Wkanl

Hoe maak je een man die niet meer zoals je praat

Of hij is je ex-liefde, ex-vriend, of gewoon een vent u gebruikt om mee te komen met goed totdat er iets gebeurd tussen de twee van u, kan het moeilijk zijn als hij stopt wens jou en toch ben je nog zou willen communiceren. Misschien moet u blijven praten voor het werk redenen of omdat je hebt wederzijdse vrienden, misschien zou u enkel willen vriendelijk blijven, of misschien bent u het soort persoon die behoefte heeft om te voelen het is nog steeds goed om nog te kunnen praten nu en dan samen. Of misschien had je hem gedumpt of vertelde hem dat je niet geïnteresseerd in een vaste relatie dat hij zocht en nu besefte je hart is veranderd naar hem toe.

Het vinden van de moed en de middelen om te blijven praten met een jongen die niet graag u meer taai zijn, maar als je denkt dat het de moeite waard, hier zijn enkele suggesties om te proberen.

Stappen

Hoe maak je een man die niet meer zoals je praat. Proberen om de situatie vanuit zijn standpunt te zien.
Hoe maak je een man die niet meer zoals je praat. Proberen om de situatie vanuit zijn standpunt te zien.
 1. 1
  Proberen om de situatie vanuit zijn standpunt te zien. Wat gebeurde er in je relatie om hem actief hekel aan je? Was er iets dat je dat deed hem veel geërgerd? Als dat zo is, misschien je zult moeten onthouden van het zijn op die manier om hem heen, zoals al te spraakzaam, te veel vragen, of plagen hem over zijn gebreken, enz. Of, misschien heb je hem diep gekwetst door storten hem om redenen die niets te maken met hem persoonlijk of hem gewoon vertellen dat je niet hebben wederzijdse gevoelens of interesse in betrokkenheid zoals hij deed voor u, ondanks uw hebben geleid hem om te vermoeden dat het tegendeel. Zodra u het mogelijke probleem hebt geïdentificeerd, wordt het gemakkelijker om het te zien vanuit zijn perspectief. Misschien is hij beschaamd, bang, terecht gekwetst en in afwachting van uw verontschuldiging of voelt zich ongemakkelijk over de voortzetting van je te praten en vindt het makkelijker om gewoon negeren je of stap opzij wanneer je gaat. Proberen in te leven in zijn acties zal u helpen om zijn motivaties beter te begrijpen en kan u helpen om een ​​manier te zijn om zijn terughoudendheid te blijven praten ontwikkelen.
 2. 2
  Bedenk waarom je wilt blijven praten om deze man. Als uw reden is gewoon omdat je wilt rehash het verleden en maak hem slecht voelen of te eisen dat hij je vorige relatie te heroverwegen, dan is uw reden om te blijven praten met hem is niet gezond en zal alleen slagen in het rijden hem verder van je. Aan de andere kant, als je echt wilt een sprekende termen relatie die constructief en zorg voor jullie beiden zal houden, dan is het de moeite waard te proberen.
  • Als u nog wilt met hem praten omdat je nodig hebt voor werk, hobby interesses, etc., dit is een zeer solide reden. Het is ook een reden dat je naar voren als hij vraagt ​​waarom je blijven proberen om te praten met hem te kunnen zetten.
  • Als je wilt met hem praten, want je hebt wederzijdse vrienden en het zal ervoor dat iedereen zich ongemakkelijk of zo als ze moeten optreden als bemiddelaars voor de twee van u, dit is een andere goede reden om te proberen en te hervatten hartelijke communicatie tussen de twee van jou.
  • Als hij is familie of uw ex-geliefde die je nu spijt eerder afwijzen, is dit vaak een goede reden om te proberen en opnieuw te vestigen communicatie, maar het zal niet altijd iets dat werkt wel, het hangt af van wat er is gebeurd tussen de twee van je.
 3. 3
  Wees voorzichtig met verontschuldigen. Als je iets dat je weet duidelijk was genoeg om scheuren je relatie samen deden, dan zal er stevige grond voor je om sorry te zeggen. Maar als je niet weet waarom hij is gestopt met je te praten, zeggen kan nog erger te maken en laat u op zoek als je probeert om de schuld voor iets dat niet dragen geen schuld of reden nemen. En dat kan je wanhopig of plakkerig verschijnen. Als je niet weet wat de omvang van de reden waarom hij is gestopt met je te praten, of als je duidelijk dat er niets is dat je dat deed veroorzaakt deze breuk bent, vermijd onnodig verontschuldigen.
  • Zeg me waar het nodig is. Als je schuldig voor iets verkeerd, geef het toe, excuses, en verwachten om verder te gaan. Niet wentelen in het of je jezelf en hem in verlegenheid te brengen.
 4. 4
  Vermijd veeleisend, bedreigend, of pesten de man. Als u wilt opnieuw beginnen converseren, zullen deze benaderingen snijd je kansen naar beneden meteen. Dit is vooral moeilijk wanneer de twee van u waren een relatie en je zou dolgraag weer bij elkaar te krijgen. In plaats van te denken in deze termen, denk eenvoudige en zoeken alleen te hervatten met hem te praten.
  • Zeggen een simpel "hallo" of "" elke keer dat je hem ziet, en begeleid het met een glimlach. Misschien een beetje golf of een positieve handgebaar wanneer het moment rijp is.
