Wkanl

Hoe maak je ouders van je houden om wie je bent

Alle ouders hebben vooropgezette gedachten over hoe ze hun kind op te voeden en wat ze willen dat hun kind te worden als een volwassene. Verwachtingen groeien, en ontwikkelt het kind door te reageren op hun ouders opvoeding. Zodra hun kind komt in de wereld van vrienden, scholen en de groep leeftijdsgenoten, dit kind ontwikkelt zijn of haar eigen persoonlijkheid. Ouders soms negatief kan reageren op de voorkeuren van hun kind voor een levensstijl, en het kind voelt zich onbemind en ongelukkig. Dit is hoe je kunt praten met je ouders en laat je ouders weten dat je moet hun om wie je bent, zelfs als dat is iets heel anders dan hun verwachtingen.

Stappen

Hoe maak je ouders van je houden om wie je bent. Hebben een rustige gesprek met je ouders.
Hoe maak je ouders van je houden om wie je bent. Hebben een rustige gesprek met je ouders.
 1. 1
  Hebben een rustige gesprek met je ouders. Kies een tijd waarin dingen zijn rustig en kalm, en ze netjes te vragen om u te horen uit. Leg uit dat je iets te vertellen hebt, en dat je zou willen dat ze luisteren alvorens te reageren.
 2. 2
  Leg uit dat u begrijpt dat ze een moeilijke tijd in het aanvaarden van je zoals je bent, maar dat je nog steeds dezelfde persoon die zij opgevoed en liefde, maar nu hebben verschillende gevoelens en gedachten. Zorg ervoor dat ze weten dat je ze voor wie ze zijn, en op zijn beurt je ze nodig hebt om lief te hebben en je te accepteren voor wie je bent. Leg uit dat u zich bewust bent van en waardeer de liefde die ze hebben gegeven, terwijl het verhogen van je, en dat ze goede ouders.
 3. 3
  Herinner hen eraan dat niet iedereen heeft dezelfde interesses, verlangens, of maakt dezelfde keuzes. Vertel hen dat hoewel je veel geleerd van hen, je je eigen persoon met uw eigen voorkeuren en gevoelens zijn geworden. Nadat u klaar bent, ga rustig zitten en te zien hoe ze reageren en wat ze te zeggen hebben. Als ze positief zijn en accepteren, dan heb je je punt gemaakt. hen en benadrukken hoeveel u houdt en waarderen ze. Maar als ze zeggen dat ze je niet kunnen accepteren voor wie je bent geworden, zeg gewoon dat je spijt dat ze er zo over denkt.
 4. 4
  Denk aan uw keuzes, die afhankelijk zijn van uw leeftijd. Je verhuist, hetzij van het huis, of thuis blijven. Hoe dan ook, weet je dat je hebt geprobeerd om ze te laten begrijpen. Voor nu echter, hoef je alleen maar om verder te gaan met je leven. In de tijd, misschien zul je hun acceptatie en voel hun liefde. In de tussentijd zijn inhoud wetenschap dat u hebt geprobeerd.
 5. 5
  Draai niet je rug naar je ouders. Je kunt ze niet dwingen om lief te hebben en je te accepteren, maar u kunt liefdevol voor hen.

Tips

 • Sta open voor hen en hen liefde tonen. Help hen zo veel als je kunt, en leg je zal er altijd zijn voor hen.
 • Misschien een dag hoe meer ze begrijpen het meer accepteren dat ze zullen worden, en zal van je houden om wie je bent geworden.
 • Begrijpen dat ze anders werden opgevoed, waar aanvaarding van verschillen in mensen werden afgekeurd. Dit is een onderdeel van wie ze zijn, en je moet accepteren dat het moeilijk is voor hen om te veranderen in deze fase van hun leven.
 • Niet verliest je hoofd koel.
 • Niet de vraag ze je accepteren, ze vragen alleen maar om.
 • Geef niet op.
 • Wees geduldig en begrip en open met hen over de veranderingen die zich hebben voorgedaan voor u, en het innerlijke geluk dat je nu voelt. Beetje bij beetje, als ze leren meer, kunnen zij tot u komen te accepteren. Ouders echt nooit stop loving hun kind, en de jouwe zijn echt niet van je blijven houden!
 • Niet boos, herinneren ze zijn nog steeds je ouders.
 • Besluit dat u niet zal worden beledigd door een kwetsende opmerkingen.

Waarschuwingen

 • Niet ooit het gevoel dat je hebt om jezelf te veranderen om je ouders te behagen. Wees gewoon jezelf, zelfs als je ouders niet accepteren wie je bent.
 • Wees erop voorbereid dat je misschien niet eens worden om wie je bent en begrijpen dat hun niet accepteren betekent niet dat ze niet van je houden geaccepteerd. Ga gewoon verder met je leven en tevreden zijn in de wetenschap dat u geprobeerd.