Wkanl

Hoe plezier alleen te hebben

Bent u geconfronteerd met een middag met enige tijd te doden? Uw vrienden en familie zijn niet in de buurt, en je op zoek bent naar iets te doen? Er zijn een miljoen manieren om plezier te hebben door jezelf, of je in de stemming bent voor een avontuur of een diepe ontspanning. Lees verder voor inventieve ideeën over hoe om te profiteren van dat kostbare "me" tijd.

Stappen

Hoe plezier alleen te hebben. Experimenteren in de keuken.
Hoe plezier alleen te hebben. Experimenteren in de keuken.

Iets te creëren

 1. 1
  Start een blog. Het zou kunnen zijn over je favoriete films, games, banden, boeken, computers, beroemdheden... de sky is the limit! Doe een zoekopdracht naar "gratis blogging platforms," ​​kiezen voor een ontwerp dat past bij het thema van je blog, en komen met een creatieve titel.
  • Als uw blog features content die is leuk om te verzamelen en te schrijven, is de kans groot dat het zal leuk zijn voor anderen om te lezen. Zet een link naar uw eerste post op Facebook, zodat je vrienden kunnen reacties achterlaten.
  • Het grote ding over het starten van een blog is dat het eindeloze hoeveelheden van entertainment kan bieden. Updaten met nieuwe berichten elke keer dat je merkt dat je met wat tijd over.
 2. 2
  Experimenteren in de keuken. Er is geen druk om iets te perfect te maken, omdat je alleen koken voor een vandaag. Maak een recept dat je altijd al wilde proberen, maak een gerecht zonder een recept helemaal. Probeer het maken van een chocolate chip cookie, allemaal voor jou.
 3. 3
  Maak een schilderij of een tekening. Ga naar een ambachtelijke winkel en koop een paar benodigdheden, of gebruik gewoon potlood en papier heb je rond het huis.
  • Als u niet artistiek geneigd, krijg een verf-door-nummer set. Ze zijn leuk en bevredigend om te voltooien, en als je klaar bent krijg je een nieuwe decoratie voor je kamer te hebben.
  • Waarom een ​​stripverhaal niet maken? Gebruik zelf, beroemdheden, familie en vrienden als de personages. Tekenen gedetailleerde mensen met perfecte decor of maak rommelig stok cijfers. Zet ze in grappige en belachelijke situaties, en dan laten zien aan je vrienden volgende keer dat je ze ziet.
 4. 4
  Maak een plakboek. Als je dozen met foto, ticket stubs, restaurant menu's en andere willekeurige snuisterijen, neem de tijd om dat scrapbook maken je heb zin in elkaar te zetten.
  • Koop een leeg plakboek van een kunst winkel of een drogisterij.
  • Leg de items die u wilt opslaan op datum en categorie.
  • Schik de artikelen kunstig en plak ze in het plakboek dan.
  • Overweeg het toevoegen geestig of sentimenteel bijschriften.
 5. 5
  Schrijf een boek. De tijd kan nooit meer terug te komen wanneer je zo'n perfecte eenzaamheid zal hebben - dus maak er het beste van. De stilte zou kunnen om u te helpen concentreren. Als het schrijven van een boek is een te grote inspanning voor een middag van vrije tijd, probeer dan iets een beetje meer low-key:
  • Schrijf een dagboek, of start een nieuw tijdschrift.
  • Schrijf een brief aan iemand die je niet hebt gezien in een lange tijd.
  • Maak een lijst van uw doelen voor de komende maand of jaar.

Verwen uzelf

 1. 1
  Neem jezelf uit voor de lunch. Ga naar een van uw favoriete restaurants en bestel de maaltijd die u verlangen geweest. Breng een boek mee als je wilt, of genieten van uw maaltijd terwijl mensen kijken. Maak uw favoriete maaltijd thuis als je niet wilt gaan.
 2. 2
  Neem een lang bad of douche. Als uw huis is meestal vol met mensen te wachten om de badkamer te gebruiken, neem deze tijd om te besteden, zolang je wilt in de badkuip. Giet in sommige bubbelbad of uw favoriete essentiële olie. Licht kaarsen, zet muziek en sta jezelf toe om te ontspannen.
 3. 3
  Krijg je nagels gedaan. Maak een afspraak bij een salon of walk-in op de uitloper van het moment. Als je geen geld wilt uitgeven aan een manicure, geef jezelf een thuis. Niet alleen verf je nagels, geef jezelf de werken: het bestandssysteem van uw nagels, week ze, en maken gebruik van verschillende lagen van de Poolse. Als je nog tijd overgebleven, geef jezelf een pedicure, ook.
 4. 4
  Gaan slapen. Je hebt waarschijnlijk wat slaap je nodig hebt in te halen op. Geniet van een middagdutje, of ga naar zo vroeg als je wilt slapen. Als je alleen in de ochtend, slapen inch

