Wkanl

Hoe je een meisje om je wilt krijgen als ze geen interesse heeft in relaties

Om een ​​meisje om je wilt als ze geen interesse heeft in relaties is een kleverige probleem. De essentie ervan is, meisjes die zeggen dat ze "niet klaar zijn voor een relatie" zijn meestal meisjes die gewoon niet graag de man ze zeggen dat aan. Een paar eerlijk gezegd niet geïnteresseerd zijn in een relatie te wijten aan tijdelijke omstandigheden of pijnlijke ervaringen uit het verleden. In dit artikel zullen we proberen om u de beste aanpak voor meisjes zoals deze.

Stappen

Hoe je een meisje om je wilt krijgen als ze geen interesse heeft in relaties. Bedenk waarom je wilt het meisje om je wilt.
Hoe je een meisje om je wilt krijgen als ze geen interesse heeft in relaties. Bedenk waarom je wilt het meisje om je wilt.
 1. 1
  Bedenk waarom je wilt het meisje om je wilt. Is het alleen maar omdat ze aantrekkelijk? Als dat de enige reden waarom je vindt haar leuk, dan ben je waarschijnlijk naar beneden gaat een zeer moeilijke weg. Een aantrekkelijk meisje heeft waarschijnlijk veel jongens benaderen haar alleen voor haar looks. Het hebben van dat soort van constante, ondiepe aandacht kan een persoon het gevoel geïsoleerd, eenzaam en onbegrepen te verlaten. Het kan ook laten haar twijfelende haar eigen eigenwaarde als dat de enige reden dat ze is benaderd. Stap terug een beetje en opnieuw te evalueren wat u zoekt. Het is onaardig om uit te gaan met iemand die net een mooi meisje op je arm hebt.
 2. 2
  Zorg ervoor dat het bekend is dat je geen relatie wilt ook niet, of zorg dat ze op een niet wil. De makkelijkste manier om een ​​persoon iets meer willen is door waardoor het onmogelijk te verkrijgen. Dus als ze zegt dat ze niet date, niet stilstaan ​​bij deze, maar verder gaan en zeggen: "who cares."
 3. 3
  Laat haar zien wat u te bieden hebben in termen van vriendschap. Vriendschappen zijn de basis van een goede relatie. Als je dezelfde interesses hebben, praten over die. Praten over haar interesses, activiteiten, enz., maar het toevallige te houden op het eerste.
 4. 4
  Als ze u verteld heeft dat ze niet geïnteresseerd is in een relatie, moet het zijn omdat je haar gaf de indruk dat je haar leuk vond. Zodat het niet opnieuw te vermelden. Ze weet. Ze zal niet vergeten. Als ze van gedachten verandert, is het aan haar om te laten zien.
 5. 5
  Als je een vriendschap, raak haar veel, vordert van zeer casual gebaren, handdrukken, vuist-ponsen, bijvoorbeeld om meer dicht degenen zoals knuffels. Vrouwen zijn meestal meer comfortabel aanraken van hun vrienden dan jongens zijn. Dit kan ook helpen haar te ontwikkelen andere gevoelens voor jou.
 6. 6
  Voor toekomstige referentie, vragen meisjes op DATA eerste, ze niet vragen of ze willen je vriendin te zijn. Dat zal verminderen de instanties van dit soort reactie, evenals vermijdt u verliest het respect van het meisje. Dit soort lukrake voorover aanpak is typisch op de middelbare school, maar volwassenen anderen vragen over data en de voortgang aan de vriendje / vriendinnetje fase na een aantal data. En niet te vergeten, als een meisje zegt dat ze niet klaar voor een relatie als je haar vragen op een datum, kunt u meteen weet dat ze niet geïnteresseerd is in je. Wat weldenkend persoon zal een datum turn down met iemand die ze denken dat ze kunnen vinden? Tenzij ze is echt heel verlegen, of zelfs alleen maar extreem druk.
 7. 7
  Neem haar individuele persoonlijkheid te houden bij de interpretatie van wat ze zegt.