  • Vraag om hulp met iets. Dit kan een goede manier om hem te laten reageren met als je iets wat je echt helpen, zoals huiswerk of werk overloop nodig, de vaststelling van iets dat kapot is, dragen iets voor u, of zelfs gewoon vragen om zijn mening over iets kan vinden.
 5. 5
  Neem het langzaam. Het zal tijd nemen om zijn vertrouwen weer op te bouwen in je als hij verbergt u uit angst, schaamte, of verwarring. En als hij gewoon walgen van iets wat je deed, zal het nog langer duren, indien ooit, om gebroken vertrouwen te herstellen. Wat ook de reden van zijn niet-mededeelzaamheid om je heen, probeer hem te slijten door verder te gaan met uw eenvoudige, aanpak. Maak duidelijk dat je niet vragen voor iets meer dan in staat zijn om met hem te praten op een normale manier. Dit betekent dat geen agenda dan in staat om weer samen te praten - geen verwachtingen, geen "dingen-de-weg-ze-gebruikte-to-be ', en niet achterbaks wraak plot.
  • Niet overhaast in het. Dit is iets met meer don'ts dan do's. Het is echt lastig wanneer er een plotselinge wens om te proberen en terugveren naar een relatie van vóór de dinosaurussen zwierven.
  • Doe wat je gebruikt om te doen op een mildere niveau. Gebruikt om hem te slaan op de rug? Gewoon lachen en zwaaien met uw hand of iets even onschadelijk en niet-ontroerend. Denk aan het op deze manier: je gebruikt om te eten super pittig eten, dan stopte je. Nou, je moet opbouwen tolerantie weer recht? Same here. Wat je ook probeert, niet naar buiten en klap hem op de kont of iets net zo gek dat je gebruikt om te doen!
  • Als u wilt verbinden via touch, houd uw aanraking licht, en zich te onthouden van het aanraken van hem overal persoonlijk. De bovenkant van de hand, kant van zijn arm, enz., zijn prima, maar de nek massages en proberen te houden handen zijn een indicatie van je willen veel te veel uit hem in dit stadium en je zult hem schrikken rechts af.
  • CAVEAT: Wanneer is er sprake van een lange termijn break-up waar je was de "dumper," maar je hebt nu hebt gehad een verandering van hart en nu laat willen "vergelden" zijn "onbeantwoorde liefde" voor u, kunt u in een race met een andere vrouw voor zijn genegenheid. In dit geval zou het bewegen te langzaam bedoel je uiteindelijk verliezen altijd uw voormalige geliefde voor wie u, uzelf, hebben eindelijk romantische interesse, zelfs genegenheid ontwikkeld.
 6. 6
  Vraag hem als je snel een praatje kan hebben. Beloof hem gaat het niet om "weer bij elkaar", of iets emotioneel uitputtend. Shout hem om een ​​drankje en een kort gesprek gericht op waarom je dat zou willen kunnen blijven praten met hem. Proberen te trekken in de feitelijke redenen waarom het belangrijk is dat de twee van u terug om opnieuw te praten. Iets langs deze lijnen zou kunnen werken:
  • "Greg, ik weet wat we hadden is achter de rug en ik ben cool met dat. Maar ik hou niet van het niet kunnen om met u te communiceren. Bijvoorbeeld, wanneer dat werk verslag te wijten was afgelopen woensdag en die van jou was de vitale ontbrekende stuk, ik voelde me zo verdomd onhandig een e-mail als uw collega sturen in plaats van de mogelijkheid om in te komen en vraag om het stuk direct. Ik vind het belangrijk dat we in gesprek op het werk, tenminste over professionele dingen, maar liefst zo vriendelijke medewerkers. "
  • 'Joe, ik wil niet om te bespreken wat er gebeurd is, we weten allebei wat er gedaan is gedaan. Maar ik wil niet stoppen met praten met je ofwel. Rachel, Bianca, George, en Jozua zich af of we ooit kunnen allemaal hangen out weer samen omdat de twee van ons zijn niet praten en niet alleen voel ik me beschaamd over dat, maar ik zou echt leuk als we konden gewoon praten als vrienden en het gemakkelijker maken voor al onze vrienden. Er is niets meer dan dat, Ik denk dat je een geweldig persoon en ik begrijp dat we allebei bewegen op. Maar ik zou willen dat we blijven praten. "
 7. 7
  Probeer het gebruik van minder confronterend communicatie methoden. Als praten rechtstreeks is te veel voor hem (en misschien zelfs je) nu, gebruik maken van de technologie. Maak optimaal gebruik van e-mails, tekst, en zelfs post brieven of notities. In ieder geval, wees niet stalker-achtige en overstelpen hem met een enorme hoeveelheid berichten of griezelige ondertoon, gewoon een paar berichten hier en daar, het rustig aan op de toon, en het tonen van luchtige zorg.
 8. 8
  Opgeven als je eenmaal hebt geprobeerd en niets werkt. Weten wanneer het beter om te laten gaan en stoppen met proberen om hem te laten reageren. Als hij niet wil, laat het dan en gooi je weer in te genieten van praten met uw responsieve vrienden. Er zijn genoeg mensen in deze wereld voor u met wie te veel relaties hebben, en het is niet goed dat een last van een vriend om hem, ironisch genoeg, in het zijn zulke, het zal ook een last op je.

