Wkanl

Hoe om te bepalen waarom iemand u behandelt slecht

Denk dat iemand's wordt voor u betekenen, maar je bent niet helemaal zeker? Denken dat ze iets van plan of stiekem veracht je? Of het nu vrienden, een familielid, of mensen die je niet eens weet, hier is hoe om te vertellen als iemand wordt voor u betekenen.

Stappen

Hoe om te bepalen waarom iemand u behandelt slecht. Merk op hoe ze handelen om je heen.
Hoe om te bepalen waarom iemand u behandelt slecht. Merk op hoe ze handelen om je heen.
 1. 1
  Merk op hoe ze handelen om je heen. Wat zijn enkele van de meer duidelijke tekenen dat deze persoon niet wordt gedragen op een zeer leuke manier en heeft kleingeestig intentie? Enkele van de mogelijke symptomen kunnen zijn: over u aan anderen, u, zegt kwetsende dingen aan u, breken of het stelen van uw spullen, kleineren je, instelling die u in de problemen te krijgen voor iets wat je niet doet of zegt, belt u namen, wat inhoudt dat je niet zo slim / knap / goed bereikbare / waardevol, etc. als ze, intimiderend u, verlaat onvriendelijke / onaardig berichten over jou op social networking sites, of het breken van beloften die ze zwoeren dat ze zou ontmoeten.
 2. 2
  Bedenk hoe je je voelt. Welke gevoelens of reacties niet hun woorden en daden aanleiding geven tot in je? Als je een gevoel dat je wordt op onophoudelijk bent opgepakt, zijn dat de dingen gezegd worden die gericht zijn op provoceren of ondermijnen u, en dat alles wat de persoon zegt of doet om je heen laat je negatieve gevoel, pijn, of vernederd op een bepaalde manier, dan het is mogelijk dat deze persoon wordt gedragen op een gemiddelde manier.
 3. 3
  Werken door middel van een aantal mogelijkheden voor het bereiken van uw conclusie. Onze eigen gevoelens vertellen slechts een deel van het verhaal en soms kunnen we ze zeer verkeerd, want we hebben niet begrepen dingen vanuit het perspectief van de andere persoon. Dus, terwijl u kan worden overtuigd dat de handelingen of woorden van de ander zijn kleingeestig in opzet en uitkomsten, blijft het belangrijk om te werken door een aantal van de mogelijke motieven of oorzaken achter hun gedrag. Hierdoor kan je een beter idee van wat hun motief is te geven, soms mensen zijn onbedoeld kwetsende of zijn onnadenkend geweest zonder doelbewust zijn kleingeestig. Wat ook de handeling of commentaar, er is altijd een onderliggende oorzaak, die is goed te begrijpen voordat je actie ondernemen tegen de persoon. Hier zijn een aantal dingen om jezelf te vragen (en eerlijk te zijn bij het beantwoorden):
  • Zou het gewoon je fantasie zijn? Als je een slechte dag, kunnen mensen soms lijken bozer en gemener dan ze zouden op een dag waarin je gelukkig was, dit is gewoon de manier waarop je geest werkt, verleent je eigen nuances en gevoelens op anderen.
  • Konden ze een op jou? Soms kan een persoon kan proberen om je aandacht te krijgen door zich gemeen of beledigend u, of ze kunnen worden beschaamd en te gebruiken om u tijdelijk af te buigen. Niet alle mensen doen dit en als een persoon wordt schijnbaar wordt voor u betekenen, maar dat betekent niet dat ze een oogje op je en als het een crush, krijg je waarschijnlijk andere vibes en het gemiddelde gedrag is waarschijnlijk te gaan op te lang.
  • Konden ze proberen om je een lesje te leren? Vaak jonge mensen, of zelfs ouderen, neem goedbedoelde adviezen of harde liefde van vrienden en familie als zijnde opmerkingen bedoeld om te kwetsen of geliquideerd. Constructieve feedback is niet kleingeestig maar, en mensen die van je kon gewoon proberen te helpen, dus niet te verwarren met de verschillende benaderingen.
  • Zouden ze jaloers zijn? Hebben ze dingen om u af te zetten of op te bouwen zichzelf op te zeggen? Dit kan het geval zijn als ze onzeker, en wat ze proberen te doen is om te maken zich beter lijken dan jij. In dit geval, het is meer een statement van wat ze van zichzelf denken dan wat ze van je denken, maar het kan moeilijk zijn om te zien dat wanneer ze geconfronteerd worden met het.
