Wkanl

Hoe te dansen op een middelbare school dans

Dansen kan zeer zenuwslopend. Je vraagt ​​je af wie gaat je vragen om te dansen en dan zorgen te maken over wat te doen als er niemand vraagt. Dan bent u bezorgd over wat te dragen, en zich afvraagt ​​hoe je verondersteld wordt te dansen.

Stappen

Hoe te dansen op een middelbare school dans. Op de avond voor de dans, krijg je haar gedaan, een leuke top en jeans of een rok, en een paar bijpassende schoenen.
Hoe te dansen op een middelbare school dans. Op de avond voor de dans, krijg je haar gedaan, een leuke top en jeans of een rok, en een paar bijpassende schoenen.
 1. 1
  Op de avond voor de dans, krijg je haar gedaan, een leuke top en jeans of een rok, en een paar bijpassende schoenen. Dit is je eerste dans, en je moet comfortabel voelen. Voor de jongens, maar draag een mooie grafische tee en een paar jeans.If de formele gewoon een mooie witte, knop omhoog shirt en een paar zwarte broek / broek met zwarte schoenen. Vergeet niet, witte sokken niet gaan met zwarte schoenen. Zorg dat u uw best haar op, en gebruik conditioner.
 2. 2
  Sla de cocktail jurk, en afhankelijk van uw school, tenzij het ​​semi-formele, overwegen het overslaan van een jurk geheel. Doe niet alsof iemand anders, wees jezelf. Als je met iemand wil met je dansen te krijgen, wees niet bang om te springen uit je stoel, en vragen wie je wilt dansen with.If wie je vraagt ​​je afwijst, moet ZIJ schamen, niet jij.
 3. 3
  Ook, wees niet bang om te dansen met helemaal niemand. Soms is het gewoon leuker om te dansen met je beste vrienden. Gewoon niet uw dansgroep te groot te maken, moet er ruimte zijn voor iedereen!
 4. 4
  Dans als mensen zijn bijna niet daar, gewoon proberen om het ritme goed te krijgen hoor. Of anders mensen zouden naar je kijken als "wat doen ze?". Niemand kan een gekke meisje of jongen weerstaan. Overweeg dansen en plezier. Het meisje die danst en heeft de leukste is de mooiste meisje in de kamer. Gewoon gaan allemaal uit, op en neer springen, en veel plezier! Mensen zijn niet jaloers op de mensen met de mooie haren, ze zijn jaloers op de mensen die het meeste plezier!
 5. 5
  Zorg ervoor dat je niet in de bankjes of stoelen zitten door de muur, probeer niet om aandacht te trekken, als je echt wilt dansen. Mensen kunnen naar je kijken en zich afvragen: "Waarom is hij / zij niet uit op de dansvloer?" Zorg gewoon minder over wat de anderen van je denken. Als je echt wilt dansen, er even uit en plezier hebben.
 6. 6
  Als je plezier dansen op de techno beat of r & b / hiphop gewrichten, zal de DJ onverwacht iets zeggen als, "hey je tortelduifjes die er zijn, maak je klaar voor de langzame dans." Dan zullen ze op langzame muziek en je nodig hebt om iemand te dansen met (omdat we leven in de 21e eeuw, het is ok om te dansen met iedereen! Girl of Boy!) Sommigen van jullie zullen te verlegen om te dansen met iemand onbekend dus vinden is het OK om te dansen met je vriendinnen. Maar voor degenen met hun partner, klaar om te vertragen dans, of als u niet wilt of denken dat niemand zal vragen, ga dan naar de badkamer of iets te eten of te drinken. Relax een beetje, omdat je misschien wel moe uit met de snellere nummers. Luister naar de prachtige muziek en de teksten van de langzame dans. De man zal zijn handen op je heupen (of hoger als jullie willen om comfortabel te krijgen) en je zal je armen op zijn schouders. Gewoon zwaaien en beweeg je voeten van links naar rechts. Het lastig lijkt misschien op het eerste, maar iedereen voelt zich een beetje beschaamd, dus gewoon ontspannen!
 7. 7
  Als je een vriend om te gaan met niet kunt vinden, vind men daar. Veel mensen uit je school gaan dansen, dus probeer om iemand nieuw te vinden. Maar zorg ervoor dat er niet raar, want je krijgt verbrand erover later.
 8. 8
  Pas op van de coole kids! Velen van hen naar school te gaan dansen, dus je moet voorzichtig zijn. Zorg ervoor dat je niet in de grote klomp van wannabe's in de buurt van hun groep vrienden, want je vervelende zult worden beschouwd. En velen van hen nemen foto's met hun telefoons voor sociale netwerksites (Instagram, Twitter, Facebook, etc.) zodat u niet wilt het kind op de achtergrond het vinden van een gekke houding en zijn hebben mensen noemen je "Disco Girl"! Zo sluiten, dat als je niet een van hen, wees niet in de buurt van hen!

Tips

 • Als je niet iemand om te dansen met de langzame nummers hebben dan is het een goed moment om een ​​pauze te nemen. Pak een drankje of chatten met je vrienden!
 • Bij toevallige schoolfeesten midden, zal je niet zien veel van de werkelijke dansen. Er kunnen dansen zoals de "Jerk" dat iedereen lijkt te weten (en je moet leren, zodat je niet dom kijken), maar op de meeste songs mensen zullen gewoon op en neer stuiteren. Als het liedje zegt: "ze de vloer raken" of "get low" of iets dergelijks, zullen de mensen (vooral meisjes) hurken zitten dan weer omhoog.
 • Vergeet niet, ontspannen en plezier hebben.
 • Mengen met mensen. De meeste van hen zijn je vrienden die je elke dag te zien op school. Indien geen nieuwe vrienden te maken! Er is geen kwaad in het creëren van nieuwe vriendschappen!
 • Wees jezelf en gewoon een goede tijd. Dat is het beste advies!
 • Niet iets stoms zeggen, maar niet voortdurend in angst voor iets te zeggen dom, hetzij.
 • Als u een partner voor een langzame dans niet kunt vinden en willen niet worden weggelaten, dansen met een vriend! Er is geen schaamte of verlegenheid.
 • Wees niet bang om iemand te dansen vragen. Wie weet, misschien ze willen je terug! En als ze dat niet doen, niet persoonlijk op.
 • Als je belachelijk gemaakt of bespot, zorg minder. Dus je dansen als een nerd, maar je plezier en dat is wat telt. Uiteindelijk zul je het vergeten.
 • Vertrouwen is de sleutel. Gewoon op de dansvloer en dansen als er geen morgen!
 • Op langzame nummers, als u niet beschikt over een groep of een persoon te dansen met, wuivende een beetje op de muziek een beetje is juist.

Waarschuwingen

 • Als je danst met een jongen of een meisje en mensen in de buurt die u maken van plezier van de twee van u gewoon negeren, zolang je twee bent blij * moet het niet uitmaken.
 • Gewoon omdat je niet dansen met je geliefde betekent niet dat je moet gewoon staan ​​in een hoek. Dansen met iemand anders die iemand. Zeg niet nee als iemand je vraagt. Het zal je zelfvertrouwen op te bouwen om gewoon dansen helemaal. Op dezelfde manier kan je iemand om te dansen te vragen, zelfs als het niet met je geliefde. Je zou wat plezier te hebben terwijl je toch bezig bent.
 • Bij het uitkiezen van een danspartner, wees niet verlegen. Praat met je geliefde en vraag hem / haar.