Wkanl

Hoe mooi zijn als een tienermeisje

Ooit afgevraagd hoe je prachtig kunt kijken zonder te proberen ouder dan je werkelijk bent te zijn? Wil je er mooi en natuurlijk, zonder gebruik te veel slechte stoffen voor je huid? Dit is een handleiding over hoe je er prachtig uit als een tiener, het maakt niet uit wie je bent!

Stappen

Hoe mooi zijn als een tienermeisje. Zorg goed voor je tanden.
Hoe mooi zijn als een tienermeisje. Zorg goed voor je tanden.
 1. 1
  Verzorg je gezicht. Wassen tweemaal daags, 's morgens en' s avonds. Een van de beste eigenschappen van een persoon kan hebben is een schone huid. De meeste tieners hebben een aantal puistjes als gevolg van hormonen die overtollig talg (olie) die de neiging hebben om te verstoppen de poriën te creëren. Gebruik een goede acne reinigingsmiddel of toner-moisturizer. Als u een ernstige acne, zie een dermatoloog (een arts die is gespecialiseerd in huid-omstandigheden).
  • Sommige mensen geven de voorkeur aan een schuim (uitgewerkt op een doek) met gewone zeep, zoals ivoor maken. Gebruik een schone, frisse wassen-doek elke keer - niet een die wordt hergebruikt.
  • Draag altijd olievrije zonnescherm aan de zon schade en / of in de zon irritatie te voorkomen. Gebruik altijd een hoge factor zonnebrandcrème om uw huid te beschermen en houdt het gezond.
  • Wees voorzichtig: Vermijd verwonden, krassen en smashing puistjes om olie en zwarte-koppen te verwijderen.
  • Overweeg ook om het nemen van vitaminen die niet alleen zal helpen om uw teint te behouden, maar geef sterker haar en nagels.
 2. 2
  Hebben schoon haar. Zoals hierboven vermeld, vindt een haarverzorging routine die uw haartype past. Sommige mensen vinden dat ze nodig hebben om hun haar dagelijks te wassen, sommige mensen drie of vier keer per week.
  • Vind een shampoo en conditioner die werkt voor je haar, en hou je eraan.
  • Profiteer van uw natuurlijke eigenschappen, als je haar is golvend, kies dan een kapsel dat golvend haar past. Vraag je kapper om te helpen bij het kiezen van een stijl die uw gezichtsvorm past.
  • U kunt uw haar steil te maken als je wilt. Doe wat er goed uitziet. Enkele dagen krul je haar. Overwegen om pony kant.
 3. 3
  Zorg goed voor je tanden. Poetsen twee keer per dag, 's morgens en' s avonds. Gebruik floss, mondspoeling, en gespecialiseerde tandheelkundige tandenstokers (geen houten degenen). Probeer smaak mondwater te voorkomen, zoals kauwgom, als ze na een tijdje niet ruiken erg leuk. Keep it up.
 4. 4
  Gehydrateerd te blijven. Drink minstens 2 liter water per dag (ca. 8 glazen) en blijf op de vruchten en groenten die een goede hoeveelheid water bevatten in hen. Het water zal je huid fris en je ogen helder, en de vitamines in de vrucht zal je energiek en gezond te houden.
 5. 5
  Benadruk het deel van je lichaam je je het meest vertrouwen. Draag levendige toppen als je je bovenlichaam / armen en afslankende broek als je van je benen! Gebruik een geleidelijke leerlooier op je benen na een douche en scrubben op voorhand tot een soepeler dekking te krijgen.
 6. 6
  Natuurlijk zijn! Dragen moisturizer, lichte foundation, concealer, corrector, transparante poeder, volumineuze mascara bovenop wimpers, peachy blush, en duidelijke lippenbalsem of gloss geeft je een heel natuurlijke uitstraling, terwijl het verbeteren van uw eigen mogelijkheden.
 7. 7
  Probeer het kleuren van je haar. Het beste is om dit te doen op de vakantie, dan kunt u de kleur weg te wassen als je het niet bevalt. (Note: tijdelijke kleur kan beter zijn). U kunt ook proberen subtiele zonovergoten hoogtepunten.
 8. 8
  Verf je nagels. Gebruik levendige kleuren en als je kunt, overeenkomen met de kleuren met wat je draagt. Vergeet niet om de nagellak te verwijderen met een vochtinbrengende nagellak remover twee dagen vanaf het moment dat je het toegepast, om je nagels te ademen.
 9. 9
  Hebben een positieve houding. Lopen vol vertrouwen en glimlachen!
 10. 10
  Ruikt lekker. Kies een parfum die bij je past, spuit een beetje op je polsen en nek, en draag het vaak. Mensen zullen wennen aan je geur en zal het op prijs stellen.
 11. 11
  Scheren of waxen. Doe dit na een douche, het haar is makkelijker om dan te verwijderen. Scheren als je op de vlucht, maar het is best om wax te grovere haren terug groeien te voorkomen. Plus, waxen trekt wortels van het haar uit, dus je moet een langere periode zonder de jeuk van het haar groeit terug! Een andere ontharing idee is om je wenkbrauwen te plukken.
 12. 12
  Dragen sieraden. Ringen, kettingen, zonnebrillen, enkelbanden en armbanden kan er geweldig uitzien indien gekozen om je persoonlijkheid en je outfit passen. Als u niet beschikt over gaatjes in je oren, maar willen de look, kunt u oorbellen die clip te kopen op je oorlel.
 13. 13
  Opnieuw uitvinden uw garderobe. Kies kleding die je persoonlijkheid uit te drukken, maar zijn normale dagelijkse ontwikkelingen.
 14. 14
  Wees jezelf en voel me geweldig! Vergeet niet je bent altijd mooi! Als je het gevoel mooi je ziet er prachtig uit.

Tips

 • Vergeet niet om te lachen! Het maakt je ziet er 10 keer beter, het maakt je lijkt me een gelukkig mens, maar ook een mooi persoon.
 • Vergeet niet om een ​​aardige en vriendelijke persoonlijkheid hebben, het zal toevoegen aan uw uiterlijk.
 • Vertrouwen is een geweldig hulpmiddel. Gebruik het - het is gratis!
 • Vitaminen zijn altijd geweldig je gaat krijgen. Ze kunnen verbeteren van de kwaliteit van uw huid en haar, maar pas op voor het innemen van te veel van bepaalde mensen! Vitamine A en D, bijvoorbeeld, zijn giftig in grote overdoses die zeldzaam zijn, maar kan gebeuren en ernstig of fataal zijn.
 • Wanneer je loopt, rechtop staan. Niet buigen en lopen... het zal je ruggengraat te buigen.
 • Vergeet niet veel plezier met de activiteit die u deelneemt en vergeet niet dat iedereen mooi is, ongeacht wat.
 • Lees up! Bestudeer andere artikelen met betrekking tot dit onderwerp als u wilt.

Waarschuwingen

 • Niet roken, drinken of drugs doen. Ze zijn giftige stoffen en maakt je moe en ongezond uitzien. Plus, ze zijn slecht voor je lichaam.
 • Pas op voor agressieve gezichtsreinigingsmiddelen, ze uw huid uitdrogen.
 • Maak je geen zorgen over je gewicht. Regelmatige lichaamsbeweging is goed. Bouw je oefenen routines als je meer fit.