Focus op zelfverbetering

 1. 1
  Inhalen op verantwoordelijkheden. Het beste ding over "me de tijd" is dat je niet gaat om eventuele onderbrekingen hebben. Inhalen op dat Engels papier, studeren voor die geschiedenis-test volgende week, schoon uw kamer. Gebruik deze tijd om uw voordeel.
  • Reorganiseren van een kamer kan een heel leuk zijn. Zodra alles is schoon, herschikken van de meubels naar de ruimte te geven een nieuwe look. Zetten nieuwe decoraties om dingen te frissen.
  • Maak een nieuwe kleurgecodeerde archiveringssysteem om uw papieren te organiseren, of maak een kalender en vul het in met al uw plannen voor de komende maanden.
 2. 2
  Leer een nieuwe vaardigheid. Is er een gitaar liggen rond het huis, of een piano die zelden wordt gespeeld? Als je tijd hebt om een ​​vaardigheid te oefenen elke keer als je alleen bent te maken, kan je uiteindelijk steeds heel goed in.
 3. 3
  Bel iemand die je niet hebt gesproken in een tijdje. Inhalen op telefoontjes naar uw familieleden en vrienden die in andere plaatsen wonen. Je kon hen of tekst hen te mailen als u niet wilt dat een telefoongesprek te voeren. Het hebben van tijd alleen is een geweldige kans om rechts onevenwichtigheden.
 4. 4
  Mediteren, of gewoon wat tijd om na te denken nemen. Wanneer was de laatste keer dat je lag op je bed en liet gedachten te wassen over je heen, ononderbroken?
  • Denk na over beslissingen die zijn gewicht op je de laatste tijd. Wat zijn de voor-en nadelen van de opties voor je? Schrijf ze op als dat helpt u sorteren door je gedachten.
  • Gebruik je fantasie. Ga naar een andere plaats in je hoofd en stel je een andere wereld. Sta jezelf toe om te dagdromen. Je kan zelfs komen met een geweldige nieuwe idee voor een verhaal of een blog post.

Wees actief

 1. 1
  Ga naar buiten en genieten van de natuur. Een solo wandeling kunt u de natuur observeren zonder afleiding van vrienden. Je zult verbaasd zijn hoe leuk en ontspannen kijken naar de wolken gaan door kan zijn.
 2. 2
  Oefenen. Joggen rond de buurt, of werken binnen op de loopband.
  • Kijk online voor de oefening video's, zoals yoga of pilates, en volgt u samen met de instructeur.
  • Zet wat muziek en dans in de voorkant van de spiegel. Beter nog, make-up een dans, en leer het later aan uw vrienden en familie.
  • Neem een ​​sport die je nog nooit hebt gespeeld. Onderzoek de apparatuur die je nodig hebt, en vind lokale clubs of teams u kunt deelnemen.
 3. 3
  Heb je al een avontuur. Rijden naar het strand en breng uw dag krijgen een kleurtje of zwemmen. Rijden naar een plaats die je nog nooit hebt gezien, of een bezoek aan een park je nog nooit aan geweest. Maak foto's zodat je kunt mensen later zien.

Vermaak jezelf

 1. 1
  Luister naar muziek. Er is meer muziek in de wereld dan je ooit zou kunnen luisteren. Zoek artiesten die je nog nooit eerder hebt gehoord, of neem de tijd om om hele albums dwars door luisteren. Luister naar de teksten en proberen ze te interpreteren. Leer hoe u de instrumenten van een song af te spelen op gitaar, bas of drums, of mee te zingen.
 2. 2
  Spelen een video game. Meld u aan om een ​​van uw favoriete games online met mensen over de hele wereld spelen. Als online spelen is geen optie, probeer dan het spelen van je favoriete games op een hogere moeilijkheidsgraad.
 3. 3
  Maak je eigen grappige video en plaats het op het internet. Neem video van uzelf zingen, dansen, of het vertellen van moppen. Gebruik editing software op uw computer te geven polish. Maak een tweede de volgende keer dat je alleen bent - al snel zul je een hele serie hebben.
 4. 4
  Verbruiken veel van uw favoriete media. Heb een filmavond met al uw favoriete films, lees een stapel boeken en tijdschriften rug aan rug, of ontspannen met uw favoriete tv-show marathon.

Tips

 • Relax! je kunt niet plezier hebben wanneer je gespannen en bezorgd zijn.
 • Profiteer en iets wat je nooit zou doen met anderen rond-zolang het niet slecht doen. Laat je gaan!
 • In staat zijn om tijd alleen te weerstaan ​​is belangrijk. Het is een vaardigheid ontwikkelen waard.
 • Probeer iets wat je nooit, niet een keer in je leven gedaan hebben.

Waarschuwingen

 • Ga niet op het internet en de mensen vertellen je thuis zelf zijn. In feite hoeft niemand je thuis bent alleen niet vertellen.
 • Niet uit te gaan zonder ouders toestemming. Veilig en breng een vriend of mobiele telefoon mee voor het geval je in een probleem.
 • Wees altijd extra bewust zijn wanneer zij door jezelf.