Wkanl

Hoe om te weten dat je vriendje echt van je houdt

De jonge vrouw bevindt zich door de kamer, starend naar haar vriend, en vroeg me af of hij echt van haar houdt. Hoe doet ze weten of dit echt is? Ze is het geven van deze relatie alles wat ze heeft en ze echt van hem houdt met heel haar hart. Gaat hij haar hart breken? Hoe kan ze vertellen en te voorkomen dat onnodige hartzeer dan wat al onvermijdelijk? Heb je jezelf in deze situatie, waarin het lijkt alsof je "tussen een rots en een harde plek"?

Stappen

Hoe om te weten dat je vriendje echt van je houdt. Vergeet niet dat je niet alleen bent.
Hoe om te weten dat je vriendje echt van je houdt. Vergeet niet dat je niet alleen bent.
 1. 1
  Vergeet niet dat je niet alleen bent. Iedereen is aangekomen op deze plaats op een punt van hun leven.
 2. 2
  Vóór hem naderen, opzij zetten angsten uit het verleden relaties. Vergeet niet hij is individualistisch. Vraag hem wat hij wil in de toekomst. Als hij vertelt je dat hij droomt van een toekomst die je gaat, dat is een goed teken. Als het alleen over hem, weet je wat is er allemaal niet. Proberen om hem te vragen waarom hij je leuk vindt. Als hij vertelt je dat je heet bent, dat is een teken dat hij alleen in hoe mooi je bent aan de buitenkant.
 3. 3
  Observeren zijn houding naar u toe. Heeft hij voor het eerst zet je? Doet hij weinig of opvallende dingen om te laten zien dat je belangrijk voor hem zijn?
 4. 4
  Leren om zijn gedrag te begrijpen. Heeft hij raken makkelijk geïrriteerd met je om wie je bent, of, doet hij je kleine eigenaardigheden te accepteren als zijnde los van wie je bent of hij het leuk vindt?
 5. 5
  Let op zijn lichaamstaal. Heeft hij naar je kijken met zachte, barmhartige ogen? Heeft hij je kussen met een liefkozing en / of passie of gaat hij zich alleen met obsessie? Ziet hij er uit voor u in een overvolle kamer? Wordt hij beschermende of kijk voor u zijn alleen te zijn, zonder overdreven bezitterig?
 6. 6
  Het vertrouwen en de communicatie tussen jou en je vriendje. Als er iets over u, praat met hem over het met een gewillig hart.
 7. 7
  Zie zijn reactie als je opknoping uit met zijn vrienden. Krijgt hij een beetje boos, of doet hij het geweldig dat jij en zijn vrienden opschieten vinden?
 8. 8
  Let op de manier waarop hij je behandelt. Heeft hij je onder druk? Als hij druk je in dingen zoals geslachtsgemeenschap of drugsgebruik, is hij echt het type man je wilt in je leven? Als hij gaat je onder druk te zetten dat nu dan kan een waarschuwing dat hij niet schelen wat je wilt, maar wat hij wil.

Tips

 • Vergeet niet dat hij heeft dezelfde zorgen en angsten zoals u.
 • Als hij zet u eerst nog vóór hij zijn beste knoppen dat betekent dat hij van je houdt heel hartgrondig.
 • Als hij bereid is om ofwel het roken of stoppen met drinken dan geeft hij over jou.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om uw hart af te sluiten om hem om te verhinderen dat hij je pijn doet, alleen maar omdat je bang of onzeker zijn.
 • Heb beschuldigingen niet maken.
 • In plaats van het vriendje achter je, want je bent weg te drijven, kan hij een rustig type of verkeerd u volledig veroorzaakt hem om weg te drijven van je net zo goed zijn.