Wkanl

Hoe om te gaan met onbeleefde mensen

Vele malen in je leven zul je gemiddelde of onbeleefde mensen die je niet leuk te ontmoeten, maar je zult nog steeds te doen alsof ze toch graag. Dit artikel zal u alles leren over hoe om beleefd te gaan met onbeleefde mensen wiens bedrijf kon je niet schelen voor.

Stappen

Hoe om te gaan met onbeleefde mensen. Benader de situatie met een onbeleefde persoon rustig door te proberen om hun perspectief eerst begrijpen.
Hoe om te gaan met onbeleefde mensen. Benader de situatie met een onbeleefde persoon rustig door te proberen om hun perspectief eerst begrijpen.
 1. 1
  Benader de situatie met een onbeleefde persoon rustig door te proberen om hun perspectief eerst begrijpen. Merk op dat alleen maar omdat je een andere persoon de motivatie kan begrijpen, maar dat betekent niet dat hun gedrag gerechtvaardigd is.
  • Mensen die zijn onbeschoft een paar keer en het lijkt te handelen uit karakter kan worden verstoord naar iets anders in hun leven, en gewoon het nemen van hun frustratie op jou voor geen enkele reden. Hoewel die persoon beter dan te laten hun emoties de beste van hen zou moeten weten, we hebben allemaal onze momenten van irrationaliteit. Het is een zeer menselijke eigenschap.
  • Dit gebeurt meestal met vreemden, die niet verwachten dat je weer en waarschijnlijk zie niet schelen wat je van hen. Ze doen geen moeite om je gevoelens te overwegen, vooral als ze al emotioneel verzanden door iets anders in hun leven.
  • Andere tijden, zal je in situaties (bijvoorbeeld, op het werk of school) waarin mensen voortdurend onbeleefd om je. Ze zijn mogelijk een aantal vooroordelen over uw geslacht, ras, beroep, enz. of kan je beoordelen voor iets anders dat je hebt gedaan. Deze mensen zijn meestal koppig in hun opvattingen, hoe vals ze ook mogen zijn, en er is weinig zin om te proberen om hun vooroordelen te weerleggen.
 2. 2
  Wanneer de persoon in kwestie doet iets grof of beledigend is voor u, beleefd maar kordaat roepen hen op hun ongepaste gedrag. Kijk naar de ze in de ogen en vraag hen om stop provoceren u.
  • Goede zinnen te gebruiken zijn: "Alsjeblieft, stop, weet ik niet waardeer je gedrag" of "Er is geen behoefte aan dergelijke agressiviteit / lompheid / beledigende commentaren / etc hier."
  • Probeer kalm te blijven en verzameld. Wees niet agressief of uw geduld verliezen, want dat zal alleen maar escaleren van de situatie. Probeer niet te weerleggen wat de persoon zegt of zich bezighouden met hun gesprek - erkennen dat ze gek zijn en alles wat je probeert te doen is om hun vervelende gedrag naar u te beperken.
  • Ze niet nemen in een soort van gevecht of argumenten, fysiek of anderszins. Dat zal ook alleen maar verergeren de situatie, en het laatste wat je nodig hebt is een arrestatiebevel voor slagen en verwondingen. Vergeet niet dat je niet nodig hebt om jezelf te bewijzen aan hen.
 3. 3
  Als je denkt dat de grofheid is gebaseerd op een oplosbare misverstand, kunt u de confrontatie uit te breiden door hen te vragen waarom ze zich gedragen op deze manier. Als ze geven een rationeel antwoord dat je kunt pakken, go for it. Als je de spanning kan oplossen, dat is de best mogelijke scenario. Op hetzelfde moment, kan je gewoon ontketenen een vlaag van boze onzin die er niet in slaagt om hun acties te rechtvaardigen. Op dat punt, herken je alles wat je kunt hebt gedaan en ga verder met de volgende stap.
  • Sommige mensen echt niet beseffen dat ze onbeleefd. Zij mogen niet hebben geleerd bepaalde sociale vaardigheden. In het geval dat je hebt iemand als dit tegengekomen, kunt u beleefd informeren dat ze onbeleefd zijn geweest. Je zult het algemeen een verontschuldiging meteen. Zo niet, dan kan het gewoon geduld of-ontwijking.
 4. 4
  Beperk contact met deze onbeleefde persoon zo veel mogelijk. Als het niet lastig voor u om kantoren te schakelen of om een ​​andere wijziging aan voorkomen dat u deze persoon, neem die stap. Je moet niet laten een persoon dicteren je leven of maken enorme offers voor hen, maar het zal zeker helpen om hen niet in uw aanwezigheid. Uit het oog, uit het hart.
 5. 5
  Beperk de mensen met wie je deelt deze confrontaties met uw beste vrienden. U wilt niet alle wederzijdse vrienden of iemand die bekend mag maken wat je hebt gezegd over hen aan de onbeleefde persoon vertellen. U kunt zelfs per ongeluk beledigen iemand die is bevriend met de onbeleefde persoon. Niemand houdt van de wetenschap dat ze worden gesproken achter hun rug, en je roddelen zou alleen maar geven ze een legitieme reden om onbeschoft naar u handelen in persoon evenals vergelden met roddels van hun eigen land. Weet meer brandstof niet maken om de situatie te verergeren.
  • Zelfs als je praat over de situatie aan je vrienden, vermijd overdrijven langs de werkelijke omstandigheden om de onbeleefde persoon in een kwaad karikatuur zetten. U bent begrijpelijkerwijs boos over de situatie, maar dat betekent ook niet rechtvaardigen dingen zeggen die niet waar zijn en potentieel schadelijk voor een persoon, en kleingeestig woorden als dat kan uiteindelijk veroorzaken meer onbedoelde schade in de toekomst.
  • In plaats daarvan, beschrijven wat er gebeurd, wat onbeleefd actie (s) van de persoon die zei tegen u, en uw reacties daarop. Laat je vrienden klokkenspel met hun reacties. Praten over de situatie voor de emotionele catharsis - je wilt zo'n emotioneel zware gebeurtenis uit je rug laten - maar dan naar iets anders.
 6. 6
  Niet overthink de situatie. Nadat je iemand over hun gedrag hebben geconfronteerd en dingen die niet zijn verbeterd, moet je een lijn trekken om te accepteren dat je zoveel als je eventueel kon om relaties met hen te verbeteren heb gedaan. Er is geen gedachte die je nodig hebt om te geven aan de situatie. Niet overanalyze je gedrag of het hunne, uw geschiedenis van interacties, etc. Ga verder met je leven en herstellen van uw geestelijke gezondheid door het bannen deze onbeleefde persoon uit je gedachten. Iemand die zo kwetsend naar u niet nog meer van uw energie verdient.

