Wkanl

Hoe te genieten van het leven als jonge vrouw

Als jonge vrouw, wil je je leven volledig te leven? Volg deze stappen en tips en leren om respect voor jezelf, plezier hebben als een jonge vrouw! Wees niet ontmoedigd als het niet werkt de eerste keer, en als het vereist grote veranderingen in je leven. Je bent een prachtige en mooie persoon, leren om te weten dat, en omarmen het leven!

Stappen

Hoe te genieten van het leven als jonge vrouw. Begin uw lichaam bewegen.
Hoe te genieten van het leven als jonge vrouw. Begin uw lichaam bewegen.
 1. 1
  Leer jezelf kennen. Nemen veel tijd om na te denken over jezelf. Neem de tijd zo nu en dan en gaan zitten en proberen om je doelen voor je leven in het algemeen en kleine dingen in je dagelijkse leven dat je wilt veranderen opschrijven. Je hoeft alleen maar dit leven, dus als het is iets wat je niet leuk aan jezelf, aan de buitenkant of / en aan de binnenkant, kunt u deze wijzigen, en je kunt het nu doen! Je hoeft niet naar jezelf te kijken als het mooiste meisje van de wereld, als je niet kunt, maar gewoon open voor de mogelijkheid dat je zou kunnen worden. U kunt precies wat je wilt doen, want het is jouw leven.
 2. 2
  Een verandering. Of het nu een verandering in je uiterlijk of in jezelf, begint het nieuwe gebied met een teken dat uw nieuwe zelf scheidt van de oude. Wees niet ontmoedigd als je niet met de verandering van de eerste keer, sinds de oude gewoonten zijn vaak moeilijk om zich te ontdoen van. Weet gewoon dat het mogelijk is.
 3. 3
  Krijg een rolmodel. Vindt ten minste een persoon om te zoeken naar voor begeleiding. Het zou kunnen dat iemand dicht bij u of een beroemdheid die je bewondert of andere manier zijn. Ze zeggen meestal dat bewondering voor iemand betekent dat u vergelijkbare functies in jezelf. Probeer niet te zijn precies hetzelfde als de andere persoon. Gewoon om te kijken naar iemand kunt de manier waarop je kijkt naar verschillende dingen te veranderen. Als u wilt, krijgt verschillende rolmodellen voor verschillende delen van jezelf, zoals mode, persoonlijkheid, talenten en ga zo maar door.
 4. 4
  Begin uw lichaam bewegen. Je hoeft niet per se om echt te oefenen, maar je lichaam bewegen maakt veel verschil. Net zoiets als dansen, of je nu uit of thuis, of waarbij verschillende activiteiten maakt een verschil. Als je beweegt, krijg je endorfine stroomt in het bloed die u zullen helpen om het gevoel van welzijn en die u zullen helpen genieten van je uitstraalt.
 5. 5
  Begint te flirten. Een groot deel van het leven van een jonge vrouw zijn jongens of meisjes als je wilt. Jonge meisjes zijn in een staat in ons leven als we willen mooie en geaccepteerde, en vooral van jongens / meisjes voelen. We willen het gevoel wilde, maar het gevoel wilde, je moet willen. Een flirt is geen big deal, maar een glimlach of een blik kunt zorgen dat u zich echt gedurfd, gelukkig en mooi op een manier. Zet jezelf nooit op een lager niveau dan de persoon die je wilt. Je bent net als liefde waard, en de mensen die niet achter het uiterlijk of de eerste indrukken kunnen kijken zijn niet uw tijd waard.
 6. 6
  Vriendschappen met meisjes. Omring jezelf met mooie meisjes die je comfortabel opknoping uit bij voelt. Om een ​​meisje je moet goed vriendschappen hebben met meisjes om je heen zijn, dan kunt u samen helpen elkaar en elkaars zelfvertrouwen. Dit sluit niet uit vriendschappen met jongens, omdat ze kunnen worden goede vrienden ook. Maar zorg ervoor dat vrienden die meisjes om mee te gaan met zoeken, want ze gaan door dezelfde dingen als jij en kan nuttig zijn in gebieden waar de jongens niet zijn.
 7. 7
  Oefen religie / weet je overtuigingen. Weten uw overtuigingen en het hebben van hen zal je vertrouwen in wie je bent als individu te geven.
 8. 8
  Wees niet te serieus. Vergeet niet dat alles is niet dood-ernstige-stuff. Leer te lachen om jezelf en domme dingen die krijgen opgeblazen. Dit is uw enige leven voor zover u weet, maak er het beste van te maken. Probeer niet te laten de slechte dingen over je leven, maar neem de tijd om je gevoelens op hetzelfde moment, de gelukkige en de verdrietige. Het leven is het leven, moet je verdriet om geluk te voelen te voelen, dus excuses voor jezelf en je gevoelens niet te maken. Maak uw uiteindelijke doel van het leven genieten!