Wkanl

Hoe maak je een meisje genomen die meer wil dan alleen vrienden worden krijgen

Dit is wat je de Jim / Pam relatie (of het Tim / Dawn relatie voor de Britse fans van The Office) kunnen noemen. Hier zijn de voorwaarden, en er zijn bepaalde manieren om te gaan over het oplossen van hen:

 • Het meisje dat je wilt is op dit moment het zien van iemand, misschien wel een compleet onbezonnen vriendje die liefheeft ziet er over wat echt belangrijk is.
 • Dit meisje heeft een aantal duidelijke flirtende opmerkingen die ze zou graag meer dan alleen vrienden met u gemaakt. Dit kunnen zijn:
  • Staan of zitten vrij dicht bij u
  • Speels je aanraken, in een niet-seksuele manier
  • Grijpen, of misschien zelfs houden, je hand.
  • Reacties die het lijken ze zou graag een romantische relatie met u na te streven.

Dit kan een echte emotionele en lastige tijd voor u, en kan eindigen in een emotionele ramp als je niet voorzichtig bent in het proberen om haar na te streven.

Er zijn drie manieren om te gaan over het omgaan met deze situatie:

Stappen

Hoe maak je een meisje genomen die meer wil dan alleen vrienden worden krijgen. Wees er zeker van dat dit is het echte werk.
Hoe maak je een meisje genomen die meer wil dan alleen vrienden worden krijgen. Wees er zeker van dat dit is het echte werk.
 1. 1
  Wees er zeker van dat dit is het echte werk. Zorg ervoor dat haar gedrag naar u is uniek. Is ze het type dat flirt met iedereen, ongeacht de relatie-status? Zo ja, dan kon ze worden behandelen je net als elke andere jongen. Als ze heeft gezegd dat ze echt van je houdt meer dan haar vriend of gezegd dat zij zou willen om hem te verlaten voor u, dan is ze waarschijnlijk knoeien met je. Als ze voelt echt op die manier, zal ze veel subtieler zijn.

Optie een

 1. 1
  Wachten tot het einde. Dit is waarschijnlijk de meest emotioneel pijnlijke van alle stappen.
  • Accepteer dat je niet weet hoe lang je zal wachten op haar huidige relatie te beëindigen. Plus, zult u haar zien met haar vriend, doe paar-achtige dingen, en herinner jezelf eraan dat je haar niet kunt vragen, omdat ze hem te zien. Echter, als je in staat om te wachten het uit zijn, dan is dat volwassenheid en ijver in je toont, en u in staat om haar mee uit te vragen zal zijn, en rekening houdend met uw sterke vriendschap met haar, ze zal waarschijnlijk niet dalen.

Optie twee

 1. 1
  "Vertel haar over." Laat haar weten hoe je je voelt. Dit zou een beetje een aanvulling op stap een te zijn, wachten het uit, maar kan ook gebruikt worden vanaf de get-go. Maar, dit is echt alleen als je hebt gewacht zo lang voor haar relatie tot eind, dat je gewoon niet meer aan.
  • Als u van plan om haar te vertellen hoe je echt voelt, doe het op een plek waar het vriendje is niet zelfs op afstand rond, en een plek waar je samen alleen bent.
 • Bereid je voor om in de steek gelaten. Ze misschien nog niet klaar om hem te verlaten voor u. Echter, kan ze meer dan bereid om opnieuw te beginnen en beginnen aan een nieuwe liefde leven met jou, ook al is dit misschien wel een beetje onwaarschijnlijk. Deze stap is niet sterk aanbevolen omdat het heeft een zeer goede kans verpest de grote vriendschap jullie twee hebben, het maken van dingen permanent onhandig.

Optie drie

 1. 1
  Verder te gaan. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste stap. Er zijn inderdaad andere vissen in de zee, en je kan zeker iemand anders vinden als je wilt. Plus, kan dit haar een beetje jaloers te maken. Deze optie is ook een beetje dubieus, want als u op dit moment verkering iemand wanneer uw "verpletteren" en haar vriend uit elkaar, zal het ongelooflijk moeilijk om naar haar als je met iemand te zijn.

Tips

 • Besteden veel tijd met dit meisje zo mogelijk, en maken weinig hints door woorden of lichaamstaal om haar te laten weten dat je geïnteresseerd bent in haar, maar houd het in bedwang.
 • Als je gaat om te wachten, alleen niet vergeten, als ze het maken van deze "meer dan alleen vrienden" opmerkingen hebben, dan kan dit een teken zijn dat de relatie met haar huidige vriend zou worden verzwakt zijn.
 • Heb vertrouwen. Je houdt van haar, en ze is het maken van "meer dan alleen vrienden" opmerkingen, dus laten we gewoon aannemen dat ze je leuk vindt ook, of zou je liever hebben meer dan haar huidige vriend.
 • Wees niet wie haar vriendje is. Ze zou nooit willen dat iemand net als de eikel ze nu uit.

Waarschuwingen

 • Laat haar vriendje weet van uw bedoelingen of gevoelens. Echter, de tijd die je besteedt met haar hem iets aan de hand afleiden. Dit kan een beetje mind game voor hem te zijn, en kan u helpen als u wilt knoeien hem.