Wkanl

Hoe maak je een saaie vriend te verliezen in drie dagen

Dus, wil je niet om te hangen met je saaie vriendin? Breken met hen! (Op een leuke manier)

Stappen

Hoe maak je een saaie vriend te verliezen in drie dagen. Doe niet alsof je erg geïnteresseerd zijn wanneer u in gesprek bent.
Hoe maak je een saaie vriend te verliezen in drie dagen. Doe niet alsof je erg geïnteresseerd zijn wanneer u in gesprek bent.
 1. 1
  Doe niet alsof je erg geïnteresseerd zijn wanneer u in gesprek bent. Maar handelen niet betekenen. Zorg hints dat je je verveelt.
 2. 2
  Verminder de hoeveelheid gesprek tijd met hen elke dag. Vroeg of laat zullen ze uw punt te krijgen en stoppen met proberen met je praten. Als je denkt dat ze zijn saai, zijn te saai. Dan zullen ze proberen om te ontdoen van je, en je zult niet schuldig voelen.
 3. 3
  Zeggen dat je niet het gevoel dat het vandaag de dag als ze je vragen om te hangen met hen, of je bent gewoon niet in de stemming bent, of je bent niet toegestaan. Als je dit gedrag voort te zetten, moet de persoon uiteindelijk krijgt het punt.
 4. 4
  Praten over een andere vriend en hoe groot ze zijn. Dit moet de persoon helpen begrijpen hij of zij wordt vervangen.

Tips

 • Stel voor dingen die ze niet willen, bijvoorbeeld als ze gaan dan bellen om uw huis de hele tijd om dingen zoals melk, fles wijn (als je oud genoeg bent) of iets, iets waardoor ze brengen doe iets wat enige inspanning vergt van hen.
 • Denk na over hoe je je zou voelen als je beste vriend nam de bovenstaande stappen om u te vervangen. Kies zorgvuldig.
 • Probeer die meer plezier jezelf. Vind je leuke dingen te doen, en te genieten van deze vriend mee. Misschien moet je niet vertrouwen op anderen om dingen te houden van het zijn saai.
 • Een andere methode is om ze constant bellen en klagen over alles wat er in je leven... als ze gaan vervelen tot de dood dan kun je ze net zo goed gebruiken als een middel om rommel van uw borst, vooral omdat zij niet kan verwachten, en omdat ze niet zeker weet hoe te reageren, zal het een afknapper zijn en ze gewoon laten je alleen.
 • Vertel het niet aan je saaie vriend over groepen, verenigingen, evenementen of gelegenheden waar je naar, zullen ze gaan om ze (met of zonder jou). Dit alleen hen toebrengt aan uw soort mensen die zal leiden tot meer kans voor u om hen uit te ontmoeten van het toeval.
 • Handelen niet te saai om je "vriend" om u af, of andere mensen zullen niet zoals jij te krijgen.
 • Laat je niet bedoelt. Het zal alleen maar erger maken.
 • Meestal saaie mensen zijn lui, hebben ze de neiging om te verwachten dat je om ze te vermaken als ze niets te bieden en je zult waarschijnlijk vinden de verhalen die ze vertellen zijn verhalen van andere mensen of zijn sommige ingewikkelde verhaal van jou of een andere gepijnigd vriend.
 • Saaie mensen geen moeite doen en ze zijn niet de moeite waard, tenzij ze u helpen op een bepaalde manier, zoals het schilderen van uw woning of het helpen u verhuist.
 • Soms is dit zou kunnen werken: kies iets zoals "Ik hou niet van je opknoping uit met die persoon (of scène) als het maakt me slecht uitzien enig verband met dat je het weet die persoon (of in die plaats was) 'of iemand.
 • Meestal saaie mensen niet de moeite om interesse in iets te converseren met lezen of te nemen en ze de neiging om uitloop dezelfde oude spul dat is vervelend als men hoort het zo vaak. Het is voor hun plezier dat ze praten over hun zeepkist als ze een kick van het spuiten de comfortabele retoriek ze voor iedereen en iedereen te zeggen.
 • Als een saaie persoon niet schelen saai en dat weten ze dan waarom zou je respect voor ze in het geheel. Medelijden met hen gewoon.
 • Niet melden of in te voeren je saaie vriend om anders iedereen door te proberen om te helpen hen te interessanter. Ze hebben de neiging om op de klink aan je vrienden waar je erg populair gewoon te maken met hen.
 • Bij gebreke van al het andere, stel een deadline of ultimatum (zoals de hierboven), laat het gebeuren en dan laat ze weten waarom je niet wilt om ze te kennen.
 • Als ze blijven doen het boven hen je hebt ze gewaarschuwd en het is gemakkelijk om zich te ontdoen van hen omdat zij hebben het bracht op zichzelf.

Waarschuwingen

 • Be nice! Ze kunnen iedereen aan dat u een gemiddelde persoon te vertellen!
 • Vrienden zijn dingen die je in je leven kan hebben, proberen in contact te blijven met hen, zelfs als je denkt dat ze zijn saai.
 • Gevoelens van je vriend kan gemakkelijk gekwetst.
 • Als je een goede vriend voor iemand en alles wat ze doen is vervelen tot de dood zijn geweest, sap je energie, afval uw tijd, binnenvallen uw ruimte en droeg je tot de dood dan bent u het instellen gezonde normen en grenzen voor jezelf door het snijden van de relatie af. Dit toont volwassenheid en toont respect voor jezelf en je vriend omdat je niet waardoor ze te blijven maken van dezelfde fout... wreed om vriendelijk te zijn.