Wkanl

Hoe je vlekkeloze voeten

Als je nu de volgende stappen kunt u prachtige sandaal waardig voeten!

Stappen

Hoe je vlekkeloze voeten. Terwijl uw voeten nog nat wrijf ze met een puimsteen te nemen uit dode huid.
Hoe je vlekkeloze voeten. Terwijl uw voeten nog nat wrijf ze met een puimsteen te nemen uit dode huid.
 1. 1
  Neem een douche. Zorg ervoor dat uw voeten schoon zijn. Schrobben ze goed met een goede body wash.
  • Over het algemeen zult u niet nodig hebt om uw voeten te wassen gedurende de wintermaanden, tenzij ze echt stinken of vuil of andere reden, maar in de zomer, wanneer je blote voeten op het strand, het wassen van je voeten is een must. Zien van iemand met vuile voeten is niet mooi dus maak er een gewoonte van het reinigen van uw voeten af ​​voordat je naar bed elke nacht.
 2. 2
  Terwijl uw voeten nog nat wrijf ze met een puimsteen te nemen uit dode huid.
 3. 3
  Scheren alle haren op je voeten en tenen eraf als je niet van hen.
 4. 4
  Wrijf vochtinbrengende crème op je teennagels verwijderen dan na 5-10 minuten.
 5. 5
  Zet veel vochtinbrengende crème op je voeten (boven en onder) en zet dan op katoenen sokken. Draag de sokken 's nachts terwijl je slaapt dan wanneer je wakker wordt neemt ze af.
 6. 6
  Knip je teennagels regelmatig. Ingegroeide teennagels zijn niet aantrekkelijk. Wees voorzichtig om hen niet te kort geknipt, dat wel.
  • VOOR MANNEN: u kunt duidelijke nagellak net langs de groeiende deel van de nagel, genaamd de nagelriem, of "snelle", te verzegelen uit schimmel toepassing.
  • Zet in teen afscheiders en verf je nagels een mooie klassieke kleuren zoals rood, of gewoon duidelijk. Denken zetten over nagel stickers en ze te bedekken met een top coat, zodat ze blijven. Als je niet goed in dit soort dingen te kopen een stok-op valse teennagel met een mooi design. Wat als er niets past? Misschien moet je wat geld te investeren in het gaan naar een nagelsalon en het krijgen van een ontwerp gedaan op uw grote teen. Of in plaats van ze te schilderen, zou je een buffer, die ze glanzend zullen gebruik maken.
 7. 7
  Draag de juiste schoenen en sokken. Zorg ervoor dat je schoenen die je voeten past en die je niet dragen sokken als onnodig te kopen (dwz met flats, slippers of sandalen.)
 8. 8
  Voorkom blaren en behandelen alle bezuinigingen. Wees ervan bewust dat de nieuwe schoenen die je blaren kunt geven wanneer gedragen voor een lange tijd op het eerste. Om dit te vermijden, draag ze rond het huis voor het uitgaan. Als je dat doet krijg blaren, zorg ervoor dat je ze te behandelen meteen met het schoonmaken en ze te bedekken, omdat onbehandelde bezuinigingen blijvende littekens kunnen maken.
 9. 9
  Tijdens een dag binnen, exfoliëren voeten en enkels. Eenmaal uit de douche PAT voeten totdat ze vochtig *, en royaal onmiddellijk toepassen van een dikke moisturizer na. Massage voeten, en wikkel ze in plastic supermarkt zakken. Bind ze rond je enkels, en laat ze op voor de dag. Douchen en hydrateren wanneer de dag eindigt. Tegen de volgende ochtend, moet je voeten kindje zacht.
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Je kan nooit verkeerd gaan met een klassieke Franse tip.
 • Draag stevige maar toch leuke schoenen die uw mooie voeten pronken! Draag nooit schoenen die je voeten pijn doen.
 • Pedicures doet twee keer per maand.
 • Zelfs wanneer uw voeten in sokken, behandel ze alsof ze perfect.
 • Masseren hen.
 • U kunt zelfs op sieraden, zoals teen ringen, of enkelbanden om de aandacht weg te trekken van eventuele onvolkomenheden.

Waarschuwingen

 • Als u diabetes heeft of een slechte bloedcirculatie, maken geen gebruik van een puimsteen.
 • Voorzichtig bij het scheren! Er misschien een huidirritatie zijn!