Tips

 • Dat oude gezegde, "Time Fixes Everything" is waar. Als je hem een ​​beetje tijd de spanning tussen je geeft om zichzelf uiteindelijk twee moeten afslijten.
 • Er is geduld, en dan is er wanhoop. Als hij niet ontvankelijk in een enkele dag, je hebt de tijd. Als het al meerdere pogingen meer dan 2-3 weken, je moet je grenzen kennen.
 • Mannen hebben de neiging om zeer grof emotionele reacties in vergelijking met vrouwen ("Tend" betekenis "Tendens", dit is geen absolute regel!) Het kan makkelijk zijn om hem kwaad te maken, bijvoorbeeld, maar om ze te kalmeren niet gebeuren met een enkel moment, een eenvoudige handeling / gebaar, of toverwoord. Het kost tijd.
 • Subtiele dingen kunnen echt dicht een gat, als een kleine glimlach, een schouder schouders ophalen, of een humoristische kijk op iets wat je hebt beiden net getuige.
 • Vergeet niet dat het echt makkelijk te krijgen in een lastige situatie. Om uit te komen, kan je altijd lachen en van onderwerp te veranderen. Doe dat niet te veel of hij nerveus.
 • Ken uw agenda: als je nodig hebt om een ​​relatie met hem vanwege werk of gezin te onderhouden, is er lijnen die zowel u en hem misschien nooit kruisen. Maak deze grenzen bekend als je het gevoel dat hij niet op de hoogte van hen. Als u wilt een intieme relatie met hem te onderhouden, zal grenzen anders zijn dan die van een werk of familiale relatie. Het punt: geen gemengde signalen niet gooien als je het kan helpen... je bent in de relatie ook. Als je niet krijgt wat je wilt van het, het is nog steeds een slecht idee.
 • Denk na over hem te praten voor een gemengde groep van vrienden. Het zal moeilijker worden om hem niet te beleefd om u in deze situatie. Uiteraard is er een risico dat hij zou nog stompe je en laat je je schaamt, maar dat ook slecht zullen reflecteren op hem, dus als je met echte vrienden, krijg je ondersteuning krijgen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te zijn wanhopig. Als de scenario's echt doen overkomen, is het best om kalm te blijven. Liever dan pleiten voor iets, zijn volwassen.
 • Elke intense emoties kunnen leiden tot geweld. Dit omvat, maar is niet beperkt tot boosheid, jaloezie, minachting, angst, en angst.
 • Wees voorzichtig. Mensen kunnen veranderen in een heel ander persoon. Als hij niet de vriendelijke, zorgzame man die je ooit kende, of als hij begint een gevecht, lopen.
 • Accepteer de realiteit. Als iemand niet "in je" meer, laat ze gaan en verder gaan. Dit is de enige manier om uw eigen zelfrespect te houden. Bedelen, vragen om uitleg, op zoek naar een showdown alle 'feel' zo goed, maar ze verhogen de pijn en wanhoop en ze vernietigen uw vertrouwen in toekomstige relaties.