  • Zou je ze per ongeluk beledigd? Zonder het te weten, kan je eigenlijk hebt beledigd hen eerst. Dit is vooral voor bij vrienden die niet willen om elkaar te verstoren, ze kunnen niet om u te confronteren over iets dat je zei of deed, dus ze nemen hun passieve woede op jou door te worden bedoelt in plaats van openlijk te praten over hun gevoelens.
  • Konden ze hebben problemen van hun eigen land? Mensen die niet zeker weet hoe om uit te reiken naar anderen nemen hun frustraties met woede - het maken van andere mensen voelen zich slecht lijkt een handige manier om jezelf goed te voelen, maar het is altijd ten koste van de ander. is een grote oorzaak van mensen gemeen zijn - iemand kan breken bij u om geen andere reden dan dat ze gestresst voelt en ze hebben hun vermogen verloren om zelf controle over hun emoties. Het is belangrijk om te herkennen wanneer iemand is gewoon ontluchting hun emoties in tegenstelling tot iemand die eigenlijk van plan te zijn voor je betekenen. Nogmaals, dit is niet zozeer een verklaring over u, maar zorgen hoe ze zich voelen over zichzelf.
  • Konden ze je gewoon een hekel? Dit is waarschijnlijk een gevolg van een aantal van de bovengenoemde redenen (met persoonlijke problemen, het zijn jaloers op je, zelfs mengen je met iemand die ze niet graag uit hun verleden, etc.) gegeven, maar in veel gevallen, mensen die wordt voor u betekenen het niet doet omdat je iets te kwetsen hen hebt gedaan.
 4. 4
  Vraag anderen. Haal het van anderen, vooral je ouders en vrienden, zodat u kunt beslissen wat te doen of om u te helpen duidelijker waarom deze persoon zich gedraagt ​​op deze manier. Vraag nooit om advies van vrienden dat de persoon met wie je ze over het vragen mag hekel, er is een risico in dit geval dat zij alleen zullen verf de persoon in een negatief daglicht, eventueel om te maken heb je een gevecht of doorgaan verergerd interacties met deze persoon. De beste mensen te vragen zijn je ouders of echtgenoot, een vertrouwde mentor of zeer vertrouwde vriend, of familie, meestal zul je iemand die is neutraal en externe genoeg van het gemiddelde gedrag, die in staat is om u te helpen vinden.
 5. 5
  Confronteer de persoon die als je ze weet. Het is belangrijk dat u de bovenstaande stappen te voltooien over vermeldenswaard feitelijk bewijs van het gemiddelde gedrag, rekening houdend met uw eigen, en werken via de mogelijkheden voordat confronteren een persoon. Bewerend dat iemand gemeen zijn draagt ​​een veel emotionele gewicht en als je nog niet hebt je feiten gesorteerd, en je beschuldigen eerder dan express zelf (met behulp van "I statements"), dan kunt u hen het gevoel boos of dom, die aanleiding geven te defensief in plaats van een constructief gesprek. Zorg ervoor dat je niet verbeelden het en ze waren niet met een eenvoudige eenmalige ontluchten sessie, het is beter niet naar de spreekwoordelijke molshoop te zetten in een berg. Betuigen aan de persoon hoe je je voelt over het kleingeestig gedrag dat je hebt gezien en laat hen weten dat je openstaat voor het bespreken van alle relevante zaken met hen als ze willen, en dat je vooral scherp om de lucht te klaren moet je hebt gezegd of gedaan wat ze van streek.
  • Blijf kalm en raak een verontschuldiging niet de vraag of reciteren wat ze zeiden woord-voor-woord, gewoon vragen dat ze meer bewust van je gevoelens.
  • Als de persoon een antwoord heeft, geef ze de tijd om naar u terug komen later - de bal is in hun hof nu en ze kunnen ofwel blijven worden verstaan ​​of te stoppen.
  • Als ze blijven, weet je dat je ze hebt verteld hoeveel het je pijn doet. Je hebt de bevestiging dat ze dit doen op doel nu, en je kunt overwegen om andere acties.
