Wkanl

Hoe snel douchen


Dit is een artikel over hoe om snel te douchen. Het zal je helpen als je wat later bent of wil je gewoon om water te besparen, en dus geld.

Stappen

Hoe snel douchen. Iets wat je kunt doen terwijl je wacht kan zijn om je tandenborstel te grijpen en knijp wat tandpasta op.
Hoe snel douchen. Iets wat je kunt doen terwijl je wacht kan zijn om je tandenborstel te grijpen en knijp wat tandpasta op.
 1. 1
  Weer op het water. Het hangt af van het, maar het duurt meestal maar een minuut voor het water op te warmen. Terwijl je zit te wachten, uitkleden, uitstappen "shower leveringen" (poeder, deodorant, handdoek, etc.), krijg je kleren, en andere dingen doen die moeten krijgen volbracht voordat je in de douche.
 2. 2
  Iets wat je kunt doen terwijl je wacht kan zijn om je tandenborstel te grijpen en knijp wat tandpasta op. Ga dan in de het bad en begin je tanden poetsen terwijl je wacht tot het water op te warmen of je kunt beginnen nadat je shampoo.
 3. 3
  Wanneer het water is warm genoeg voor u om te gaan in, spring in de douche en nat je haar. Als je lang haar hebt, kan dit meer tijd dan mensen met kortere bezuinigingen. Als uw douche heeft een mondstuk met instelbare waterdruk, draai de knop zodat het water sprays harder. Het zal je haar sneller nat.
 4. 4
  Als je je haar hebt nat, knijp een halve handvol shampoo uit de fles. Doe wat op je haar, en wrijf de rest bij elkaar tussen je handen. Scrub je haar met behulp van vooral handbereik.
 5. 5
  Zodra je klaar bent met het wassen van je haar, niet uitspoelen! Laat de shampoo op je hoofd, terwijl je wast de rest van je lichaam. Als je lang haar hebt, neem je hand en knijp zoveel shampoo als je kunt voordat spoelen met water. De werkelijke spoelen zal veel gaan, veel sneller.
 6. 6
  Giet een paar druppels vloeibare body wash op je hand. Verdeel het in vier. Gebruik een vierde plaats op je linkerbeen, en een aan uw rechterhand. Gebruik de resterende zeep op je romp.
 7. 7
  Voor inzepen, spreid je handen uit (vingers en handpalmen) en gebruik symmetrische bewegende patronen op elke kant van je lichaam. U zult verbaasd zijn hoeveel ruimte ze kunnen bedekken als ze volledig verspreid. Bijvoorbeeld, kunt u in staat om schuim elk been in een keer als je bijna om hen heen kunnen bereiken.
  • En door symmetrische bewegingen, doe gelijkaardige handbewegingen aan elke kant van uw lichaam, op hetzelfde moment. Dwz aan elke kant van je borst en romp, onder beide armen tegelijk, enz., met je handen verspreid. (Het werkt met inzepen je haar snel ook, evenals voor het drogen snel uit.)
  • Voor je armen, hebben enerzijds schuim een arm, terwijl de andere houdt de zeep en het krijgen van schuim voor de volgende arm (als je gebruik zeep.)
 8. 8
  Spoelen.
 9. 9
  En voor meisjes die moeten scheren, terwijl je de shampoo in je haar, wrijf een beetje op het aangewezen gebied. U kunt scheren terwijl je de shampoo spoelen. Dit bespaart een hoop tijd.

Tips

 • Als je in een grote haast, kan shampoo verdubbelen als body wash en vice versa.
 • Probeer het gebruik van een speciale gezicht zeep voor je gezicht.
 • Het helpt als je een soort van body borstel of washandje. Squirt een beetje van het lichaam te wassen op het en wrijf het op je lichaam snel. Het spoelt gemakkelijk af.
 • Als u van plan bent om vloeibare body wash gebruiken op uw prive-omgeving, zorg ervoor dat het etiket zegt dat is oke.
 • Als u geld wilt besparen, terwijl het opwarmen van het water, gebruikt u de gootsteen om het te krijgen op de juiste temperatuur, en zet vervolgens de douche.
 • Gebruik een twee in een shampoo / conditioner...put de shampoo / conditioner in je haar en wat zeep over je hele lichaam... spoel alles samen en je zal worden gedaan in minder dan drie minuten! Je zult schoon en zacht haar hebben als je een 2 gebruiken in 1 shampoo conditioner fles.

Waarschuwingen

 • Wees niet zo slordig met de zeep en shampoo dat je nog wat in je oog. Je zult afval ongeveer een minuut van kostbare tijd.
 • Niet uitglijden en vallen op zeep, omdat je in een haast. U kunt worden bewusteloos geslagen. U kunt zelfs verdrinken in twee centimeter water.
 • Een douche kan een bron van een slechte blessure zijn als je teveel in een haast om te beseffen dat je zeep hebt gemorst op de douche vloer. Als je uitglijdt, herfst, en sloeg je hoofd, kan je jezelf verwonden in de herfst.
 • Controleer de watertemperatuur voordat hopping inch
 • Als je vet haar hebt, hoeft conditioner niet op je hoofdhuid.