Wkanl

Hoe maak je een douche te nemen in de gymles

Sommige mensen voelen zich ongemakkelijk nemen van een douche in de gymles. Maar ontspannen... het is gemakkelijk om comfortabel te nemen een douche in de gymles. Hier zijn enkele richtlijnen voor het nemen van een onder alle omstandigheden...

Stappen

Hoe maak je een douche te nemen in de gymles. Breng je toiletartikelen, handdoek, en schoen-wear.
Hoe maak je een douche te nemen in de gymles. Breng je toiletartikelen, handdoek, en schoen-wear.

Ongecompliceerd naakt methode

 1. 1
  Alleen in de douche. Douchen na de gymles is de meest simpele en gezonde aanpak, en zal u uit de problemen met de gymleraar. Andere methoden, hoewel nuttig, kan kostbare tijd nemen als je kan in een tijd crunch voor je volgende les.
 2. 2
  Breng je toiletartikelen, handdoek, en schoen-wear. Uiteraard zul je dingen nodig hebt om jezelf schoon in de douche, je beschermen van mond schimmels zoals voetschimmel, cosmetica, deodorant, en een handdoek.
 3. 3
  Heb een beetje zelfvertrouwen! Als mensen een probleem hebben met je douchen in het naakt, het is hun probleem, niet de jouwe. In werkelijkheid zijn de meeste van ons zijn niet modellen, en dat is oke. In staat naakt te zijn in het bijzijn van anderen kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen, het vermijden van het ten koste van alles kan je een hang-up je niet nodig hebt.
 4. 4
  Verwijder uw stinkende workout kleding of badpak en winkel waar ze niet stinken je schone kleren of ze vochtig.
 5. 5
  Doe douchen schoenen, zoals flip-flops, te voet infecties te voorkomen.
 6. 6
  Neem je handdoek, wikkel het om je romp (vrouwtjes) of taille (mannetjes,) of niet. Overgaan tot de doucheruimte.
 7. 7
  Verwijder de handdoek als u koos om het aan te zetten. Andere manieren afval tijd en gewoon dingen moeilijk als je waarschijnlijk racen naar de volgende klas snel..
 8. 8
  Wassen van je lichaam, zodat het schoon.
 9. 9
  Verlaat de natte doucheruimte.
 10. 10
  Droog jezelf met de schone, droge handdoek. Wikkel de handdoek rond je lichaam opnieuw, indien gewenst, als u terug naar uw locker of Cubby gaan.
 11. 11
  Doe de kleren die je vóór de gymles droeg.
 12. 12
  Vergrendelen je kluisje. Diefstal is een probleem bij veel scholen. Zorg ervoor dat uw kleding, schoenen en dergelijke te beveiligen.
 13. 13
  Bruidegom zelf. Vergeet niet de deodorant. Borstel je haar. Vrouwtjes kan verlangen om opnieuw toe te passen cosmetica.

Met douchegordijn

 1. 1
  Als uw school heeft individuele boxen, maar geen deuren, breng uw eigen douchegordijn en gordijnringen. Ze zijn verkrijgbaar bij de dollar op te slaan.
 2. 2
  Pak je gym kleding op voorhand. Zorg ervoor dat u een handdoek en je toiletartikelen omvatten.
 3. 3
  Als je onder de douche, opgemaakt het gordijn, zorg ervoor dat het gaat van muur tot muur.
 4. 4
  Douche zo snel als je kunt. Vergeet niet, er zijn andere kinderen die behoefte hebben om te douchen. Dit zal ook bezuinigen op de ongemakkelijke gevoelens, vooral omdat je nam zo veel tijd ophangen en afbreken van uw speciale douchegordijn.

Met badpak

 1. 1
  Pak je gym kleren de avond ervoor. Onder een handdoek, toiletartikelen, je zwembroek en een grote plastic zak.
 2. 2
  Voordat je douche, ga naar de badkamer en verandering in uw zwembroek.
 3. 3
  Kom in de douche met de zwembroek aan en je wassen zoals je normaal zou doen. Je krijgt mooi en schoon zonder naakt te zijn, met uitzondering van het gebied dat door je zwembroek. Echter, je zult zien dat opnieuw doen in je eigen douche na school. Maar zorg ervoor dat je doet, anders is er een kans dat u kan contract huidinfecties zoals "jock itch".
 4. 4
  Wanneer je uit, verwijder je zwembroek en droog jezelf af, idealiter in een badkamer stal of prive kleedruimte.
 5. 5
  Plaats uw zwembroek in handdoek, en omsluiten de bundel in je plastic zak. Het helpt om je sporttas van het krijgen drijfnat.
 6. 6
  Als je terug naar huis, ophangen of wit te wassen je handdoek en zwembroek. Natte items zal een enorme stank veroorzaken enkele dagen later als vergeten in je tas!

