Wkanl

Hoe je lichaamsgeur te elimineren

Ben je geplaagd door lichaamsgeur die lijkt te opduiken in de meest ongelegen tijden? Hieronder staan ​​de stappen en tips over hoe je dat lichaamsgeur te elimineren.

Stappen

Hoe je lichaamsgeur te elimineren. Zorg ervoor dat u dagelijks douchen of baden.
Hoe je lichaamsgeur te elimineren. Zorg ervoor dat u dagelijks douchen of baden.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u dagelijks douchen of baden. Gebruik de juiste lichaam reinigen middelen zoals zeep of douchegel. Alles wassen helemaal vooral uw oksels.
 2. 2
  Gebruik geen anti-transpirant / deodorant (behalve in geval van overmatig zweten). Het zal eigenlijk omhoog beëindigen waardoor je slechter dan ooit ruiken. Niet veel mensen weten dit, maar transpiratie door zelf heeft geen geur helemaal. Onderarm geur wordt veroorzaakt door bacteriën en hun uitwerpselen. Zeep en deodorant daadwerkelijk leveren voedsel voor de bacteriën en scheiden ze zelfs nog meer. Dit is eenvoudig te controleren. Gewoon wassen je oksels met niets anders dan water en een schone doek. Doe dit voor een maand. U zult niet ruiken helemaal. Als het te veel zweten geven van je problemen, dan moet je echt gebruik maken van een anti-transpirant. Dit komt omdat dit product helpt om te bezuinigen op uw zweten.
 3. 3
  Verander je kleren, inclusief ondergoed en sokken, dagelijks. Wassen ondergoed (maar niet noodzakelijk bh) na elk gebruik, en andere kleding tenminste als ze vies, bezwete, of wanneer ze niet ruiken schoon. Sokken en schoenen komen misschien 2-3 keer per dag worden veranderd als ze bezwete, en het houden van droge voeten kunnen geur en irritatie te verminderen.
 4. 4
  Bewaar uw kleren op plaatsen waar de lucht kan krijgen voor hen en die leuke ruiken. Beschouw geurende papier als voering in uw lades. Opknoping kledingstukken kunnen meer dan ze op te slaan in de lades te helpen, het zal laat ze drogen en te doden alle bacteriën die er zou kunnen wonen.
 5. 5
  Was uw handen regelmatig, ten minste drie of vier keer per dag.
 6. 6
  Pas uw dieet / levensstijl. Lichaamsgeur is direct gekoppeld aan de afvalproducten van de vertering van uw lichaam. Wat je eet heeft een groot effect op hoe je ruikt. Als je eet slechte kwaliteit, ongezond eten, zal je spijsvertering weerspiegelen dat, en je zult uitscheiden die slechte geuren en stinken naar mensen om je heen. Probeer tot fastfood, gefrituurd voedsel, en alle andere bewerkte voedingsmiddelen die veel chemicaliën bevatten te vermijden.
 7. 7
  Als u rookt, stoppen met roken. Iedereen weet dat roken veroorzaakt sigarettengeur te hechten aan uw kleding. Het kan ook een negatieve invloed hebben op de regulerende systemen die verantwoordelijk zijn voor het houden van geuren in de rij. Stoppen met roken.
 8. 8
  Als de lichaamsgeur niet lijkt om weg te gaan, maakt niet uit hoeveel je te wassen, overwegen probiotica of wijzigen van uw dieet. Doe geen moeite om te proberen om de geur te maskeren; erachter te komen wat de oorzaak is, en te behandelen. Probeer ook met een milde shampoo in plaats van zeep, en zelfs overwegen het wassen van uw lichaam door schrobben goed met gewoon water en een schone doek (zoals voor sommige individuen, geur lijkt een reactie op reinigingsmiddelen zijn). Water-alleen wassen kan wel of niet werken, afhankelijk van de oorzaak van de geur, je lichaam, wat je bent blootgesteld aan, en uw lokale water, probeer het op een dag kunt u het risico ruiken slechte eerste.
 9. 9
  Floss dagelijks, bij voorkeur twee keer per dag, en poets je tanden minstens twee keer per dag. Hebben professionele schoonmaak minstens twee keer per jaar. Lichaamsgeur kunnen ook halitose, die vaak een teken van gingivitis.
 10. 10
  Raadpleeg uw arts als lichaamsgeur is een permanent probleem. U zou kunnen worden gediagnosticeerd met Bromhidrosis. Het wordt vaak geassocieerd met veranderingen van het hormoon niveau (puberale of climacterium periode), diabetes, verborgen ontstekingen, alimentation wijzigingen of overwicht. De meest voorkomende reden voor onaangename lichaamsgeur is overmatig zweten.
 11. 11
  Neem altijd een bandana - Het is een handig item om buiten mee te nemen wanneer. Veeg het transpiratievocht van jezelf met de bandana of een vochtige bandana. Na het gebruik van papieren handdoeken, kunnen er kleine stukjes van de papieren handdoek op je gezicht, dus als er geen spiegel, veeg op je gezicht om die mogelijke vlekken te verwijderen. Met bendes rond, geen gebruik maken van een rode of blauwe bandana.
 12. 12
  Koop een paar van die blikken (vergelijkbaar met babydoekjes) met de wegwerp schoonmaakdoekjes voor een aantal snelle en eenvoudige opfrisbeurt-up. Wat net zo goed werkt is een papieren handdoek gedrenkt in een beetje wrijven alcohol, in een zip-lock zakje. Spray in een klein cologne in de fles alcohol.