Tips

 • Weet wanneer je moet opgeven. Het is zelden de moeite waard om veel tijd te besteden aan meisjes die beweren dat ze niet klaar zijn voor relaties. Als ze niet zoals jij, dan heb je geen zaken proberen om ze te winnen. Het gaat alleen om jou pijn te veroorzaken.
 • Boven alles: haar Truly respecteren. Respecteer haar gedachten, respecteer haar gevoelens, respect voor haar belangen. Vertrouwd te maken met wat ze leuk vindt en niet leuk en je zult in staat zijn om jezelf te presenteren als veel meer dan 'alleen maar een andere man'.
 • Een persoon die geen interesse in relaties van welke aard dan ook heeft, is soms een persoon die is gewond. Ze niet duwen en niet het woord "relatie" of de uitdrukking "dichter" niet gebruiken. Je hebt een sterke vriendschap voor een gewond persoon kan openen.
 • Ontwikkelen van jezelf als persoon... je talenten, interesses, en goede natuur, zal je aantrekkelijker maken. Concentreren op het maken van jezelf aantrekkelijker dan het forceren van een bepaald persoon om u wilt. Je zou kunnen eindigen met iemand die nog beter voor u!
 • Niet dwingen haar om je van of over doe iets.
 • De meeste van de tijd, wanneer een meisje zegt dat ze niet geïnteresseerd zijn in een relatie met u, het betekent dat ze gewoon niet zoals jij - niet dat ze niet klaar voor een relatie. Maak niet de fout van het verwarren van een meisje dat niet graag willen dat u voor iemand die is niet klaar voor een relatie niet te maken. Denk er eens over. Als je van het meisje favoriete mannelijke beroemdheid, zou ze een kans op de relatie te nemen? U wilt een meisje die graag je genoeg om een ​​kans op u te vinden.
 • Als ze eerlijk zijn gekwetst en bang te zijn in nieuwe relaties, dan is het misschien de moeite waard om naar het meisje kennen.
 • Als een meisje houdt niet van jou of je vertelt dat ze niet klaar voor een relatie het zou kunnen zijn omdat ze een (geheime) vriendje en wil niet dat je om uit te vinden en voel me slecht.
 • Heroverwegen hoe je deze nadert. Sommige mensen gewoon niet met elkaar opschieten. Als het meisje niet zoals jij, er is niet veel dat je kunt doen om dat te veranderen. Het feit is, de titel van dit artikel is enigszins misleidend - er is niet echt een manier om een ​​meisje te krijgen om je als ze heeft opgebouwd haar gedachten dat ze niet zoals jij.

Waarschuwingen

 • Vermijd praten over je gevoelens. Hoe meer je praat over je gevoelens vroeg op, de meer wanhopige je kijkt. Weinig dingen maken meisjes respect voor je verliest sneller dan komen op een te sterk. Beginnen met de vraag hen op een datum, niet door belijdende uw onsterfelijke liefde (geef me een breuk!). Of ze hebben geen zin helemaal, zullen ze de hint dat je ze wilt krijgen en te accepteren als ze willen je terug.
 • Weet je hele leven niet in de wacht gezet, terwijl je probeert te krijgen in een relatie met een meisje die is "niet klaar voor een relatie." Praat met andere meisjes.
 • Nogmaals, meisjes die beweren niet klaar te zijn voor relaties meestal bedoelen ze niet klaar voor een relatie met u. Ze wil gewoon niet om je gevoelens te kwetsen.
 • De kans is groot als ze niet een relatie zal ze handelen op een manier die destructief soms willen. Neem de hint en verder gaan. Wanneer ze je mogen, ze je helpen!
 • Krijgen nooit in een relatie waar je niet een relatie hebben, maar je doet alsof er. U zult waarschijnlijk uiteindelijk raken gewond door de manipulatieve / destructieve vrouw die je nastreeft. De sleutel is om jezelf lijkt alsof je niet kan schelen-verstrekken van te veel aandacht is een zeker afgevuurd manier om het hele doel om averechts te krijgen.
 • Er zijn een aantal meisjes die "Niet doen-want-to-be-gebonden-op-een-persoon-only '. Omdat een goede vriend met haar is genoeg en in de toekomst, misschien iets zoet zal gebeuren tussen jullie twee. Gewoon laat de tijd beslissen.
 • Vergeet niet er veel vis in de oceaan, dus als je het meisje dat je wilt ga dan niet kunnen bereiken. Er is een meisje voor iedere man.
 • Als ze zegt dat we kunnen blijven goede vrienden het betekent dat ze wil dat je begrijpt dat ze niet geïnteresseerd is in de relatie met JOU.
 • Houd in gedachten, dating een meisje dat je bent goede vrienden met misschien uw vriendschap verpesten als je het uitmaakt.