Wkanl

Hoe te androgyne kijken

Het lied Androgyny van Garbage je nieuwsgierig maakte altijd? Je hunkert naar de looks van de jonge jongens in Japan waar je niet zeker van of ze meisjes of jongens? Je wilt dat mensen hoofden draaien als je loopt af of je bent een meisje of een jongen? Je moet gewoon zijn ontevreden over het bereik van de verschijningen gedoogd door uw traditionele genderrol?

Androgynie kan worden gedefinieerd als het evenwicht van vrouwelijke en mannelijke eigenschappen. Als u een vrouw bent en wilt androgyne kijken, bent u op zoek naar een aantal van de vrouwelijke aspecten van je persoonlijkheid en uitstraling te elimineren of te minimaliseren, en het bevorderen of het maximaliseren van veel van de mannelijke aspecten (het omgekeerde geldt voor mannen). Androgynie is heel anders dan transseksualiteit of travestie en mag niet worden verward.

Stappen

Hoe te androgyne kijken. Beginnen rond te shoppen en krijg kleren die ofwel unisex of volg de nieuwe trends, bijvoorbeeld.
Hoe te androgyne kijken. Beginnen rond te shoppen en krijg kleren die ofwel unisex of volg de nieuwe trends, bijvoorbeeld.
 1. 1
  Beginnen rond te shoppen en krijg kleren die ofwel unisex of volg de nieuwe trends, bijvoorbeeld: krijg rechte pijp broek, knop downs, cardigans maar niets te girly. Bij voorkeur in de kleuren grijs, blauw, zwart en rood.
 2. 2
  Voor haar, probeer het snijden (of met een kapper knippen) je haar in een korte snit, ofwel glad achterover gekamd of natuurlijk. Als u niet de juiste gezichtsvorm moet een pixie te krijgen, kunt u altijd een bob en stijl het zoals je wilt. Asymmetrische kapsels zijn alle woede nu. Als je een man bent, groeit je haar lang, misschien een side-pony. Het is moeilijker voor meisjes met lang haar tot neutraal kijken, maar als je houdt van je Rapunzel sloten of kan het niet uitstaan ​​dat haar in je gezicht, kunt u waarschijnlijk traditionele kapsels te laten werken. Of zou je gewoon alles wat je haar onder een hoed.
 3. 3
  Wenkbrauw grootte en vorm is een ander kenmerk dat sterk wordt geassocieerd met sekse. Als je een man bent, probeer dan epileren of harsen je wenkbrauwen om een ​​dunnere, gebogen, vrouwelijke voorhoofd. Als u een vrouw bent, probeer dan het verhuren van uw wenkbrauwen groeien uit tot (of houden ze als) hun natuurlijke vorm.
 4. 4
  Als u in het bijzonder zorg voor make-up, lijn uw ogen in grijze of zwarte eyeliner, maar niets te opzichtig of voor de hand liggend. Vergeet de rode lippenstift en de blush.Stick om foundation, matte poeder en misschien concealer om de roze verbergen in je lippen. (Rustig aan met dat, je hoeft niet te kijken als een lijk).
 5. 5
  Als voor de schoenen, converseren en oxfords (hoge hakken voor meisjes) werk. Zal alles zolang het niet te opzichtig of girly doen. Sneakers zal goed werken voor casual kleding.
 6. 6
  Onafhankelijk zijn. Ben het soort persoon die dingen voor zichzelf kunnen doen. U kunt proberen dingen gedaan door jezelf, zoals het schoonmaken van uw slaapkamer, het doen van je huiswerk, en misschien koken of schoonmaken te krijgen. Dit zal u tonen verantwoordelijk en onafhankelijk zijn.
 7. 7
  Vermijd het dragen van zachte en poederachtige kleuren alsof ze de pest. Maar je hoeft niet altijd te vet, donkere kleuren zoals zwart te dragen. Andere kleuren kan neutraal zijn, zoals marineblauw bos groen, bruin en zwart. Camoflauge is een goed patroon aan de stok met.
 8. 8
  Comprimeren je borsten als je ze hebt. Dit zijn een grote weg te geven. Je moet volledig vlak zijn Een sportbeha kan werken als je zijn erg klein, maar voor iedereen die meer dan een AA het zal niet werken. Je zult een soort bindmiddel nodig. Als u op het punt een A-of een zeer kleine B kunt u gebruik maken van onder-armor, die bedoeld is voor mannen die zijn atleten. Je moet in staat zijn om hun compressie vesten vinden in een sportwinkel. Voor iedereen boven dat, heb je een bindmiddel nodig. Onder-werken, Mango en T-Brittannië maken deze.
 9. 9
  Verberg je benen, tenzij je ze niet scheren. Meisjes hebben zeer verschillende benen dan jongens, en ze zijn meestal geschoren. Probeer een paar echt baggy jeans om je rondingen en misschien een losse riem hing laag op de heupen te verbergen. Koppel dit aan een echt grote t-shirt, en je kunt passen in bijna overal.
 10. 10
  Maak je geen zorgen over de mening van anderen, wat andere mensen van je denken is niet iets om zeer bezorgd over. Veel mensen kunnen aannemen dat voortdurend piekeren over de mening van anderen over zichzelf en proberen om iedereen als ze meer is de sleutel tot schijnbaar superieur, maar is het niet. Vele malen, zullen zowel meisjes en jongens ten onrechte handelen nonchalant over school en werk en lijken alsof ze te vervelen zich echt zorgen over de taken die ze nodig hebben om te voltooien in het dagelijks leven. Eerlijk, moet u ervoor zorgen dat als dit een negatieve eigenschap in je karakter, probeer je best om het te elimineren uit je geest frame. Handelen op deze manier geeft ze het imago van lage intelligentie, of verafschuwen school werk en werk in het algemeen. Voor anderen, het maakt ze vaak het gevoel dat je, of anderen die dit doen, zijn stuck-up, snobistisch, onverschillig over academici en werk, of alle drie. Je wilt niet dat imago.
 11. 11
  In vorm. Als het gaat om fysieke taaiheid, goed, dat men een beetje moeilijker kan zijn. Als u zich nog niet fysiek zwaar, uit te werken! Bouwen wat spieren! Ga niet body building (veroorzaakt enige "spieren" zijn beter overgelaten undefined), maar de opbouw van uw kracht, zodat je in staat om iedereen die begint met je mee zullen zijn.

