Wkanl

Hoe eerlijk te spelen in relaties


Hoe komt het dat het goed is om te vechten om naar de top van de klas, maar niet goed is om te vechten met je beste vriend of vertrouweling om naar het beste resultaat met betrekking tot een verschil van mening jullie twee hebben meer dan iets wat je zowel de zorg over? Omdat je het risico schade aan de relatie! In andere relaties, kunt u concurreren met al je energie, maar je kunt niet vernederen of vernietigen uw beste vriend! Net zoals er "eerlijke" manier om te vechten met kanker (dwz chemo therapie in plaats van een shot gun), er zijn eerlijke manieren om te vechten met je partner of baas.

Stappen

Hoe eerlijk te spelen in relaties. Stel dat de juiste mind set.
Hoe eerlijk te spelen in relaties. Stel dat de juiste mind set.
 1. 1
  Stel dat de juiste mind set: zolang u de regels van het spel, het is goed om een concurrerende, verwarmde tenniswedstrijd te hebben met een tegenstander. Hetzelfde geldt voor een emotionele match met uw partner. Het hardt ons, maakt ons beter in die arena, en leert ons veel over de andere persoon en hoe ze functioneren, als ze zowel mannelijke. Als je tegenstander je vriendin of echtgenoot, pas dan op! Wees extra voorzichtig:
 2. 2
  Geen fysiek geweld of emotionele mishandeling tijdens het praten / vechten.
 3. 3
  Geen naam roepen of schelden op de andere persoon. Niet hun karakter niet aanvallen door te zeggen "Ik wist niet dat je zo...", of "Jij bent zo..."
 4. 4
  Blijf bij het ​​onderwerp van twist. Geen opvoeding van het verleden, tenzij dat is het onderwerp.
 5. 5
  Vermijd overdrijven zoals in "je altijd......" of "Je hebt nooit......" of "Ik ben de enige die ooit......". Uitspraken als deze zijn nutteloos onwaarheden en weinig doen om het oplossen van problemen te verbeteren.
 6. 6
  Als je ze hebt vergeven van iets wat in het verleden, niet breng het nu als munitie.
 7. 7
  Geen wandelen of hardlopen uit de strijd. Als je een pauze nodig want je krijgt te emotioneel om helder te denken en vergeet de eerlijke regels van de gevechten, vragen om een ​​pauze en ga akkoord wanneer de strijd wordt hervat. Je hoeft niet te zeggen dat deze relatie over is of om een ​​scheiding vragen: gewoon om een ​​time-out te nemen. Zeg dat dan!
 8. 8
  Geen ultimatums of bedreigingen. Het punt van eerlijke vechten is niet om te winnen, maar om te worstelen met je partner tot je kunt komen tot win / win oplossingen of compromissen. In de tussentijd geniet sparren met de andere persoon en slijpen zowel van je vaardigheden om te blijven drijven in de wereld van de menselijke realiteit. ABSOLUUT niet dreigen de relatie te beëindigen, tenzij je IT MEAN. Niet "break up" met de persoon alleen maar om de controle / macht te herwinnen.
 9. 9
  Je vergeet waardering op eigen risico. Samen met kritiek op redenen van de andere persoon, zijn snel in het herkennen wanneer ze gelijk hebben, of over de kwestie.
 10. 10
  Geen gedachten lezen. Zeg niet naar de andere persoon "Je hoeft niet eens de zorg over mij, omdat...", "Je denkt dat...", of "Jij hebt dit gedaan omdat...". In plaats van het vertellen van de andere persoon hoe ze zich voelen, ASK de andere persoon hoe ze zich voelen.
 11. 11
  Houd het relevant elkaar. Niet brengen elkaars familie. Niet om andere mensen te vergelijken door te zeggen dingen als "Waarom kun je niet meer als [zo en zo], hij doet dit of dat altijd."

Tips

 • Vergeet niet dat er een doel (en) te vechten met je relatie partner: beide hebben wat mogelijkheden om zaken te verduidelijken, vragen voor vragen over gedrag en uiten negatieve gevoelens.
 • Een relatie gevecht kan verhogen coping-vaardigheden en houden machtsverschillen tussen de partners op een beheersbaar niveau, zodat de relatie blijft evenwichtig. Goed gedaan, conflict is zeer nuttig om te veranderen wat veranderd moet worden, problemen op te lossen en te harmoniseren verschillen.
 • Beide kunnen leren hoe ze teleurstellingen en grieven te uiten op een menselijke, respectvolle manier.
 • De manier waarop je communiceert raakt iedereen Deze regels kunnen worden toegepast op elke relatie;! Kinderen, familie, vrienden collega's ook. Het laat zien dat u de zorg over de andere personen die geestelijk welzijn evenals hun fysieke.

Waarschuwingen

 • Wees je bewust van het potentieel voor escalatie als beide partijen niet eerlijk speelt, en ze meer "om te winnen" dan om problemen op te lossen willen. Schelden, beledigen, beschuldigen en verwijten zijn tactieken die veel pijn doen, stop dan onmiddellijk en plan voor een andere dag.
 • Vecht niet in een relatie als beide partners instemmen met de bovengenoemde spelregels gebruiken.

Dingen die je nodig hebt

 • Een aangewezen tijd en plaats gereserveerd voor de "strijd", overeengekomen door beide partners en waarschijnlijk niet te worden onderbroken door kinderen, tv of telefoon.
 • Ook een afgesproken hoeveelheid tijd voor het gevecht. Stoppen als de tijd om is. Indien niet klaar, krijg overeenkomst wanneer en waar te gaan.
 • De grafiek beschrijft "Fair Fighting Rules" (zie hieronder Sources)