Wkanl

Hoe om te weten of je beste vrienden proberen je te dumpen

Ooit had dat zeurende gevoel in de achterkant van je geest dat de dingen niet helemaal goed? Ooit gehoord van een hatelijke opmerking dat voelde niet als 'Jokey' zoals het was doorgegeven af ​​te zijn? Dit zal uitleggen als je vrienden je proberen te dumpen.

Stappen

Hoe om te weten of je beste vrienden proberen je te dumpen. Vraag jezelf af, zijn ze niet te willen de laatste tijd uit te hangen?
Hoe om te weten of je beste vrienden proberen je te dumpen. Vraag jezelf af, zijn ze niet te willen de laatste tijd uit te hangen?
 1. 1
  Vraag jezelf af, zijn ze niet te willen de laatste tijd uit te hangen?
 2. 2
  Onderzoeken hun gedrag. Doen ze zeggen dat ze zullen je ergens en dan ontmoeten niet komt opdagen? Maak dan een excuus als "Ik had klusjes"?
 3. 3
  Let op de manier waarop ze handelen. Hebben ze handelen raar als je rond te komen, alsof ze allemaal stoppen met praten als je opdagen bij hen?
 4. 4
  Merken als ze met partijen of om dingen te doen zonder jou, dan over te praten voor je terwijl zeggen zijn het gaan om goed te zijn?
 5. 5
  Aandacht besteden, doen ze voortdurend de andere kant op wanneer je komt naar hen toe te gaan?
 6. 6
  Controleer de manier waarop ze op je reageren. Zijn ze handelen alsof ze je niet kunnen horen als je ze een vraag stellen?
 7. 7
  Mee of ze willen tijd doorbrengen met hen. Heb je ze gevraagd om langs te komen en ze altijd lijken altijd bezig?
 8. 8
  Bekijk hun reactie online. Hebben ze af te tekenen als je op het internet?
 9. 9
  Hebben ze gestopt bellen, sms'en of e-mailen als ze eerder deden het de hele tijd?
 10. 10
  Bij de communicatie met hen, hebben ze gestopt met het delen van persoonlijke informatie over zichzelf en begon te spreken over minder persoonlijk en meer oppervlakkige dingen? Hoor je stille pauzes in het gesprek waar iets daadwerkelijk moet gezegd worden, als het geven van opbouwende kritiek of een soort van emotionele steun of eens of oneens met jou?
 11. 11
  Gaan ze in een hoek zonder jou en praat al enige tijd waar je denk is over u en dan proberen ze je vermijden?
 12. 12
  Als je een groep, iemand handelt altijd als de leider, ook al zijn ze niet?
 13. 13
  Als de "leider" haat of zegt iets over u, doet de rest van de groep denk gewoon precies hetzelfde?
 14. 14
  Niet, niet, niet jezelf de schuld
 15. 15
  En als dat is wat ze doen... dan zijn ze niet je echte vrienden. Sorry.
 16. 16
  Het eerste ding om te doen als ze sloot je is om jezelf te vertellen dat je de ware vriend en probeerde de vriendschap te behouden. Jij bent de goede vent hier.
 17. 17
  Probeer het en vind nieuwe groep die mogelijk vriend materiaal kan zijn. Het krijgen van een nieuwe vriend is de eerste stap op het krijgen van het leven weer op de rails.

Tips

 • Probeer ze te praten, als ze nog niet luisteren, ze zijn niet echte vrienden.
 • Wees niet boos als deze "vrienden" wil niet meer uit te hangen met je. Als ze gaan je negeren ze zijn niet echt vrienden.
 • Wees niet bevriend met iemand die niet bereid is om energie te steken in uw jongens vriendschap, maar alleen eindigt verschrikkelijk in het einde.
 • Niet boos, er zijn mensen die er zijn dat zal net als je om wie je bent, je gewoon nog niet gevonden hen. Maar maak je geen zorgen, ze zijn daar.
 • Begin niet met een gevecht. Laat ze weten dat hun gedrag heeft je van streek - het kan allemaal een groot misverstand te zijn - maar als ze echt niet wil rondhangen niet meer, hoeft u niet om hen fysiek te bestrijden. Laat zien dat je beter bent dan hen.
 • Maak je geen zorgen als ze beginnen te zeggen dingen, en dingen moeilijk. Als je weet dat je echt wilt vrienden met deze mensen te zijn, dan vertel hen hoe je je voelt, en zien of ze te begrijpen.
 • Cope. Dit is niet jouw schuld. Good luck!
 • Proberen en praat met deze 'vrienden' van jou over waarom je boos op hen of waarom hun streek met u en als ze niet beantwoorden of naar je luisteren op doel dan zijn ze zeker geen echte vrienden, hun teven net als mijn vrienden waren! ze zijn dom! Luister niet naar ze gewoon laten zien dat je beter en beter vinden vrienden. Laat ze zien ook dat u de juiste groep van vriend hebt gevonden en laten zien dat die vrienden waren beter dan zijzelf. Nooit terug naar beneden en genieten van het leven dat je hebt en vergeet die wijven / trut!
 • Als je vrienden praten en dan zeggen: "Je hoeft niet te weten 'als je vraagt ​​waar het over gaat, kunt u overwegen ze te praten particulier over het probleem.

Waarschuwingen

 • Afwachten alvorens actie te ondernemen
 • Dit kan niet altijd waar te zijn, soms zijn ze niet echt je negeren.