Wkanl

Hoe maak je een mysterieus meisje te zijn

Sommige meisjes die er willen zijn mysterieus en anderen niet. Maar als je wilt zijn mysterieuze, zal dit artikel u vertellen hoe.

Stappen

Hoe maak je een mysterieus meisje te zijn. Zorg ervoor dat u weet wie je werkelijk bent.
Hoe maak je een mysterieus meisje te zijn. Zorg ervoor dat u weet wie je werkelijk bent.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u weet wie je werkelijk bent. Als je niet weet wie je bent, zal dit nogal verwarrend. Erachter te komen uw persoonlijkheid, waarden, doelen en vrienden.
 2. 2
  Bepaal welke delen van je persoonlijkheid je wilt altijd op het display, en welke onderdelen u wilt dat anderen slechts een glimp opvangen van. Bijvoorbeeld, zou u iedereen laten weten dat u graag leest, maar je zou alleen laten glippen zo nu en dan dat je dodelijke bent bang voor spreken in het openbaar.
 3. 3
  Lijken afstandelijk als mensen met je praten. Dit betekent niet dat je moet worden geplakt omhoog of handelen dom. In plaats daarvan moet je gewoon net lijken om iets te diep en persoonlijk aan je hoofd hebben. Dit punt zullen de mensen meer geïnteresseerd in jou te maken en te streven naar uw aandacht. Overdrijf het niet hoor!
 4. 4
  Leer wanneer te praten. Als je zijn relatief rustig, zal de dingen die je zegt resoneren met meer betekenis.
 5. 5
  Oefen onvoorspelbaar. Denk aan uw typische reacties op dingen (dit is waar de wetenschap zelf komt in handig) en beslissen welke reacties u wilt behouden, en welke je wilt wijzigen. Misschien heb je helemaal een hekel kijken naar de footy, maar zo nu en dan je gaat zitten met je familie en echt in. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste stap, maar als je hard werkt, kun je het bereiken.
  • Zorg ervoor dat u nooit meer hetzelfde uitzien. Doe eens iets anders met je haar elke dag. Zelfs het veranderen van de kleur van je haar baret of het toevoegen van een lint wordt u totaal onvoorspelbaar maken. Experiment: een dag u misschien rokerige ogen en donkere lipstick, de volgende dag kun je net hebt lipgloss hebben.
 6. 6
  Vrienden maken met enorm veel mensen, maar hebben dagen waar je alleen maar praat wat. Dit betekent niet dat je moet afsnauwen hen of een eikel, maar probeer een groep te praten op een dag, en een andere groep de volgende. Zorg ervoor dat u de dagen rond te veranderen of zullen de mensen beginnen te beseffen wat je doet.
 7. 7
  Maak je kamer mysterieus. Misschien hebben een deel dat is helemaal vrouwelijk en leuk, maar het andere deel is donker en Gothic. Mensen zullen worden verward over de vraag of je vrouwelijk bent of gothic.
 8. 8
  Vaak gewoon een boek lezen of te tekenen. Heb touw niet overslaan of ga voetballen of iets dergelijks. Als je gaat zwemmen of schaatsen, ga gewoon rond gewoon zweven of op zoek over. Spelen op vlotten of het gebruik van een bar te schaatsen zijn niet erg slimme manieren om mensen te laten denken dat je bent alles wat mysterieus.
 9. 9
  Niet tv kijken te veel. Je kunt als je alleen bent. TV kijken kan voldoende onschuldig lijken, maar als je gepakt kijken naar shows zoals Zoey 101 of Wizards of Waverly Place, gaan mensen denken dat je aan het spelen bent met hen, wat je bent. Maar je wilt niet dat ze te ontdekken dat!
 10. 10
  Praat niet veel over uw meningen en gevoelens, behalve misschien tot zeer dichte vrienden en familie. Probeer niet te laten expressie toon je gezicht. Als u niet duidelijk zijn over je emoties, zul je nog meer mysterieus lijken.
 11. 11
  Praat niet over het verleden relaties. Gewoon vragen beantwoorden met de stelling dat je meer over jezelf geleerd door het ervaren van de relatie.
 12. 12
  Plaats zo weinig mogelijk informatie op sociale netwerksites. Zien hoe weinig je kunt zetten.
 13. 13
  Probeer een lichte glimlach op je gezicht hebben. Slechts een kleine.
 14. 14
  Verft je haar en krijgen een diepere haarkleur. Probeer diep kastanje, of zwart. Hier krijg je een kapsel met scherpe hoekige bezuinigingen en lange pony. Dit zal des te meer mysterie toe te voegen aan je look of gewoon je normale haarkleur en stijl, het is allemaal over een gerust gevoel met hoe je eruit ziet!
 15. 15
  Gebruik een tint lichter stichting die u gewoonlijk doet. Voeg dan diep paars of rood lipstick. Je zult een beetje een gothic look, maar het zal sexy zijn.
 16. 16
  Draag diep paars, zwart, diep rood, bos greens, alles met een donkere flair. Combineer je outfit met vrouwelijke dingen als lange vintage kettingen, kralen zwart en paars oorbellen. Slijtage kortere rokken met netkousen en gekleurde panty's. Dit is echt een coole look.
 17. 17
  Gaan voor items met de donkere kanten. Leren dagboek en schrijven. Dichters zijn nogal mysterieus.
 18. 18
  Stil maar spreken wanneer gesproken, maar lijken vriendelijk tegelijkertijd-u niet wilt dat de indruk van onbeschoft af te geven! je wilt zijn mysterieuze wat betekent dat als je ogen een kerel vangen, geef hem een ​​zwoele blik en kijk weg, glijden in de schaduw. Man, hij zal willen je achtervolgen!
 19. 19
  Lees een geweldige deal. Jane Austen, Charlotte Bronte, Alexandre Dumas père hebben allemaal geschreven grote boeken. Boeken als deze zal je woordenschat te vergroten en zal veel mensen te imponeren.
 20. 20
  Glimlach als u een sappige geheim... maar weigeren om anderen te vertellen. Wanneer iemand je vraagt ​​of je wilt iemand anders, glimlach die geheime glimlach en zeggen: "Waarom? Denk je? ' of laat hem / haar opknoping.
 21. 21
  Glimlachen, maar niet lachen om moppen van mensen. Dit blijkt ook mensen die ze nodig hebben om u te imponeren om opgemerkt te worden en hun grappen, gewaardeerd.
 22. 22
  Proberen om mensen te achterhalen. Laat je niet opgewonden of gelukkig als je je geliefde of vriend, en hem niet veel te vertellen over uzelf. Op die manier zal hij meer van je wil en zal niet dumpen je, tenzij je hem dumpen.
 23. 23
  Hebben een mysterieuze leven. Dit lijkt misschien een beetje lastig, maar het werkt echt. Misschien bent u een provinciaal kampioen op zwemmen, of misschien bent u een scheur schot. Werken heel hard naar iets, maar niet iedereen direct vertellen. Als ze vragen waar je naartoe gaat als je gaat om te oefenen gewoon zeggen, 'oh ik moet gaan doen dit ding met mijn neef / mama / gewenste relatieve'. Op deze manier, als iemand erachter komt dat je bent een geweldige turnster / zwemmer / zanger / gekozen activiteit, zult u een sfeer van verwondering dat er niet was de dag ervoor te verzenden. Dit kan alleen werken voor een paar mensen, maar als je na alle andere stappen moet je de geweldige mysterieuze persona hebben. Ook niet beantwoord te veel vragen wanneer mensen uit te vinden. Deze manier zal ze je opzoeken. Waardoor ze denken 'wie is ze eigenlijk?'
 24. 24
  Luisteren naar klassieke muziek. Als je helemaal gek op Lady Gaga of Slipknot, ze niet opgeven, gewoon proberen om wat donkere klassieke die je leuk vindt. Kanon Wakeshima is ideaal, en sommige Moi Dix Mois is te goed voor dit, maar koos voor een donkere klassieke die weerspiegelt wie je bent, net zo lang als het is niet de Can-Can of iets super blij / springerig.
 25. 25
  Heb je cijfers niet delen met veel mensen en als je niet dezelfde rang te houden wanneer u bepaalde mensen te vertellen. Eerst vragen hen wat ze kregen, en als ze zeggen dat ik je vroeg eerst zeggen dat ik je vroeg seconde.