Zonder naakt

 1. 1
  Laat je niet helemaal uitgekleed - houd uw ondergoed en hemd / beha op.
 2. 2
  Splash water op je oksels, nek, en elke andere plaats waar je zou hebben gekregen bezwete. Zeep is optioneel. Droog af met een handdoek of papieren handdoek.
 3. 3
  Spray de overdekte gebieden van uw huid met de-lousing agens als de kleding die je draagt ​​tijdens uw douche verhinderd die gebieden uit te worden gereinigd en kunnen last hebben van "jock itch" in een korte tijd.
 4. 4
  Zorg ervoor dat u goed te douchen thuis.

Douchen naakt

 1. 1
  Breng je toiletartikelen, handdoek, en schoen-wear. Uiteraard zul je dingen nodig hebt om jezelf schoon in de douche, je beschermen van mond schimmels zoals voetschimmel, cosmetica, deodorant, en een handdoek.
 2. 2
  Net in de douche, al! Douchen na de gymles is de meest simpele en gezonde aanpak, en zal u uit de problemen met de gymleraar. Andere manieren afval tijd en gewoon dingen moeilijk als je waarschijnlijk racen naar de volgende klas binnenkort.
 3. 3
  Heb een beetje zelfvertrouwen! Als mensen een probleem hebben met je douchen in het naakt, dat is hun probleem, niet de jouwe. In werkelijkheid zijn de meeste van ons zijn niet modellen, en dat is OK. In staat naakt te zijn in het bijzijn van anderen kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen, het vermijden van het ten koste van alles kan je een hang-up je niet nodig hebt.

Tips

 • Voorkomen dat mond atleten en andere ziekten. Draag schone sokken, schoenen, klompen of flip-flops op je voeten. Schoenen, zoals slippers, sandalen, en rubberen klompen kan gedragen worden in de douche.
 • Begrijp dat het nemen van een naakt douche met anderen van hetzelfde geslacht maakt je een homoseksueel niet maken.
 • Wees respectvol en lief voor je andere douchen leeftijdsgenoten. Iedereen voelt een beetje kwetsbaar douchen voor iedereen anders.
 • U kunt ook gebruik maken van "douche-In-A-Towel" opties, die beschikbaar zijn bij retailers, drogisterijen, en de jacht aanbod winkels zijn. Ze zijn in principe zeer grote versies van de hand doekjes. U kunt deze gebruiken in een prive-ruimte, zoals een toilet kraam. Ze zijn vrij duur, en sommigen van hen nogal zwaar geparfumeerd, echter.
 • Veranderen in schone, droge kleren na je oefening of je douche of niet. Vermijd locker gebied geur slecht uit bevuilde kleding. Vergeet niet dat als je niet douchen je lichaam is nog steeds stinkende, zodat je kleren zal zeer binnenkort stinken ook.
 • Als je wordt gepest, geïntimideerd, andere gepest in de douches, of buiten, waarschuwen de leerkracht en / of beheerders op uw school. Moet je wettelijke rechten om met respect behandeld worden.
 • Vermijd dousing jezelf met eau de cologne, body sprays of parfums in plaats van een douche. Ruiken naar zweet en parfum is niet beter dan alleen ruiken een beetje. Erger nog, kan uw transpiratie de geur van de cologne of parfum op het punt waar u de aandacht vestigen op jezelf in een slechte manier en ergeren anderen versterken.
 • Maak je geen zorgen over het niet goed schoonmaken, kunt u altijd beter thuis reinigen!
 • U zult zich beter voelen na je eerste keer is net als alles duurt even wennen.

Waarschuwingen

 • Lach niet, wijzen of staren naar andere mensen (ever!). Weet reacties niet te maken, Ofwel in de kleedkamer of buiten. Het is zeer ongepast en een faux pas.