Tips

 • Wees voorzichtig als je ervoor kiest om je borsten te binden, het kan gezondheidsrisico's opleveren. Als u moeite met ademhalen of pijn op de borst, onmiddellijk STOP bindend! Hebben En doe het nooit te lang.
 • Yves Saint-Laurent begon de hele "smokings voor vrouwen" trend. Ze keken androgyne, maar nooit als aliens.
 • Nooit vergeten wie je bent. Het is wat maakt je bijzonder.
 • Zoek androgyne is niet noodzakelijkerwijs hetzelfde als travestie. U kunt ook enkele aspecten toegeschreven aan uw geslacht en zien er nog androgyn. Bijvoorbeeld, een meisje die zich kleedt als een man, maar schildert ook haar nagels kan kijken meer androgyne dan een meisje die net kleedt zich als een jongen. Vaak is het een kwestie van tarten verwachtingen.
 • Niet verbergen wie je bent. Als je een girly meisje en willen androgyne kijken, volg dan de lopende trends op dit moment, de hele Ik heb dit uit kast van mijn vriend is all over the place.
 • Bijna draag altijd schoenen zoals Converse hoge toppen en ga zo maar door. Black zou de beste kleur te zijn, en Converse zijn ook zeer comfortabel!
 • Ga gemakkelijk op de make-up.
 • Uit te werken. Dit betekent niet dat je moet gaan naar de sportschool en til enorme gewichten dagelijks, gewoon je gewicht op een gezond niveau en vergeet niet om je push-ups te doen!

Dingen die je nodig hebt

 • straight leg jeans / broek
 • vesten, vesten, wollen truien
 • omgekeerde, leer oxfords
 • concealer, foundation
 • een goede kapper die u kan helpen het juiste kapsel te vinden.
 • vertrouwen