Wkanl

Hoe om vriendelijk

Vriendelijk zijn moet een gemakkelijke taak, maar voor sommigen kan het moeilijk zijn. Vriendelijk zijn is de moeite waard en biedt u een meer positieve kijk op het leven.

Stappen

Hoe om vriendelijk. Lachen als je ziet mensen die je herkent.
Hoe om vriendelijk. Lachen als je ziet mensen die je herkent.
 1. 1
  Lachen als je ziet mensen die je herkent. Zoals je wandeling door het kantoor, door de gang, enz., kan je je realiseert dat het een natuurlijke reactie om te kijken naar iets anders of iets doen met je handen in plaats van te erkennen een nieuwe kennis. Probeer je best om te kijken in hun richting en geef ze een warme glimlach om hen te laten weten dat u zorg.
 2. 2
  Leren om kleine praten spreken. Vermijd die lastige gesprekken door altijd voorbereid met iets te zeggen tijdens een stilte. Dit betekent niet dat te voeren rond een naslagwerk, maar proberen om dingen die zouden kunnen vonk een gesprek met verschillende mensen zich herinneren. Het is bijzonder indrukwekkend als je nog iets over een gesprek dat je hebt gehad met hen voor. Follow-up van alles wat u hebt gesproken.
 3. 3
  Probeer het over positieve onderwerpen. Niemand houdt van het horen hoe vreselijk je leven is, of wat uw laatste relatie probleem kan zijn - altijd praten over de betere delen van zelfs je ergste dagen. Het zal niet alleen verlichten van een gesprek, het zal helpen de mensen om je heen zien dat je een helder en positief persoon.
 4. 4
  Hebben een gevoel voor humor. Zelfs als je niet denkt dat een grap is grappig, probeer te lachen! Je zult merken dat je eigenlijk meer natuurlijk lachen, en het gejuich je op. Weet de buit sport van het stel niet - leren om jezelf te genieten!
 5. 5
  Breek je slechtste gewoonten. Je zou niet realiseren, maar sommige gewoontes kan van invloed zijn uw relaties. U zult minder eerlijk met mensen als je verbergt vreselijke gewoonten die je schamen bent. Het zal voelen als een gewicht wordt opgeheven van je schouders.

Tips

 • Proberen om namen van mensen te gebruiken. Een tip voor het onthouden van namen is om hun naam elke keer zie je de persoon te herhalen.
 • Wees nooit onbeleefd of beledigend zijn.
 • Wanneer iemand anders vraagt ​​hoe je bent, vraag hen in ruil. Bijvoorbeeld:
  • U: Hi!
  • Persoon: Hoi, hoe gaat het?
  • U: Goed, en jij?
  • Persoon: Great, thanks.
 • Wees niet verlegen. Zeg hallo tegen mensen die je niet hebt gesproken in een tijdje. Gewoon in contact blijven, zal het duidelijk zijn.
 • Kijk naar jezelf in de spiegel en denk positieve gedachten over je uiterlijk. Als je van jezelf, anderen zullen ook.
 • Altijd leuk om mensen, zelfs als je niet van hen.
 • Maak een bewuste beslissing om mensen die je ontmoet graag - het zal positieve verbale en lichaamstaal dat het beste uit mensen (Mensen zijn zo vriendelijk als u bent) zal brengen produceren.
 • Vertel niemand uw problemen - lang nadat je je problemen hebt opgelost, zullen anderen zich herinneren, is er dan de mogelijkheid dat ze zullen worden herhaald.

Waarschuwingen

 • Als je overdreven vriendelijk, zou je uiteindelijk alleen maar schijn gewoon griezelig. Dit zal alleen maar schrikken mensen af.
 • Wees voorzichtig met je gevoel voor humor maar, zegt een grap die grappig aan u lijkt misschien niet grappig voor iedereen anders. Het is heel makkelijk om iemand van streek zonder het te beseffen. Wat je een grap of een 'scherts' beschouwen kan beledigend zijn voor iemand anders. Dit kan ertoe leiden dat u veel problemen op de werkplek.