Wkanl

Hoe te dansen als een badass op een house party

Je loopt in een huis, je 12 pack in de hand en BFF aan uw zijde. U bent klaar om een ​​aantal terug te nemen en versnipperen aantal ernstige bewegingen op de keukenvloer. Je neemt een piek bij de kamer waar de muziek is en beseffen dat de ENIGE mensen dansen eruit epileptische inktvis proberen te begrijpen van de nieuw ontwikkelde ledematen maken. Geweldig, denk je, geen wonder dat iedereen staat rond nippen aan een biertje en het houden van een drie meter omtrek tussen zichzelf en het zou Vanilla Ices van de partij - omdat het verdomd pijnlijk om te dansen in de buurt van hen zou zijn, niet te vergeten gevaarlijk.

Dan besef je dat JIJ de held kan zijn, maar hoe? Wat kan je doen om deze partij te hervormen in een bad ass dansfeest met een koele super ster - u. Je moet voorzichtig zijn, maar, omdat de meisjes in hielen de grond al hebben onteerd door vallen over zichzelf na het drinken van een te veel soorten rum en diëten en de jongens in skinny jeans hebben zeker gesloopt enige kans van koelte met hun te strak schuifel dat maakt je iets heel prive knallen op de verkeerde plaats vrezen. Dit artikel geeft u een goede leidraad over wat te doen en (nog belangrijker) te geven wat u NIET moet doen om je te onderscheiden op de dansvloer.

Stappen

Hoe te dansen als een badass op een house party. Vergeet niet dat uw afbeelding is alles, dus is het bedrijf u te houden.
Hoe te dansen als een badass op een house party. Vergeet niet dat uw afbeelding is alles, dus is het bedrijf u te houden.
 1. 1
  Vergeet niet dat uw afbeelding is alles, dus is het bedrijf u te houden. Zodat u en uw bros of schoffels en opstijgen van de pyjama's, uggs, of trainingsbroek en neem de tijd om op iets dat niet alleen toonbaar maar slick.
 2. 2
  Onthouden de dance scène uit The Breakfast Club. Ja, het is uit de jaren 80, maar het is nog steeds cool. Meer dan dat, het is herkenbaar en je kunt wedden dat u misschien eentje zetten muurbloemen in enigszins gechoreografeerd slick ricks.
 3. 3
  Zorg ervoor dat er een cirkel te dansen in. Als er niet, nou ja, een start.
 4. 4
  Dansen in het midden van de cirkel,
 5. 5
  Macht vuist de heck uit het zingen een lange nummers, omdat je weet dat er gaat veel van hen zijn.
 6. 6
  Breakdance, als je denkt dat je de moves. Dat zal nooit ophouden cool.
 7. 7
  Neem eens een kijkje en absorberen het milieu. Vinden die koele rock n roller, want als er niet een moet je niet op dat feest. Je weet wel - ze hebben gladde geschreven allemaal over hen met hun gladde stride, tatoeages, en misschien zelfs een pompadour. Vind die jongen of meisje en dans naast hen. Blijf weg van het kind met gisteren pizza chunked onderaan hun shirt.
 8. 8
  Zwart dragen. Dames, de vermagering. Jongens, het is mysterieus. Genoeg gezegd.
 9. 9
  Re-bezoek Pat Benatar's muziekvideo's. Jongens, ga je zeggen dat je geen idee wat dat betekent, en je hoeft niet toe te geven aan iedereen, behalve jezelf. Bottom line - iedereen ziet er geweldig na het succesvol uitvoeren van de dans opeenvolging van "Love is a Battlefield".
 10. 10
  Leer om moonwalk! Controleer jezelf voordat je jezelf wrak - als uw versie van maan-walking komt neer op iets dat een stervende anaconda je niet doet het goed lijkt.
 11. 11
  Houd controle over de playlist. Het moet eclectisch, snel, en koel als de hel. Dat betekent dat houd je land liefdesliedjes uit de mix.
 12. 12
  Doe de kevin bacon. Veel van de dames denken dat hij was super cool in Footloose.
 13. 13
  Dansen alsof je in een hardcore tonen. Ik haat het om je dit te vertellen, maar dat ponsen de lucht terwijl kraken ding alleen maakt je kijkt alsof je moet een uitzonderlijk grote en uitzonderlijk pijnlijke dump nemen.

Waarschuwingen

 • Niet hamer tijd - de broek en de dans waren onaanvaardbaar in de jaren 80 en ze zijn nog steeds vandaag de dag.
 • Probeer niet om dronken te handelen. Mensen kan vertellen, en je zult allesbehalve cool uit.
 • Draag geen hoge hakken. Dit geldt voor jongens en meisjes. Allereerst disco eindigde meer dan 30 jaar geleden en ten tweede - je drinkt en danst. Genoeg gezegd.
 • Niet dragen van je zonnebril in de nacht. Ik weet dat je de opdracht om grote kleden en zwart dragen, maar dit omvat niet over-sized specs die je ogen beschermen tegen de zon.
 • Laat je niet zo slordig dronken dat je niet kunt lopen, laat staan ​​dansen. Nieuwsflits: overgeven aan de voorkant van uw aangepaste gesneden T-shirt is niet cool, en geen van beide is in slaap vallen in een plas van je eigen kots.
 • Doen "die kerel" of niet "dat meisje." Je weet wat dit betekent. Proberen om al te handelen cool alleen maakt het lijkt alsof je viel uit de achterkant van de korte bus.