Wanneer hulp te zoeken

Blijf veilig. Je moet nooit dulden of toestaan ​​dat een van de volgende gedragingen:

 • Onbekende locaties: als hij wil dat je hem ontmoet ergens je nog nooit eerder geweest, vraagt ​​u om alleen te rijden in zijn auto met hem, of wil voldoen, waar niemand je kan zien, neem uiterste voorzichtigheid. Laat iemand anders weet waar je bent, breng iemand met u mee zonder zijn medeweten, verander de locatie, of gewoon weigeren om alleen een ontmoeting met hem.
 • Bedreigingen van welke aard: fysiek, verbaal, seksueel, intellectueel (het bestaat) of andere intimidatie, zoals zwaaiend met een mogelijk wapen. Dit staat bekend als Assault: het maakt niet resulteren in een onmiddellijke geweld of contact, maar leidt een redelijk persoon om te geloven geweld of ongewenst contact op handen is. Let op tekenen van Assault, die zijn indicatoren dat je moet vertrekken of onmiddellijke hulp. Als het zware mishandeling (waar de bedreigingen zijn van een bijzonder emotionele of intimiderende aard), krijgen snel weg, dan hulp zoeken.
 • Pogingen om uw vermogen om af te sluiten belemmeren: Wees zeer voorzichtig als je alleen bent, en altijd "zoek een out ', of weten waar en hoe om te vertrekken ten alle tijden. Elke poging van zijn om je exit te blokkeren van een gebied, gebouw of voertuig. Dit kan zo subtiel als staande voor een deur, of belemmerende uw pogingen om het gesprek te verlaten door het blokkeren van je vanaf de voorkant, of zo direct straatverbod je fysiek met alle middelen. NIET zeg hem dat je weg wilt als je merkt dat dit gebeurt, zal dit nog verergeren, veel sterker poging om je exit te voorkomen. Zodra je voelt dat het gebeurt, een inspanning leveren om de plaats te verlaten, hoe subtiel of geduldig je hebt om het uit te voeren. Als je voelt dat hij na of het nastreven van je na afslag, bel 911 of hulp te zoeken.
 • Batterij: wettelijke definitie - Elke opzettelijke en onwettig gebruik van geweld (dat niet-gewelddadige kracht omvat) of geweld op een andere persoon. Dit omvat, maar sluit niet uit:
  • Ongewenste aanrakingen (niet-seksuele). (Grijpen een arm, het aanraken van een plek waar je niet wilt dat hij, enz.) Als je hem vertelt om te stoppen en hij weigert, hij zal begaan batterij.
  • Fysiek geweld. Slaan, schoppen of andere fysieke mishandeling, zelfs als ze niet aangedaan.
  • Andere voorbeelden: het gooien van voorwerpen met de bedoeling schade te berokkenen, medische batterij zoals het dwingt je in te nemen of te ontvangen medicatie / drugs tegen je wil (dit kan onder meer gedwongen injectie, stekelige uw drank met pillen of poeders, of je dwingt te slikken of inhaleren van een geneesmiddel ), of probeert te lozen / schieten / gooien een wapen bij je, ongeacht of hij je of niet geraakt.
 • Ongewenste seksuele avances: Als u niet geïnteresseerd bent in een seksuele relatie, vertel hem duidelijk "Nee", "Stop" of "Laat me met rust." Houd niet zeggen dat het... als hij aanhoudt, onmiddellijk verlaten. Als hij begint om u te vervolgen, gaat u snel weg en bellen voor hulp.

Dingen die je nodig hebt

 • Telefoon of via internet (optioneel)