Wkanl

Hoe maak je een eenling geworden

Er is een groot verschil tussen iemand die een eenling-by-keuze en sociaal afgewezen mensen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, dat het een eenling is noch goed noch slecht. Eenlingen zijn personen die genieten van tijd doorbrengen alleen zo veel, of meer, dan ze doen met vrienden (ja, eenlingen hebben vrienden). Ze hebben een lage behoefte aan affiliatie en peer acceptatie en zet de wereld op verschillende manieren dan extraverte - gericht op hun eigen ideeën en wordt gestimuleerd door eenzaamheid, terwijl de sociale interacties uitlekken. Eenlingen hebben over het algemeen een kleine kring van goede vrienden en hebben een hogere normen voor hun vriendschap en vertrouwen. Ze genieten van tijd doorbrengen met hun vrienden, maar niet afhankelijk van en hechten aan hen als anderen, maar ze zijn zeer loyaal. Introverte mensen zijn over het algemeen meer intellectueel dan anderen, met behulp van hun tijd om te genieten en alles en iedereen die hen interesseert bestuderen.

Stappen

Hoe maak je een eenling geworden. Kijk naar je vriendschappen.
Hoe maak je een eenling geworden. Kijk naar je vriendschappen.
 1. 1
  Kijk naar je vriendschappen. Zoek wie je echte vrienden zijn. De meeste mensen zijn erg open en hun vertrouwen in een heleboel mensen, wat de meeste mensen zich niet realiseren is iedereen die tegen je praat wil iets van je. Stel jezelf vragen over je vrienden: weet je wie mensen werkelijk zijn? Wat doen / deden ze willen door zijn 'vriend'? Sommige mensen echt willen jullie vriendschap, terwijl vele anderen iets anders willen. Als je echt kijkt naar je vriendschappen, zou je verbaasd zijn wie je echte vrienden zijn.
 2. 2
  Stoppen met zijn vrienden met iedereen. Knip vriendschappen met "vrienden" en stellen hogere eisen, het is oke om te wachten en hebben mensen bewijzen dat ze echt zorg en wil je vriend zijn. Vertrouwen wordt verdiend, niet gegeven. Een eenling wordt ook wel een 'lone wolf' wat logisch is, ze willen alleen zijn veel, maar hebben hun 'verpakking' die ze vertrouwen. Gewoon vasthouden aan je beste vrienden en echt te leren kennen.
 3. 3
  Weet wanneer om nee te zeggen. Je bent een eenling, zoals je ze solo ging. Je moet in staat zijn om niet hangen met je vrienden, nee te zeggen tegen gaan naar dat feestje of het raken van de films twee keer per week. Uitgaan af en is goed voor je, maar je hoeft niet te worden met mensen die 24/7 om een ​​goede tijd te hebben, geniet van het alleen zijn (dat is wat eenlingen echt doen).
 4. 4
  Laat het gaan. Stoppen met de zorg wat anderen denken en zeggen over u, waarom kan jou het schelen? Ze zijn niet u en iedereen is anders. Introverten echt krijgen de vrijheid door het niet mogelijk anderen om ze te leren en te doen / dragen / acteren / houden van wat ze willen. "Mensen zullen denken wat ze willen, neem nooit te veel kennis van het." (John Flanagan, 04)
 5. 5
  Zoek interessante dingen te doen. Eenlingen hebben veel meer vrije tijd dan anderen, ze zijn blij om dingen te doen door zelf. Lezen, video games, schrijven, kunst, muziek, films kijken, reizen, leren van vreemde talen; dit zijn slechts een paar dingen die je kunt doen en te genieten van jezelf. Meestal eenlingen zijn meer intellectueel dan anderen omdat ze echt kunnen concentreren op zichzelf en tijd besteden aan het ervaren en leren van nieuwe dingen.
 6. 6
  Het is geen vloek. Alleen zijn kan verfrissend zijn en laat je recupereren en een stap terug uit de wereld. Eenlingen vinden meer plezier ze solo ging dan anderen, het stimuleert hen en echt zet ze aan het werk. Eenlingen voorkeur aan het op deze manier, ze zijn gewoon anders dan andere mensen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je niet mentaal boos

Tips

 • Wees niet schaars over uw normen. Zorg ervoor dat ze menselijkerwijs mogelijk is, toch past bij uw visie.
 • Als een eenling, kan je jezelf met wat meer vrije tijd. Probeer het nemen van een nieuwe hobby, zoals tuinieren of schrijven naar uw gedachten te nemen van je vrienden of je tegen om ermee te vervelen als je alleen bent.
 • Je bent een Einzelgänger, je eenzaamheid. Heb je vrienden, maar geniet van je tijd alleen.
 • Zorg ervoor dat mensen nog steeds graag willen dat u, want als het hele plan gaat in de afvoer als een trein zult u uw back-up hebben.
 • Je hoeft niet te worden verstaan ​​een eenling te zijn.
 • Houd je 'pack' dicht, hoewel je niet vastklampen aan hen zijn ze nog steeds vrienden.
 • http://www.psychologytoday.com/articles/200703/field-guide-the-loner-the-real-insiders?page=2

Waarschuwingen

 • Meestal wordt een eenling is geen keuze, het is een voorkeur die je geboren bent met of je ontdekt dat je beter geschikt als een eenzame wolf
 • Sommige mensen zijn niet eenlingen, als je een zeer sociaal persoon, maar worden steeds benadrukt misschien heb je gewoon nodig hebt om terug te trekken van mensen voor een tijdje, stok met je beste vrienden en laat de wereld gaat door. Je hoeft niet te vol eenling te gaan als het je niet.

Dingen die je nodig hebt

 • Activiteiten die u genieten van rust, zoals hobby's of video games.
 • Voldoende middelen om u bezig te houden en om te kunnen gaan.