  • Als deze persoon is niet goed bekend bij u, overweeg dan om iemand anders met je mee, zoals een vriend,, ouder, of een ander vertrouwd persoon.
 6. 6
  Vermijd contact met de persoon als het gemiddelde gedrag blijft. Nadat u hebt geprobeerd om dingen uit, is er niet veel meer je kunt doen om ze te beïnvloeden om hun gedachten te veranderen als ze besluiten om te blijven wordt verstaan. Het betekent waarschijnlijk dat ofwel ze eigenlijk haat je (die weer, is meestal niet te maken met u - meestal is het met hen te doen) of dat ze het gevoel dat ze niet kunnen verliezen gezicht door het veranderen van hun houding en doorgaan, ongeacht de feiten vóór hen (nogmaals, dit gaat niet over jou, maar over hun eigen). Maar - en dit is het belangrijkste onderdeel - je hoeft niet te opgemaakt met iemand proberen te maken je je slecht voelt Verwijder jezelf van hun sfeer en niet luisteren naar hun beschimpingen, hatelijke houding, of gemeenheid.. Vraag je vrienden om te stoppen met een herhaling van een van het terug naar u en suggereren dat ze zelf ook verwijderen. Laat mensen weten dat je niet gaat om het niet meer te tolereren en maak een schone snede. Zelfs de gemeenste persoon krijgt vervelen als hun doel niet meer reageert en ze zullen op zoek naar iemand anders om gedoe.
 7. 7
  Verder te gaan. In dit stadium, als hekken repareren niet heeft gewerkt, ook al hebt en je hebt een goede defensieve strategie om dit te voorkomen zet, overweeg dan te doen alsof deze persoon is geen deel van je leven. Echter, het is waarschijnlijk dat er resterende gevoelens in u zal zijn over de reden waarom dit nog gebeurde en over hoe het heeft verlaten voel je je. Vergeet niet dat er is geen enkel punt in de woning in het verleden, je hebt gedaan wat je kon te verzoenen met de persoon en om ze te stoppen wordt voor u betekenen. Ga verder met je leven en activiteiten, omring jezelf met mensen die niet voor u betekenen, en zich richten op wat voor u. Door aan te tonen dat de gemeenheid niet is doorgeslagen u omhoog of bedorven uw andere relaties, je gedijen terwijl de gemiddelde persoon krijgt om te leven met hun gemeenheid.
  • Als het gemiddelde gedrag aanhoudt of escaleert, vertel iemand die een positief verschil kan maken - als het school, vertelt een leraar, familielid of volwassene onmiddellijk. Als het op het werk, vertellen de menselijke hulpbronnen, een vertrouwde baas, of zelfs vertrouwde collega. Je nodig hebt om uw eigen veiligheid te garanderen van vergelding in het geval wanneer blijkt dat de persoon in kwestie een vendetta tegen u hebben ontwikkeld.
  • Als het gemiddelde gedrag blijft in de thuisomgeving, je bent in een moeilijke positie. Als het broers en zussen, je ouders vragen om in te grijpen en aan vaste regels en beperkingen op het gedrag over het huishouden te stellen. Als het een ouder, overleg dan met uw andere ouder de eerste. Als beide ouders zijn defensief en weigeren om je te helpen, vragen om hulp buiten het huis, zoals naaste familieleden niet bij u wonen, nooit een kerk of schoolbegeleider, een vertrouwde volwassene mentor, enz. niet opgemaakt met iets dat gevaar je emotioneel of fysiek.

Tips

 • Hoewel het is altijd goed om te proberen en uit te vinden waarom juist iemand wordt voor u betekenen, je vaak kunt nooit weten, maar het kan je een onderbuikgevoel hebben als iemand wordt voor u betekenen en je hoeft niet om het te staan. Opkomen voor jezelf als het is bedoeld om je pijn te doen.
 • Probeer nooit en worden terug betekenen; dit ruïnes relaties, escaleert argumenten en kan leiden tot gevaarlijk gedrag. Er is geen enkel punt in bukken om hun niveau als dit verandert in een lose-lose situatie.

Waarschuwingen

 • Mensen voeden, maar ze gebruiken het niet om je te helpen - dat in gedachten houden en verspreiden zich niet geen.