Wkanl

Hoe je een vriendin te krijgen als een nerd

Mensen die veel tijd geïnvesteerd in hobby's of schoolwerk te besteden hebben soms moeite om in een relatie. Naar een vriendin als een nerd te krijgen, probeer dan de volgende technieken.

Stappen

Hoe je een vriendin te krijgen als een nerd. Zet jezelf die er zijn.
Hoe je een vriendin te krijgen als een nerd. Zet jezelf die er zijn.
 1. 1
  Zet jezelf die er zijn. Ga naar partijen, parken, cafes, hangplekken, nieuwe gebieden van de campus, en overal anders kunt u met meisjes praten buiten je comfort zone. In plaats van de afzonderlijke vermelding van meisjes dat u zich aangetrokken tot, maken kleine-praten met zo velen van hen mogelijk om beter te worden in het, dit zal niet alleen helpen u zich meer comfortabel met het socialiseren, maar kan ook u kennismaken met iemand die je niet zou ' t normaal geïnteresseerd in
  • Vermijd de verleiding om neer te kijken op niet-nerds. Hoewel je misschien het gevoel alsof je in een elite club, rollen je ogen op iedereen die niet krijg je XKCD referenties maakt je net zo cliquish als de jocks, preps, en populieren die ervoor nerds gemarginaliseerd voelen. Wees de grotere persoon en chatten met iedereen die je tegenkomt, kunt u verrast worden door wat je tegenkomt.
  • Gebruik geen pick-up lines of ingeblikte materiaal. Deze zijn zowel ineffectief en beledigend. In plaats van te overcompenseren door te proberen te zijn suave, pronken met je charmes door het behandelen van iedereen om je heen als een mens. De beste manier om het ijs te breken is gewoon om te zeggen "hallo" en glimlach.
 2. 2
  Worden goed in het maken van een gesprek. Ontdek onderwerpen die het meisje met wie je praat is geïnteresseerd Blijf gesprekken gaande door vragen te stellen die geen ja of nee hebben antwoorden (bijv. "Wat denk je dat about___? '). Probeer te nemen aan speelse scherts plaats van kotteren zware onderwerpen of het starten van discussies. Als je een goed gevoel voor humor, probeer dan meisjes te lachen, dat is een van de beste afrodisiaca. Zelfs als je het juiste meisje niet hebben ontmoet nog, het beoefenen van deze en andere zorgen ervoor dat u beter voorbereid om te winnen over iedereen die je uiteindelijk op een geïnteresseerd
  • Als je verlegen bent, veel vragen, veel mensen houden van praten over zichzelf en denkt dat alle goede luisteraars zijn briljante gesprekspartners. Houd de vragen licht, echter, om te voorkomen dat over te komen als griezelig.
 3. 3
  Leer hoe je lichaamstaal te lezen. Niet alleen zal dit je beter bij het uitzoeken of het meisje met wie je praat is geïnteresseerd, maar het zal ook geven u meer controle over de signalen die je stak. (Bijv. als je nerveus voelt, maak er een punt van het nemen op een uitgestrekte houding en het houden van uw friemelen aan een minimum aan vertrouwen project.)
 4. 4
  Ontwikkelen van een rapport. Zodra u een potentiële match gevonden hebt, ruilen uw gegevens of stel een andere hangplek (je hoeft niet eens nodig om het woord "datum" zeggen) zoals koffie, bowlen, een film, of wat ze misschien wel in. Als de zaken goed blijven gaan, word iemand die ze kunnen zich wenden tot en vertrouwen, wat je ook doet, maar vermijd de vriend zone.
 5. 5
  Als je uiteindelijk het nastreven van een niet-nerd, oefenen een beetje voorzichtig. Hoewel jezelf zijn is een geweldige manier om het vertrouwen te projecteren en nieuwe relaties aan te moedigen, hardcore nerds soms zetten mensen af met hun enthousiasme. Als je dubieus over uw respectieve nerd compatibiliteit te voelen, probeer dan het volgende:
  • Houd uw nerdiness om jezelf tijdens de vroege stadia. Als je bent nog steeds een niet-nerd weet, onder geen beding mag je converteren!

Tips

 • , Lachen, en veel plezier! Mensen willen zijn om mensen die zijn leuk.
 • ! Meisjes houden van lachen.
 • Heeft je vriendin niet als 'coolness trofee ", ze zullen niet staan ​​voor het voor lang.
 • Goedkeuren van de mentaliteit dat "als ze gelukkig is, ben ik gelukkig" - zelfs als ze je afwijst. Je zult moeten doen jezelf een plezier op de lange termijn.
 • Als de dame van uw wens echt niet willen dat je om wie je bent, dan is ze niet waard. Er zijn zo veel meer mensen in de wereld. Haar vergeten - het is haar verlies.

Waarschuwingen

 • Wees niet griezelig. Hang niet rond te veel. Niet overal is ze. Niet volgen haar bewegingen. Als ze zegt dat ze "ruimte" nodig heeft, dan ben je een stap verwijderd van de griezelige zone.
 • Wees niet neerbuigend. Als een nerd, kunt u in de verleiding aan stut uw intellectuele spullen door heersen over het meisje dat je bent flirten met. Dit is een ineffectieve, irritant techniek die niet zal winnen u dateert zomin zal het vrienden.
 • Als ze niet een nerd of een geek, moet ze natuurlijk graag willen dat u, ondanks dat u het een nerd en haar niet als een. Dit is niet zo gewoon als pop-cultuur zou willen dat je denkt. Realistisch, de enige meisjes die echt zal graag willen dat u voor het zijn een nerd zijn nerds zelf. Dus als je geluk uit en krijgen de aantrekkingskracht van een ander type meisje, ze geniet je voor iets anders je hebt te gaan voor u (laten we positief zijn en neem aan dat het niet alleen hoeveel geld je maakt). Verpest het nou niet door te proberen om te zetten of "otakunize" haar. Heb je nerdy belangen niet dwingen op haar. En nooit aannemen dat diep van binnen ze echt moeten zijn "een van ons" en gewoon behoefte aan om uit de kast te komen.