Wkanl

Hoe je handen te houden

Het is waar dat er mensen zijn die niet weten hoe ze handen te houden. Voor degenen onder u die in deze categorie vallen, zijn er twee belangrijke manieren om het te doen: met uw significante andere, en met een jong kind. Laten we eens kijken hoe.

Stappen

Hoe je handen te houden. Erachter te komen wie het is je wilt handen te houden met, en als ze je zouden laten.
Hoe je handen te houden. Erachter te komen wie het is je wilt handen te houden met, en als ze je zouden laten.
 1. 1
  Erachter te komen wie het is je wilt handen te houden met, en als ze je zouden laten.
 2. 2
  Visualiseren hoe het zal voelen. Als je nerveus bent, denk aan hoe goed het zal voelen als de andere persoon tegenhoudt.
 3. 3
  Neem een greep van de hand van de andere persoon. Een goed idee van wanneer je moet dit proberen is als je dicht bij elkaar lopen, of / en je bent licht borstelen schouders. Zorg ervoor dat het niet in een super openbare plaats, omdat ze niet willen dat. Zittend, staand of lopend naast die persoon, te begrijpen zijn of haar hand en zachtjes knijpen alleen-voor een moment wel, wil je niet om ze te kwetsen.
 4. 4
  Wachten op een terugkeer squeeze. Als ze knijpen terug, de meeste tijden, ze genieten van uw bedrijf en het niet erg je houden hun hand.
 5. 5
  Gebruik een hand-holding-methode. Er zijn twee benaderingen van de hand van iemand anders te houden.
  • Je kunt gewoon begrijpen hun hand en houd het (gemakkelijk te bereiken, maar moeilijker om te blijven die op langere).
  • Interlock vingers, die soms kost wat werk, maar omdat de andere persoon houdt op te, kunt u die handen langer verblijf. De meeste tijden, het is beter als je gewoon beginnen met het doen van het eerste voorbeeld totdat u zeker weet dat de andere persoon is goed met die handen en zal vasthouden.
 6. 6
  Als je zeker weet dat de persoon die je handen gehouden met geniet van uw bedrijf, kijk naar hem of haar recht in de ogen en glimlach subtiel. Dan, laten zien dat je echt willen dat ze, door ze een lichte squeeze.
 7. 7
  Voor de meer intiem moment, overwegen, bij het ​​vasthouden vast aan de kant van uw significante andere, om je duim over de rug van hun hand wrijf zachtjes op en neer. Als ze terug het gebaar, je bent iets op het spoor.
 8. 8
  Dit is een andere goede manier om te beginnen die handen met iemand: Als je op ze, steek je hand als je gaat om een handdruk te geven, maar een beetje lager. Als je loopt door, grijp hun hand.
 9. 9
  Relax! Het is prima om zenuwachtig te zijn, maar hij of zij is waarschijnlijk net zo zenuwachtig als jij, dus gewoon ervan genieten.
 10. 10
  Meestal als gevolg van hoogteverschillen, de hand van de man gaat op de top en het meisje is op de bodem

Tips

 • (Voor mannen) Zorg ervoor dat je de beweging te maken eerst. Niet maken het meisje de ene naar de beweging te maken. Intensiveren en haar laten zien dat je vertrouwen.
 • De meeste tijden, zal de eenvoudige greep van de hand doen, maar een meer 'intieme' manier om handen te houden is de in elkaar grijpende vinger greep.
 • (Voor meisjes) In het theater, laat uw hand te laten vallen over aan zijn zijde op de armsteun. Hij zal opvallen en krijgen de hint dat u het wilt gehouden.
 • Probeer niet om handen te houden met iemand die u graag bij het ​​vriespunt zijn, want koude handen kan een grote turn-off.
 • Veel lachen. Meisjes en jongens graag een mooie glimlach te zien.
 • Zorg ervoor dat u uw handen zacht te houden. Breng een hand lotion dagelijks, maar niet direct voor handen te houden, omdat het kan komen vaak af als klam of koud.
 • U kunt ook proberen de vinger truc die ik ontdekte. Hoewel dit werkt alleen als je zit zoals op een bank of in een film. Plaats uw vinger weg van de armleuning als de stoel heeft een. Zorg ervoor dat je hele hand onder. Als uw partner is te zenuwachtig (verwarde) gewoon proberen en beweeg uw hand of vinger naast hen. Zorg ervoor dat ze aanraken en dan snel je partner zal het idee krijgen en houd uw hand voor echt. Dit werkt ook in plaatsen als bussen en auto's, zelfs als je zit achter elkaar, kan men nog steeds hun hand aan de achterkant van de stoel en hopen dat ze merken dat het gebaar en voldoen.
 • Met zeer jonge kinderen, bieden ze je vinger voor hen om hun kleine hand rond te begrijpen.
 • Voor warme dagen, overwegen koppelen pinken plaats zodat je die intieme verbinding zonder die vervelende zweterige handpalmen.
 • U kunt haar ook vragen of je haar handen of niet (het werkt in echte relaties) kan houden.
 • Als u en de andere persoon al enige ervaring hand in hand samen hebben gehad, is het een goed idee om te blijven herhalen het proces en laten elkaar weten wanneer u wilt uw hand gehouden.
 • Als hij / zij is nerveus, probeer dan om het te brengen in een gesprek. Als ze willen, dan zullen ze zelf het initiatief nemen en grijp je hand! Als je nerveus bent, probeer dan raken hun arm lichtjes, en langzaam doorstromen naar die handen.
 • Als je kunt voelen je hand begint te zweten, laten gaan van zijn of haar hand en houdt zijn of haar andere hand.
 • Gebruik de "mijn handen zijn zo koud" lijn als je het probleem hebt hierboven. Het geeft je meer een reden om hun hand vast te houden geven.

Waarschuwingen

 • Als ze weg te trekken dan kan dit een teken dat ze niet klaar zijn om de handen te houden dus niet blijven proberen om zijn / haar hand vast te houden zijn!
 • Als ze niet terug te houden, kan het zeer pijnlijk zijn voor zowel u als de persoon die je bent met! Zorg ervoor dat ze zijn comfortabel met het voordat u het opnieuw probeert, of vraag hen direct na je eerste poging.
 • Als je je handen bezwete het is een grote uit te schakelen, zodat schakelaar handen OR niet houd ze zo lang!
 • Nog een tip: Als je een klamme persoon of je handen zweten als je nerveus bent, niet in het bezit te strak! Houd wat lucht tussen de handen. Maar als het koud is buiten, kunnen ze zelfs graag de extra warmte.