Wkanl

Hoe om te gaan met negatieve mensen

Soms kun je niet negatief mensen in het leven te vermijden. Hier is een hoe-om te gaan met hen.

Stappen

Hoe om te gaan met negatieve mensen. Het probleem niet te bestendigen.
Hoe om te gaan met negatieve mensen. Het probleem niet te bestendigen.
 1. 1
  Het probleem niet te bestendigen. Wanneer u tijd met hen doorbrengen, proberen om een ​​positieve houding te hebben jezelf. Evenwicht it out! Probeer te denken aan goede eigenschappen over die persoon. Kijk goed. Iedereen houdt van een beetje aandacht of ze denken dat ze doen of niet!
 2. 2
  Wees niet rond die persoon de hele tijd als je kunt helpen. Als je met hen leven, proberen om zo veel tijd te besteden als mogelijk met andere familieleden of vrienden buiten het huis. Doe iets die niet gepaard gaat de andere persoon te veel. Je wilt niet dat hun manier van denken te leren en toe te voegen in je eigen geest.
 3. 3
  Heel leuk zijn om hen. Als ze met een probleem dat je weet dat je in staat zijn op te lossen, springen, en geef ze een hand. Doe iets onverwachts zoet, zoals klusjes voor een dag, nodig ze uit om een ​​film met je kijken, een wandeling samen met hen, of stoppen met iets wat je weet ergert ze te doen.
 4. 4
  Vertel hen hoe het is waardoor je het gevoel als ze negatief zijn om je heen. Constructief zijn, vertel ze iets anders wat ze kunnen doen en of hoe ze kunnen veranderen. Stimuleren, niet forceren. De meeste mensen houden niet van lezingen over hoe zich te gedragen, vooral wanneer het wees naar hen dat ze zijn verschrikkelijk of zo.
 5. 5
  Maak een "hot-woord" als "sinaasappels", "vlinders", "ocean soul", enz. Dat gaat u akkoord met de persoon die je gaat elke keer dat je ze hoort zeggen: zeg iets negatief -. Dit zal fungeren als een goede herinnering voor hen en zal hun aandacht te vestigen op hun eigen negatieve opmerkingen. Sommige mensen doen het uit gewoonte. Op een slechte manier.

Tips

 • Vergeet niet dat je moet ook om jezelf te beschermen. Als het je pijn doet te veel, als het put je uit of je deprimeert, misschien moet je een stap terug. Je hoeft niet altijd om er te zijn voor die persoon.
 • Probeer te begrijpen waarom ze handelen zoals ze doen. Er kunnen vele verborgen zaken die je niet weet over.
 • Deze mensen hebben een harde tijd het zien van de positieve kant of de positieve uitkomsten van het leven. Onthoud deze mensen moeten willen om hun manier van zichzelf denken veranderen. Hou je positieve houding en hopelijk wrijft af op hen. De meeste van al laat ze niet tot een spelbreker voor u.
 • Integreer ze in je leven, ze voelen dat nodig is. De meeste mensen zijn negatief als gevolg van lage eigenwaarde, en door ze het gevoel nodig, je maakt hen uniek voelen. Wees een uniek individu zelf en helpen laat ze gemakkelijker te ademen!
 • Vergeet niet dat er kan worden veel verschillende redenen voor negativiteit, zoals onzekerheid, een laag zelfbeeld, een misbruik verleden, frustratie in het leven, laag zelfvertrouwen, etc.
 • Proberen om dicht bij deze mensen; open je hart.
 • Hen inspireren om te veranderen. Laat ze zien de zonnige kant en hoe het is om een ​​optimistisch persoon.
 • Als een negatief persoon is zeer dicht als een echtgenoot of partner, dan overwegen sommige time-out. Betekenis enige tijd uit elkaar totdat het afkoelt en het onderwerp verandert.

Waarschuwingen

 • Laat je niet negativiteit van deze mensen je veranderen in een pessimist! Niets ruïnes van het geluk in iemands leven meer dan angst en laten hun deprimerende verbeelding over te nemen. Wees jezelf, liefde optimisme!
 • Wees je bewust van je aanwezigheid en hoe de andere persoon zich voelt wanneer u bent om hen heen. Misschien kunnen ze jaloers op jou en wat je hebt. Aan hen bewijzen dat je niet een bedreiging, en dat je een trouwe vriend ze kunnen komen tot wanneer het leven moeilijk kon zijn.
 • Iemand die negatief is de hele tijd kan worden ingedrukt. Ervoor te zorgen dat ze niet van plan zijn om zichzelf of anderen te schaden. Iemand die suïcidaal moeten worden aangemoedigd om professionele hulp te zoeken.