Wkanl

Hoe je body spray toepassen

Wil je lekker ruiken helemaal over? Met behulp van een body spray kan je een langdurige lekkere geur.

Stappen

Hoe je body spray toepassen. Neem de dop van de kan, als die er is.
Hoe je body spray toepassen. Neem de dop van de kan, als die er is.
 1. 1
  Neem de dop van de kan, als die er is.
 2. 2
  Richt de kan op het deel van je lichaam je wilt spuiten, en houd deze ten minste zes centimeter van het oppervlak. Dichterbij en het zal nat worden. U kunt het vasthouden van verder als je wilt verspreiden de geur.
 3. 3
  Druk op de knop zo ver mogelijk en houden voor slechts een seconde in een tijd, te herhalen indien nodig. Een goede strategie voor toepassing is een snelle spray elke oksels iedere pols, en op de nek.
 4. 4
  Je zou ook spuit wat in je hand en lichtjes dep je armen met het terwijl het nog nat is. Dit gaat het beste met alleen de lichtste geuren.

Tips

 • Experimenteer met verschillende geuren. Wat ruikt goed voor u kan zijn onaantrekkelijk voor anderen, zoals smaken verschillen.
 • Geur toegepast op puls punten zal uitstralen verder. In plaats van spuiten lukraak op willekeurige delen van uw lichaam, een aantal goede plekken om te streven naar onder andere: polsen, binnenkant ellebogen, binnenkant knieën, nek, borstbeen, achter de oren en oksels. Niet van toepassing op elk van deze tegelijk, maar een paar tegelijk.
 • Een spritz toegepast op de achterkant van je nek heeft het effect van een spoor van geur in je kielzog.
 • Veel mensen vinden dat Axe ruikt trashy en heeft een onaantrekkelijk en jeugdige imago omheen gebouwd. Winkels zoals Bath & Body Works en producten The Body Shop aanbieding mannen (niet alleen vrouwen!) En het gebrek aan een dergelijk beeld. Wanneer op de markt voor een geur, overwegen surfen op zulke plaatsen in plaats van toevlucht te nemen tot Axe.
 • Als je wanhopig bent te verdoezelen uw geur en hebben geen body spray, kunt u gebruik maken van roll-on deodorant en dep het op je shirt. Niet moeilijk draaien of het zal nat of verlof merken voelen of gewoon ruiken te sterk.
 • Vergeet niet: Gewoon een beetje zal doen. Het is altijd beter om het zekere voor het van onder-applicatie. Te weinig middelen mensen nodig hebben om dichter bij je lichaam te spuiten merken, maar te veel zullen irriteren en overweldigen anderen en ruikt vaak meer als de alcohol basis van de spray dan de werkelijke noten van de geur. Bovendien lijkt een geur vaak zwakker te zijn drager dan aan anderen die niet zijn marineren in, dus zelfs als het lijkt onmerkbaar aan u, is er een goede kans dat het sterker is dan je denkt.
 • Toch moet body spray mate worden gebruikt, zoals verbetering, niet als een apparaat om niet-reinheid of sweatiness maskeren. Incidenteel gebruik als een cover-up is oke, maar probeer er een gewoonte van fris en schoon te blijven en je zal best ruiken van alles te maken.
 • Een goed goedkoop alternatief is om te proberen een verscheidenheid aan schone ruikende lotions en sprays van drogisterijen of supermarkten of winkels zoals Target, vaak, hun producten zijn op een lijn of beter dan de duurdere degenen van speciaalzaken.

Waarschuwingen

 • Body spray is geen vrijbrief om een ​​goede hygiëne te onthouden. Het is essentieel om regelmatig te baden, draag deodorant, je tanden poetst, en schoon blijven. Geur moet zijn als kers op de taart.
 • Het kan onder druk; voorkomen doorprikken het of je het in direct zonlicht.
 • Het is gemakkelijk om over-toepassing body spray, zoals je neus kan verzadigd raken met het op zware eerste aanvraag of wennen aan de geur na verloop van tijd, waardoor je achter met de perceptie dat je geur is veel zwakker dan het is aan anderen. Weersta de verleiding om jezelf te verdrinken in een geur of opnieuw vaak.
 • Wanneer u voor het eerst spuiten, kun je eigenlijk ruikt het drijfgas in de lucht. Vermijd het inademen van het te diep, en het zal verdwijnen binnen een paar seconden.
 • Spuit nooit op je gezicht.
 • Spuit nooit zonder de toestemming van de mensen in de buurt door, zoals de jongens in de rij van de kleedkamer.
 • Veel vrouwen houden niet van de geur van mannelijke sprays en eau de cologne, vasthouden aan een mooie mannelijke geurende body wash en een ongeparfumeerde deodorant als je hangen rond meisjes die constant klagen over AXE en andere body sprays.
 • De spullen in de bus is brandbaar.