Wkanl

Hoe om iemand te vertellen u niet wilt vrienden worden

Zelfs de beste vrienden uit elkaar drijven. Het kan omwille van de tijd, of een andere factor. Hier is hoe om te vertellen uw snel-to-be ex-vriend dat het voorbij is - zonder aandrukken.

Stappen

Hoe om iemand te vertellen u niet wilt vrienden worden. Probeer geleidelijk te laten gaan.
Hoe om iemand te vertellen u niet wilt vrienden worden. Probeer geleidelijk te laten gaan.

Breken met een goede vriend

 1. 1
  Probeer geleidelijk te laten gaan. Het zal gemakkelijker op beide van u zijn als u langzaam uit elkaar drijven, en zal je ook toestaan ​​om te blijven vriendelijk, zelfs als u niet zo dicht als je was. Vooraf conversaties kan een relatie zuur en laat beide of een van jullie boos en bitter.
 2. 2
  Hoeft de relatie niet te moedigen. Stop initiëren gesprekken en het maken van plannen met hen, maar blijven de civiele en vriendelijk wanneer u praat.
 3. 3
  Geleidelijk stoppen met ze te praten. Hoe minder je met ze praat, hoe meer je zal wegdrijven van elkaar.
 4. 4
  Als je een gesprek moet hebben met hen, afspreken in prive. Het is altijd makkelijker en minder pijnlijk als je zowel alleen bent als je ze vertellen dat je niet wilt vrienden met hen zijn. Ga zitten met hen in een rustige plek, maar niet te gespannen. Probeer te zeggen, "Ik moet met je praten over iets belangrijks." Zodra je de persoon die je bent niet meer te enthousiast over hen verteld hebben, stel mensen die misschien een betere pasvorm.
 5. 5
  Denk na over wat u eerder de hand zeggen. Vergeet niet, ze hebben ook gevoel, dus probeer ze lichtjes in de steek gelaten. Geen behoefte te bot te zijn, maar zorg ervoor dat uw boodschap wordt begrepen. Zoiets als: "(naam hier), het spijt me, maar ik denk niet dat ik kan net zo dicht bij u als ik ben geweest." Geef je verstand, maar nogmaals, zeg het netjes.
 6. 6
  Liegen niet. Wees eerlijk als het gaat om de redenen achter uw acties. Op hetzelfde moment, probeer niet om hun gevoelens te kwetsen zo slecht. Wees eerlijk maar zacht over.
 7. 7
  Luister naar wat ze te zeggen hebben. Zij kunnen hun eigen kant te hebben aan het verhaal. Je hoeft ze niet te schuldgevoel je in verblijft hun vriend te laten, maar het is belangrijk dat ze weten dat jij hun kant van het verhaal.
  • Als er iets de persoon kan doen om dingen te verbeteren, zeker om hen te laten weten.
 8. 8
  Zorg ervoor dat je dit niet bespreken met anderen. Leg uit zo vriendelijk als je kunt om hen dat je het gevoel dat je gewoon niets gemeen hebben om een ​​vriendschap te vestigen. De hele wereld hoeft niet te weten. Deze actie kan rustig worden gedaan.
 9. 9
  Accepteer de consequenties. Afhankelijk van het soort vriend, zou je hem / haar belt u 24/7 bedelen om vergiffenis, of je zou een reisje naar Revenge Stad hebben genomen. Zeg niet dat je niet om vragen. Het is allemaal voor het beste.

Breken met een toevallige vriend

 1. 1
  Probeer het uitwerken van uw problemen. Dit is vooral belangrijk als u en de vriend frequent dezelfde kringen. Denk na over de redenen waarom u niet meer genieten van tijd doorbrengen met hen.
 2. 2
  Ga zitten met hen en vertel ze waarom u niet meer genieten van hun bedrijf. Maar je moet oppassen dat je ze niet vallen, omdat dit zou kunnen leiden tot een lange en onaangename strijd. Vertel ze dingen als: "(naam), ik echt niet leuk als je te maken plezier van Joanie. Het maakt me ongemakkelijk, en het wordt steeds moeilijker om naar te luisteren."
 3. 3
  Wachten voor een tijdje en zien of ze hun gedrag op te lossen. U mag in staat zijn om vrienden met ze te blijven als je eerlijk met hen en geef ze wat bericht dat u niet tevreden bent met uw vriendschap.
 4. 4
  Als u nog wilt afgesneden uw vriendschap, geleidelijk aan afstand zelf van hen. Heeft lange gesprekken niet met hen hebben, en niet initiëren of plannen te maken met hen.
 5. 5
  Ontmoeten in prive voor de breuk praten. Als ze niet de boodschap krijgen, zitten ze in een prive-plek en vertel hen dat de vriendschap niet is uit te werken voor u, en dat u graag om een ​​onderbreking van uw vriendschap te nemen voor een tijdje.