Tips

 • Doe niets dat deze persoon zegt serieus of persoonlijk niet nemen. Je hebt niets te bewijzen aan hen. Moeten zij de bevoegdheid om je slecht voelen over zichzelf niet alleen omdat ze handelen uit.
 • Blijf op de beneden-lage bij het maken van de antwoorden, je wilt beleefd degenen, niet degenen die je in de problemen zullen komen maken. Dit geeft je de indruk dat je veel meer volwassen te geven, en daarom zal u helpen uw waardigheid te behouden.
 • Doe niets dat het conflict kan escaleren niet doen. Het is beter om weg te lopen dan om te proberen ze anders overreden of kleineren ze in vergelding.
 • Wees de absolute tegenovergestelde van grof naar hen. Smile & vraag hen hoe ze zijn. Dat zou kunnen zijn wat je onbeleefd collega stilte hunkert. Immers, een tot positieve vibes te verspreiden dat je, niet kostbare energie verspillen aan negatieve. Iemand heeft om positief te creëren om de negatieve te overwinnen. Relatief, schitteren u!
 • Als het een onbeleefde persoon op het werk net goedemorgen zeggen en doorgaan met je dag. Onderhoudend dwaasheid zal het probleem niet oplossen.
 • Ze niet geven wat ze willen door te handelen jaloers. Als ze blijven opscheppen, gewoon glimlachen en zeggen: "Dat is leuk."
 • Veranderen niet voor hen - het zal alleen maken ze het gevoel dat ze hebben superioriteit over je. Mensen die zijn onbeschoft spelen vaak subtiele machtsspelletjes; proberen om u uit te glijden of te wijzigen om ze aan te passen.