Tips

 • Handelen niet wanhopig of zielig voor mensen. En als je je vijand of iets dan haar niet laten / hem weten dat je ze haten
 • Wanneer sms, geen tekst te gebruiken spreken als LOL. In plaats daarvan tekst "Dat is grappig." Het kan een pijn zijn, maar het draagt ​​bij aan het mysterie, en de mensen zullen het meer serieus te nemen.
 • Probeer niet te zijn gestereotypeerd als "mysterieus". Zo raar dat ook mag klinken, als je eenmaal bent stereotiepe die manier zal uw "mysterie" niet al te mysterieus.
 • Laat je niet te veel mensen in op je spel van zijn mysterieuze of je lijkt een poser.
 • Weet waarom je wilt zijn mysterieus. Is dit een spel dat je speelt met jezelf, of ben je gewoon spelen op safe en het vinden van een manier om afstand te nemen van anderen?
 • Probeer het gebruik van grote woorden mensen nodig hebben om omhoog te kijken na uw gesprek.
 • Het leren van een instrument maakt je een interessant persoon en zullen mensen zich afvragen wat je nog meer kunt doen die ze niet kennen. Bij voorkeur gitaar of piano. Speel niet elke tiener pop of dat soort muziek. Nummers van Nirvana, Rolling Stones, Queen, Guns 'n Roses en andere kunstenaars zowel zijn de weg te gaan. Klassieke muziek kan worden gebruikt voor piano ook.
 • De truc is om op te vallen door het mengen inch Dat betekent dat je wordt herkend als het hebben van die unieke, mysterieuze persoonlijkheid door niet vet.
 • Nooit afsnauwen iedereen. Als iemand tegen je praat als je van plan om een ​​andere groep te praten, houd het gesprek kort en zoet.
 • Probeer rustig te zingen om jezelf op de juiste tijden. Iets zoet en licht... flowy.
 • Poëzie lezen, wanneer je alleen bent en wat tijd.

Waarschuwingen

 • U kunt worden aangemerkt als humeurig.
 • Vooral je ouders - - dat het te mysterieus kon mensen laten denken dat je van plan bent om iets niet goed. Hou het laag, en niet overboord te gaan.
 • Sommige mensen kunnen zien zag je "raar". Neem dit niet aanvallend te nemen, neem het als een compliment.
 • Omdat het mysterieuze betekent niet dat je niet kunt vrienden hebben. U kunt een stel vrienden te hebben en nog steeds mysterieus. Het hangt allemaal af van hoe je het doet (als in: aanwezig jezelf).
 • Mensen kunnen gaan denken je niet meer als hen en stoppen last van hebt en je negeren en verder gaan zelfs. Als u wilt uw vrienden te houden, doe dit niet voor een zeer lange periode. Het is niet de moeite waard als een eenling, ook al is het leuk.

Dingen die je nodig hebt

 • Een sterke wil!
 • Stijl (een goede)
 • Een goede persoonlijkheid. Hoe zijn mensen die weten dat je mysterieus en willen u beter leren kennen en willen dat hun vragen beantwoord, als ze niet eens met je praten (hoewel dat zou kunnen werken)?