Wkanl

Hoe maak je vriendje gelukkig voelen

U hebt gekregen een vriendje. Alles wat je moet weten hoe om hem te houden, en om dat te doen, moet je een gelukkige relatie. Dit artikel zal u tonen hoe.

Stappen

Hoe maak je vriendje gelukkig voelen. De eerste stap zetten.
Hoe maak je vriendje gelukkig voelen. De eerste stap zetten.
 1. 1
  Weet je vriendje. Weet wat hij wil, want dat is wat helpt een relatie. Ook dit hangt allemaal af van wat voor soort man hij is en wat voor soort meisje dat je bent.
 2. 2
  De eerste stap zetten. Vriendinnen die de eerste stap zetten uiteindelijk op de langdurige vriendin want het maakt hem voelen zich meer comfortabel met steeds dichterbij. Ga niet te ver gaan met haar. Spelen met het krijgen van dichter bv hem dichterbij te trekken door zijn kleding of het spreken stiller dus hij heeft om dichter dan kijk hem in de ogen en stel je haar als een chick-flick movie met liefdesliedjes spelen op de achtergrond. Als hij het niet krijgen door dan, gooi je armen over hem en hem alleen maar kussen. Het is een grote beurt op.
 3. 3
  Doe-activiteiten met een groep vrienden. Ga naar de bioscoop of ga winkelen. Zorg ervoor om hem te kussen vaak op de wang, als een teken voor iedereen dat je zijn bent, maar ga niet te ver omdat het de sfeer lastig voor vrienden zou kunnen maken. Gewoon een brutale kusje hier en daar en houdt zijn hand een stuk.
 4. 4
  Laat hem hebben alleen tijd met jou. Privacy is goud, want het geeft u en hem een ​​kans om te praten en alleen maar dichterbij.
 5. 5
  Laat hem zijn eigen tijd alleen voor u. Als je er niet bent, zal hij uiteindelijk denken over jou meer. Hij zal zich afvragen wat je doet, met wie je bent, en of je denkt van hem. Dit maakt hem hou meer van jou.
 6. 6
  Gelukkig zijn. Niemand houdt deprimerend mensen. Gewoon blij zijn dat je met hem en toon het, het zal hem het gevoel speciaal en gelukkig.
 7. 7
  Past u goed op uzelf. het klinkt ondiep, maar jongens niet alleen vallen voor slechts persoonlijkheid, moet u een beroep doen op de blikken afdeling. Een inspanning leveren, maar niet volledig veranderen omdat aan het eind van de dag, viel hij voor u en de manier waarop je bent, maar dat betekent niet dat je moet laten gaan.
 8. 8
  Be koket. Er is gezegd dat alle jongens denken over seks. ook niet de hele tijd, maar het vriendelijk is waar. dus dit begrijpen en zijn flirterige en sexy, maar doen niets je nog niet klaar voor het niet doen. Ik kan dat niet genoeg benadrukken. misschien toon een beetje meer huid. dat betekent niet dat het nemen van naaktfoto's van jezelf, het betekent, draag een rok, of ongedaan maken van een toets voor uw overhemd.
 9. 9
  Smile. Mooie mensen glimlach.
 10. 10
  Niet flirten met andere jongens. Dit kan als emotionele vreemdgaan worden beschouwd; je vriendje misschien niet het gevoel dat hij is genoeg voor u of bijzonder speciaal voor u.
 11. 11
  Laat hem niet het gevoel de tweede plaats om uw andere mannelijke vrienden. Je zou kunnen hebben andere mannelijke vrienden, natuurlijk, en je moet niet stoppen met zijn vrienden met hen. Maar als je merkt dat je meer tijd met hen dan met je vriendje, vooral als het alleen met hen, nadenken over hoe dat zou kunnen maken je vriendje voelen. Vind manieren om hem te laten weten dat u liever tijd doorbrengen met hem dan met andere jongens, dat hij meer speciaal voor u dan ze zijn. Als u vindt dat u zich aangetrokken tot een van je mannelijke vrienden, is het waarschijnlijk het beste om te snijden het schoon met hem.
 12. 12
  Doen nadenkend, kleine dingen voor hem, om hem te laten weten dat hij is speciaal voor jou. Zoals die zijn hand als je aan het wandelen, hem te vertellen je van hem, knuffel hem, etc. Als u de Office hebt gezien, zult u zich herinneren dat sommige jongens zelfs graag als vrouwen doen dingen die traditioneel lijken als mannelijk, zoals zo geven ze hun jas in de kou.
 13. 13
  Vergeet niet zijn verjaardag, je verjaardag, dat soort dingen, dat zal hem laten weten dat hij is speciaal voor jou.
 14. 14
  Luister naar hem, vooral als hij voelt slecht of als hij heeft uw steun nodig. Maak hem niet buitensluiten of maak hem het gevoel dat hij niet kan praten met u of open met u.
 15. 15
  Als je je aangetrokken tot hem seksueel, en als je je comfortabel te doen voelen, zou je kunnen overwegen het initiëren seks met hem. (Als je hem niet aantrekkelijk vinden of niet willen om seks te hebben met hem, in de lange run dit kan een probleem zijn voor je relatie.) Zo veel als iedereen zegt dat seks is belangrijk voor jongens, is het vaak meer belangrijk voor hen seksueel te worden wilde, dan om gewoon seks hebben. Als je altijd op hem te wachten om het te starten, hoe weet hij dat je hem echt wilt?
 16. 16
  Maak hem niet negeren als je met je vrienden en hij is rond.
 17. 17
  Zeg hem dat hij knap is (als je het meent).