Tips

 • Betrekking oksels, deodorants en deodorants:
  • Bacteriën die de geur produceren kan alleen groeien als ze vocht, dus probeer een anti-transpirant in plaats van een deodorant.
  • Deodorants die specifiek de groei van bacteriën remmen zijn ook een optie.
  • Als deodorants werken niet meer, kan verdund citroensap doen de truc. Je zal moeten experimenteren met de concentratie, maar als het is te hard, zal uw huid roodheid en striemen branden of te ontwikkelen. Als dit gebeurt, wacht een paar dagen en opnieuw beginnen. Proef eerst om de zuurgraad te beoordelen. Het is de zuurgraad dat de gewraakte micro-organismen zal houden van het groeien onder je armen. Deze remedie is verbluffend eenvoudig en werkt.
  • Scheren onder je armen kan helpen elimineren lichaamsgeur en maak antiperspirants / deodorants makkelijker toe te passen.
 • Voedingsmiddelen met een hoog zwavelgehalte (zoals knoflook en eieren) zijn een duidelijke boosdoener voor mensen met lichaamsgeur problemen. Kijk naar websites voor aanbiedingen van voedingsmiddelen.
 • Niet op cologne om masker geuren - het zal nog erger.
 • Als je een scheermes gebruikt te scheren zorgen het scheermes schoon is voordat je je scheert. U kunt het scheerapparaat reinigen met desinfecterende of antiseptische.
 • Solliciteer extra vierge kokosolie om uw stinkende huid, het laurinezuur in kokosolie doodt bacteriën, waardoor je beter ruiken.
 • Als u last heeft van zweetvoeten, moet je sokken dragen in je schoenen (liefst katoen, dat vocht en droogt sneller absorbeert), en verander ze minstens een dag om je voeten droog te houden.
 • Verminder de geur via de voeding indien mogelijk door het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen of proberen te maskeren (zuiveringszout en kaneelpoeder beide werken goed voor sommige mensen). Stop niet met vitale lichaamsprocessen.
 • Verander uw lakens regelmatig, en gebruik maken van witte lakens omdat ze kunnen worden gebleekt. Immers, u besteedt acht uur per dag in je bed op je lakens.
 • Reinig uw oksels na het scheren. U kunt gebruik maken van alcohol of peroxide om dit te doen.
 • Gebruik Chlorofyl gel tabs of Chlorofyl vloeistof van Wild Oats / Whole Foods of de gezondheid van voedsel op te slaan. Het is een interne deodorant die minimaliseert of elimineert lichaamsgeur.
 • Toepassing talkpoeder om de oksels van je kleding en wrijf het in (verwijder het bewijsmateriaal op donkere kleding door te wrijven van de buitenwereld). Breng het ook om je huid na deodorant, maar niet het erin wrijven
 • Niet te veel zeep, deodorant, parfum, enz. door elkaar omdat de verschillende geuren niet altijd even goed mengen.
 • Als u het nemen van voorgeschreven medicijnen, raadpleeg dan uw arts, aangezien sommige medicijnen kan lichaamsgeur, zweten, enz. veroorzaken
 • Als u lichaamsgeur, kan het door schimmelgroei. Anti-schimmel shampoo, toegepast op de oksels tijdens het douchen (schuim het op en laat het op drie minuten), kan wonderen verrichten tegen dit probleem. Raadpleeg uw arts voor een sterkere medicijnen, hebben ze de neiging om slechts recept.
 • Als u rookt en niet wilt stoppen, overweeg elektronische sigaretten die alleen waterdamp uitstoten.
 • Spray parfum op uw kleding, en zet parfum in de wasmachine als je ze wast.

Dingen die je nodig hebt

 • Schoon water
 • Antibacteriële zeep
 • Wassen schuim met plantenextracten zoals Ribwort en zoethoutwortel
 • Verse kleren
 • Anti-transpirant / deodorant
 • Probiotica (voor chronische lichaamsgeur)
 • Douchegel
 • Spons / washrag