Na een romantische break-up

 1. 1
  Voorkomen kwetsen van de ander gevoelens. Bijvoorbeeld, ze niet vertellen dat je wilt dat ze uit je leven expliciet.
 2. 2
  Niet vertellen u zal proberen om vrienden te blijven als je niet wilt. Tijdens het uiteenvallen, als ze zeggen dat ze toch graag vrienden blijven, vertel hen dat je denkt dat het zal te moeilijk voor u om ze voor een tijdje te zien zijn, en dat ten minste voor een paar maanden, je denkt dat het beter zal zijn voor jullie beiden naar verre blijven.
 3. 3
  Om afstand te nemen van iemand die je al uitgemaakt met, kunt u gebruik maken van een soortgelijke lijn. Zitten ze in een prive-plek en vertel hen dat ze te zien is vaak te moeilijk voor u en dat u wilt stoppen opknoping uit met ze totdat je volledig te krijgen over hen. Zelfs als dit is het uitrekken van de waarheid, zal dit te voorkomen kwetsen hun gevoelens en ook hen in staat stellen de tijd om een ​​leven los van u maakt.
 4. 4
  Probeer je te distantiëren langzaam van een ex. Stop ze bellen of initiëren gesprekken, en te voorkomen dat opknoping uit met hen een-op-een. Om vriendelijk te blijven, zijn burgerlijke en beleefd wanneer je ontmoet in sociale situaties of op het werk, maar niet te dichtbij te handelen. Behandel ze zoals je een oppervlakkige kennis zou behandelen.
 5. 5
  Een andere manier om subtiel laat de persoon te gaan is door uit te leggen dingen die je hebt gedaan met uit ze e. G. logeerpartijen en ze daarna snel kunnen de boodschap.

Tips

 • Hou afstand!
 • Let op je woorden, niet boos, gemeen en onbeschoft klinken.
 • Als je ze niet leuk om een ​​bepaalde reden, als je hen de reden te vertellen, zouden ze in staat zijn om te veranderen.
 • Als je niet kan bereiken van een vreedzame resultaat na uw gesprek met de persoon, of ze niets van wat je hebt gezegd of vice versa te begrijpen, aan te bieden aan het "geschil" bemiddeld hebben door een neutrale invloed / counselor.
  • Vermijd de persoon of negeren hun eigenaardigheden die je "haat ze." Soms doen mensen dingen die uw minachting verdienen voor hen, maar het grootste deel van de tijd wordt de voorkeur om de situatie professioneel omgaan als je weet nooit of hoe je waarneemt hen zou kunnen veranderen in de tijd. Het is beter niet om vijanden te maken, vooral omdat mensen praten. Hoe je omgaat met deze situatie kan invloed hebben op hoe de persoon spreekt van u aan anderen. Het is uw reputatie die op het spel hier.
 • Als het je helpt, schrijf een briefje. Op de notitie, laat ze weten dat het tijd is om een ​​pauze te nemen. Ook zette een tijd dat je zou kunnen ontmoeten en praten erover als dat nodig is.
 • Doe dit niet te noemen naar een van je vrienden. Houd deze prive.
 • Misschien als je ze beter leert kennen, wil je misschien vrienden met hen zijn. Geef de persoon een kans. Ze zou uiteindelijk op een van uw beste vriend.
 • Vergeet niet dat zelfs als je geen goede vrienden kun je nog steeds met ze praten.

Waarschuwingen

 • Ze kunnen ook verspreid geruchten over jou.
 • Principe zoals hierboven vermeld, zou wraak zijn onvermijdelijk. Maar, oh, goed. Je bent tenminste geen vrienden meer!
 • Kunnen zij willen je geen pijn doen en kunnen geruchten over je verspreid.
 • Zij kunnen je haten.
 • Ze kunnen proberen om een ​​gevecht te halen.
 • Als je het vertellen van je vriend die je wilt de vriendschap te snijden, zeg het in een rustige en zachte stem. Zijn / haar reactie misschien beter worden behandeld.
 • Als je uit te leggen waarom je ze vallen, te voorkomen starten van een zin met u, en gebruik nooit de woorden altijd of nooit. Bv. "Dit doe je altijd 'of' Doe dat nooit meer '.
 • Als je boos voelt of anderszins verstoord, niet benaderen de persoon. Woede kan ertoe leiden dat u dingen die u zal waarschijnlijk spijt zeggen.