Wkanl

Hoe om het beleefd te stoppen zijn vrienden met iemand

Vriendschap kan een lonende zaak zijn. Immers, je hebt iemand om de goede tijden te vieren met en luisteren naar u als de dingen niet zo goed gaan. Maar, mensen zijn niet altijd wie ze lijken te zijn, dus je kan de behoefte voelen om hen te vertellen dat het niet uit te werken en je niet meer willen om hun vriend te zijn. Hier is hoe je dat en met zo weinig gekwetste gevoelens mogelijk te doen.

Stappen

Hoe om het beleefd te stoppen zijn vrienden met iemand. Praat zo weinig mogelijk.
Hoe om het beleefd te stoppen zijn vrienden met iemand. Praat zo weinig mogelijk.
 1. 1
  Maak jezelf schaars. Krijg geïnteresseerd in clubs of activiteiten zonder hen betrokken zijn, of krijg echt geïnteresseerd in een hobby of schoolwerk. Hangen met andere of familie. Het punt is dat je altijd moet bezig zijn als ze bellen. Dit kan zijn alles wat ze nodig hebben om de hint die je niet wilt vrienden worden krijgen.
 2. 2
  Praat zo weinig mogelijk. Als je ze wel ziet, praat niet zo veel als je normaal doet. Antwoorden met een of twee woorden en maak kleine praten, in plaats van steeds in diepe gesprek.
 3. 3
  Als u een gevoelig persoon die niet willen confronteren en maak andere persoon slecht gevoel proberen deze tip. Elke keer dat je vriend belt, vertel hem / haar hoe druk je bent. Stop uitgaan met je vriend die je wilt om zich te ontdoen van, en elke keer als ze bellen je excuses te vinden. Hopelijk je vriend zal de hint te krijgen en je nooit meer lastig vallen.
  • Als je handelt afstandelijk en dan ineens gesprek en wilt hangen, zal dit hen gemengde berichten sturen of ze je aannemen dat je vrienden wilt zijn. Als ze je bellen, terug hun oproep als je het gemist hebt om beleefd te zijn, maar volg beëindigen het gesprek zo snel mogelijk en volg de stappen hierboven. Als ze proberen te zetten plannen, proberen om eruit te komen van hen zo goed als je kunt.
 4. 4
  Confronteer hen indien nodig. Soms is de persoon krijgt niet de hint die je niet wilt vrienden met ze meer zijn. In dit geval, moet u om hen te vertellen recht uit dat je niet wilt vrienden worden.
  • Kies de tijd en plaats. Zorg ervoor dat het een plaats uit de buurt zal zijn van mensen en ergens waar ze een plek om te huilen desnoods kan vinden. Er is ook niets mis met hen en e-mail of een noot, maar wees extra voorzichtig met wat je zegt. (Zie hieronder)
  • Plannen wat je zal zeggen. De persoon zal waarschijnlijk willen weten waarom je niet wilt dat hun vriend, dus bereid zijn om redenen en voorbeelden te geven. Wees er zeker niet om ze direct te beledigen (bijv. "Je zou niet in staat zijn om een ​​geheim te houden als ik duct tape je mond dicht! '), Maar hen veeleer vertel het probleem in een heldere, volwassen manier (bijv." Soms heb ik het gevoel dat je niet genoeg om mij naar mijn geheimen te bewaren. ") Dit geldt vooral als je schrijft het op. Je zou niet willen om jezelf te kijken betekenen als de persoon besluit om iedereen te laten zien van de e-mail of notitie.

Tips

 • Maak niet een waar er niet een. Zoals in, indien de vriendschap lijkt toch op zijn weg naar buiten, en je bent natuurlijk opknoping uit en praten met elkaar minder, ze niet vertellen dat je niet wilt dat hun vriend niet meer zijn. Gewoon blijven nieuwe vrienden te maken en met hen praten minder en uiteindelijk zul je niet meer hun vriend te zijn. Je bespaart gekwetste gevoelens en stress, zelfs als het duurt een beetje langer. Plus, er is ruimte om weer vrienden te maken als je het laat af op een goede nota.
 • Stop en denk na. Heb een overhaaste beslissing als je boos te stoppen zijn vrienden met hen zijn niet te maken. In plaats daarvan, een lijst van de redenen waarom je bent bevriend met hen en vervolgens een lijst van de dingen die je niet graag over hen. Je moet om te zien of ze echt een slechte vriend of niet.
  • Zijn de slechte dingen gewoon slechte gewoonten? Als het iets als u belt te veel of plukken hun neus, kunt u ze (beleefd) confronteren erover en blijven vrienden met hen zijn.
  • Zijn de slechte dingen persoonlijkheidskenmerken? Misschien hebben ze de neiging vergeetachtig zijn of morsen je geheimen die je ze vertelt. Als u nog niet eerder ter sprake bracht, ze beleefd informeren dat u zou willen dat ze proberen om meer prompt minder roddels of wat het probleem is. Indien echter, dit is iets wat je hebt keer op keer opgevoed, misschien is het tijd om verder te gaan.
 • Praten over hoe geweldig je vrienden ze / hij niet leuk en toen hij / zij zal de hint u niet wilt hangen te krijgen. Als hij / zij probeert te verontschuldigen zeg iets als "Sorry, maar het zal niet maken voor alle slechte dingen die je hebt gedaan, zou ik graag een afstand te houden."

Waarschuwingen

 • Ongeacht wat ze kunnen zeggen aan u, nooit onbeleefd terug. Het zou kunnen escaleren tot een gevecht (fysiek of verbaal) en wat je zegt of doet terug kan komen om u te achtervolgen.
 • Ongeacht hoe beleefd je bent, niemand houdt ervan om te horen dat ze een slechte vriend. Bereid zijn om wat onbeleefd dingen over je hoort achter je rug.
 • Wees nooit onbeleefd achter hun rug - hoezeer je wilt!