Wkanl

Hoe je het meisje dat je wilt krijgen

Voordat u verder leest, vergeet je als het meisje. Ze kan leuk en mooi, maar er zijn duizenden zoals zij die er zijn. Haal het meisje is niet over het tonen van haar hoeveel je van haar, het is over het tonen van haar dat je de moeite waard bent na.

Stappen

Hoe je het meisje dat je wilt krijgen. Herinner me de laatste keer dat je verliefd werd.
Hoe je het meisje dat je wilt krijgen. Herinner me de laatste keer dat je verliefd werd.
 1. 1
  Herinner me de laatste keer dat je verliefd werd. Het was niet toen je in de buurt van de persoon, het was toen je weg, denken over hen! Dus als je constant rond haar, zal ze hun belangstelling verliezen. Zorg ervoor dat je haar denken over jou terwijl u weg bent.
 2. 2
  Blijft altijd een beetje een mysterie. Op deze manier zal ze niet hun belangstelling verliezen te snel. Bijvoorbeeld, als je haar net ontmoet en ze vraagt ​​over je werk, geef een paar details, maar ga niet over boord, omdat ze je waarschijnlijk zal vragen over het wat meer zichzelf, waardoor ze voelen zich meer deel aan het gesprek.
 3. 3
  Wees niet bang om andere vrouwen in haar aanwezigheid te praten. Toon haar zij heeft concurrentie. Maar op hetzelfde moment, behandel haar net dat beetje specialer dan je ze doet.
 4. 4
  Krijgen om het meisje kennen. Zoek uit wat ze leuk vindt en antipathieën en maak een gesprek van te maken.
 5. 5
  Wees je bewust van wat je doet. U mag niet weten dat je gaat op en op te praten over iets wat je wilt. Sommige meisjes vervelen tot de dood heel snel!
 6. 6
  Altijd proberen om haar glimlach te maken. Meisjes als jongens die gevoelig zijn en niet bang om een ​​grapje zo nu en dan te kraken. Marilyn Monroe zei ooit dat als je een vrouw glimlach kan maken, kan je haar iets te doen.
 7. 7
  Zorg er altijd voor dat ze OK. Als ze verdrietig, een manier vinden om haar gelukkig te maken. Als ze gelukkig is, haar helpen blijven op die manier, zodat u kunt zowel een geweldige dag hebben.
 8. 8
  Laat je niet er al te veel van een stilte. Ze zal denken dat het lastig en in plaats van lopen met je ze misschien af ​​te lopen met haar vrienden, waar ze weet dat ze kan praten.
 9. 9
  Handelen natuurlijk, zonder de indruk te wekken dat u eigenlijk jezelf te veranderen om haar te maken zoals jij.
 10. 10
  Wees zelfverzekerd zonder brutaal. Toon haar je kunt omgaan met het middelpunt van de belangstelling. Om dit te bereiken, kunt u werken aan uw gespreksvaardigheden.
 11. 11
  Blijf weg van cheesy lijnen zoals "je vader moet een dief zijn geweest, want hij stal de sterren en zet ze in je ogen".
 12. 12
  Toon haar je geïnteresseerd in haar door te zeggen, bijvoorbeeld bent, 'Ik hou van je shirt ". Als je het gevoel dat ze misschien graag je terug dan naar complimenteren haar ziet er iets - maar niet op een perverse manier. Zeg haar dat ze mooi is of dat ze heeft mooie ogen.
 13. 13
  Voel je niet verplicht iedere keer dat je haar ziet met haar praten. Een eenvoudige groet is genoeg, krijg dan terug naar uw bedrijf.
 14. 14
  Tijdens een ongedwongen gesprek vermelding je zult iets leuks doen dit weekend, als het gaan naar een nieuwe club.
 15. 15
  Blijven het gesprek ongeveer 10 minuten, dan zeggen, "het was leuk met je te praten. Moet gaan." Altijd kisses (niet een over de top hoeveelheid hoewel!) Dit wil toont haar je haar en ook zinspeelt op meer dan vrienden.
 16. 16
  Sommige meisjes zijn echter niet in de feesten en dergelijke, dus misschien suggereren gaan voor een wandeling samen (als je een hond hebt vraag haar of ze wil je graag eens deelnemen) of misschien naar de stad enz.
 17. 17
  Meisjes willen voel me vrij, dus zorg ervoor om haar te complimenteren. Als het haar shirt, of haar geweldige ogen, zal het haar beter gevoel over zichzelf!

