Wkanl

Hoe om te weten je ruikt wanneer je jezelf niet kunt ruiken

Mensen je vertellen... Serieus, wetende dat je ruikt kan een moeilijke zaak zijn, we leven met onszelf en onze neus is zeer snel gewend aan onze eigen geur. Maar toch, als andere mensen suggereren dat je een bod geurende, of je bent gewoon bang dat je misschien wel, werken het uit voor jezelf vereist enige gedachte over uw gebruikelijke gewoonten en hygiëne.

Stappen

Hoe om te weten je ruikt wanneer je jezelf niet kunt ruiken. Ruik je kleren na het verwijderen van hen.
Hoe om te weten je ruikt wanneer je jezelf niet kunt ruiken. Ruik je kleren na het verwijderen van hen.
 1. 1
  Ruik je kleren na het verwijderen van hen. Neem een ​​pauze eerste. Gaan en hebben een douche of tv kijken, enz. Dan verzamelen de kleren en geef ze de sniff test, vooral rond de kuil gebied en waar je maar zweten. Als je een geur die is onaangenaam vinden, dat zou een indicator dat je een lichaamsgeur probleem dat uitloging in uw kleding te hebben. Onze eigen geur kan worden uitgebreid met de materialen die we dragen, met een niet-ademende kunststof aan de top van de lijst voor het verbeteren van slechte geuren. En stinkende kleding altijd betekent dat de kleren nodig een wasbeurt, nu!
 2. 2
  Denk aan uw dieet. Je zou kunnen genieten van afvalbergen van knoflook, kerrie, uien, bier, specerijen, enz., maar de resterende geur kan zeer onaangenaam voor sommige mensen. Als u denkt dat dit een probleem zou kunnen zijn, zorg ervoor dat iedereen dat je opknoping rond met op het moment deelt uw maaltijd keuzes en je zult alles vinden het moeilijker om elkaars onaangename geuren ruiken! Tijdelijke vrijstelling kan worden gevonden in het kauwen peterselie, mint snoepjes, of zwiepende mondwater.
 3. 3
  Houd uw hand tegen je mond en bladerdeeg uit wat adem. Als het resultaat stinkende wanneer je ruikt je hand en de lucht stijgt back-up als een resultaat van wordt tegengehouden door de hand, is het tijd om je tanden en tong veel meer grondig te reinigen. Floss en tong borstel - ja, je hebt niet het meest waarschijnlijk geweest!
 4. 4
  Controleer de delen van je lichaam dat vocht houdt. Overal is er een potentieel voor huidplooien (tussen de tenen, onder de oksels, onder de borsten, enz. kunnen een bron van geur zijn als bacteriën krijgt de kans om te gedijen Probeer niet ruiken een van deze regio's;. Die maar bevestigen dat u 're niet helder na. Het antwoord op het vermijden van deze bron van muffe geur is om altijd droog huidplooi gebieden grondig.
 5. 5
  Als u uitbundig bent zweten, is er een redelijke kans dat je niet ruiken heerlijk. Als het post-sport, maak je geen zorgen - iedereen verwacht dat sportieve zweet ruiken. Minder dus als het wordt veroorzaakt door de stress van je werk, een presentatie, een examen, etc. Gebruik anti-transpirant en voedingsmiddelen die stimuleren zweten, zoals pepers voorkomen.
 6. 6
  Vraag iemand die u vertrouwt. Zoek een vriend of een familielid u een eerlijke beoordeling van uw geur te geven. Vertel hen dat je bang bent dat je een beetje onwelriekende zou kunnen zijn en zien wat ze te zeggen hebben. Vergeet niet om hen gerust te stellen dat je de waarheid wilt en zullen niet hun opmerkingen / evaluatie te houden tegen hen - en meen het ook!

Tips

 • Wast u en uw haar regelmatig. Opbouw van producten en roet in ongewassen haar kan veroorzaken om te ruiken.
 • Wijzig sanitair vaak; geuren kunnen snel opbouwen in een periode als gevolg van contact met het sanitair en de opbouw.
 • 'S morgens adem kan worden verminderd door een goede mondhygiëne gewoonten en houden van uw mond dicht tijdens de slaap. Dit is een grote vraag, als je een gewone snurker, advies in te winnen over versoepeling van het snurken. Voor iedereen die gewoon vindt zichzelf de mond ademen als ze slapen, uitstappen en je tanden poetsen voordat je partner zich realiseert nog wat er gebeurd is! Een glas warm water met citroensap toegevoegd zal snel hydrateren je en verwijder morgens adem en de tannines in volle sterkte thee kan ook helpen.
 • Geneesmiddelen op recept kunt u met ongewone geur productie; vraag uw arts over mogelijke bijwerkingen, maar in het bijzonder, zal elk geneesmiddel dat een droge mond verlaat moedigen geur opbouw

Waarschuwingen

 • Sommige mensen houden niet van deodorant of anti-transpirant. Het is hun keuze, maar je zou willen om tijd besteed ze te sluiten als het je stoort beperken, of, gewoon wennen aan de geur. De neus geeft na een tijdje van ruiken hetzelfde voortdurend en alleen maar 'accepteert' het. Elke re-entry na een pauze zal het terug te brengen hoor!