Tips

 • Leuk zijn, maar een clown niet!
 • Vraag niet "Wil je met me uit volgend weekend?" Zeg: "Volgend weekend ga ik naar de plaats X. Wil je mee? ' Maak het duidelijk dat je toch gaat, met of zonder haar.
 • Je moet nooit praten over een ander meisje. Het is een belangrijke schakel.
 • Handel niet jaloers als je samen en ze begint te praten met een andere man.
 • Als ze zegt dat ze een vriendje heeft, blijft het gesprek alsof ze zei dat ze een homoseksuele broer. Dat is, niet laten zien haar hoorde hem het vermelden op alle. Als ze echt in haar vriend, beginnen te praten over wat een aardig persoon hij moet zijn, en vragen blijven stellen over hem, totdat uiteindelijk ze ziek is zowel van het onderwerp en haar vriend.
 • Naast het ruiken lekker, zorg ervoor dat je er mooi
 • Als je voelt dat ze verdrietig. Begrijp het probleem, lossen en terug te brengen de glimlach op haar gezicht. Dit maakt haar denken dat je bent een aardige vent en dat ze geïnteresseerd zijn in jou kan zijn.
 • Vergeet niet om te blijven vertrouwen. Als ze niet zoals jij nu, kan ze uiteindelijk wens je later.
 • Vertel haar dat je van haar, wees niet verlegen. Meisjes willen altijd weten of een man houdt van haar, want dan zullen ze je.
 • Bij het praten met een vrouw, verlaten wanneer je met de beste tijd, niet als je niets meer te zeggen hebben. Op deze manier zal ze herinneren als de grappige en aangename persoon die ze hadden een praatje met, niet als de man die ze had lange ongemakkelijke stiltes met.
 • Kleden met stijl. Er anders uitzien dan de anderen in je sociale kring. Als je een tiener op de middelbare school en iedereen is het dragen van wijde broeken en keerde terug hoeden, dressing in normale jeans en shirt zal je anders te leveren en positieve aandacht voor u.
 • Blijf in contact met haar, zelfs als ze een vriendje, zijn er voor haar als ze voelt zich alleen en ongewenst.
 • Een leuk idee voor een uitje neemt haar mee naar het winkelcentrum om u te helpen kiezen nieuwe kleren. Eenmaal daar, maken haar jurk omhoog in rokken, jeans en overhemden, leggen je wilt zien hoe ze eruit ziet in hen.
 • Blijf nooit te dicht bij een vrouw bij het praten. Maak haar dichterbij komen door te praten wat rustiger dan normaal. Op deze manier zal ze komen dichter bij je hoort, en als ze dat doet, weet je dat ze geïnteresseerd is.
 • Snelle pick-up tactiek, handig voor clubs of discotheken. Vraag haar naam. Dan, met behulp van uw meest casual stem vragen: "Wat doe je later?" Ze zal zeggen dat ze niet weet. Haar vragen, "Wil kom mijn plaats?" Er zullen zwijgen. Probeer niet te breken! kijk haar recht in de ogen, met een lichte beminnelijke glimlach. Als ze zegt "nee", zeggen: "Ik vraag het maar." Ga dan verder het gesprek op een ander onderwerp. Het is niet waarschijnlijk dat ze ga met je mee vanavond, maar ze willen je weer te ontmoeten, gewoon omdat je het lef had om haar te vragen meteen, en niet slecht voelen om te worden afgewezen.
 • Heden haar en koopt voor haar spullen, maar niet te duur en altijd glimlach naar haar en maker aantal leuke grappen.
 • Een paar foto's van je haar op je eigen tijd het maakt haar dichter bij je gevoel.

Waarschuwingen

 • Als het duidelijk is dat ze niet zoals jij, niet duwen
 • Laat je niet over haar. Geef haar ruimte om te ademen. Haar niet iedere avond te bellen, en volgt haar als een hongerige straathond volgt een slager.
 • Haar niet onder druk te zetten iets wat ze niet wil of zij kan je een beetje druk doen.
 • Het niet eens met haar over alles. Als ze zegt dat ze houdt van jazz, antwoord: "Ja, het is goed. Ik hou van jazz, maar het is gewoon niet mijn soort muziek." Hier zal ze je vragen wat is jouw soort muziek, en je hebt een gesprek klaar.
 • Als een vrouw je afwijst, niet noemen haar namen! De kans groot dat ze zal uw behandeling van afwijzing te respecteren, en de volgende keer zal het haar, die je uit vraagt ​​zijn.
 • Heb je complimenten niet beperken tot ofwel fysieke eigenschappen ze heeft of persoonlijkheidskenmerken. Een balans van de twee is goed.
 • Als je dit probeert, krijg je afgewezen! Een heleboel! Wanhoop niet. Als je beter, zal de afwijzingen neerkomen op nul.