Wkanl

Hoe maak je een meer bochtige uitstraling (magere meisjes) ​​krijgen

Als je kijkt in de spiegel je lacht... maar je kijkt naar je lichaam en denk na over de film die je vorige week zag, de ene met de vrouw die drop-aan-je-knieën curves hadden... en u besluit dat u wilt om te kijken als haar.

Stappen

Hoe maak je een meer bochtige uitstraling (magere meisjes) ​​krijgen. Zoeken naar compatibele kleding.
Hoe maak je een meer bochtige uitstraling (magere meisjes) ​​krijgen. Zoeken naar compatibele kleding.
 1. 1
  Respecteer jezelf. Ga niet rond het dragen van zogenaamde 'trashy kleding.' Ze disrespect u en vertellen mensen de verkeerde dingen. Respecteer jezelf en draag dingen die accentueren de schoonheid die al bestaat.
 2. 2
  Zoeken naar compatibele kleding. Bepaalde kleding winkels, vooral formele kleding winkels, in dienst bekwame mensen die je kunt meten en geven u goede informatie over wat voor soort kleding die je zou passen het beste. Cupmaat, taille en je algehele bouwen allemaal bij aan de effectiviteit van de verschillende kledingstukken die u zou kunnen dragen.
 3. 3
  Draag knus kleding. Maar niet te strak! Shirts en broeken die te strak kan uitwijzen of brengen ongewenste vormen. Gewoon het dragen van een knusse Europese Adelaar halter, bijvoorbeeld, genoeg kan zijn om accent uw natuurlijke vorm van het lichaam.
 4. 4
  Een beperking van de functies die worden geaccentueerd aan degenen die u wenst. Betekent dat de top vaak te strak om je nek? Misschien bootcut is dichter bij je look dan magere-been. Als je kleren proberen, het analyseren van uw verschijning in elk item, en let op de plaatsen die ze het beste passen.
 5. 5
  Na het vinden van een set van kleding die je, parade past in de voorkant van je spiegel! Het is heel bevredigend, na een paar uur van te proberen op kleding, om uiteindelijk op een outfit hebben besloten. Vieren door het stellen in je spiegel en genieten van de nieuw-verfijnde vorm van uw lichaam!

Tips

 • Koop wat leuke brede riemen en draag ze kneep in op je taille in plaats van je heupen, met een koele jurk of rok. Instant zandloper figuur.
 • Blouses met ruches, decoratie, of een boog in de buurt van de hals / borst kan de illusie van bochten maken.
 • Draag geen al te onthullende kleding.
 • Proberen te vermijden batwing / kimono stijl toppen als ze een klein bedrag kan verdrinken. Probeer ook niet om tank of buis tops te vaak, ze zijn niet goed in het creëren van vollere figuren.
 • Voeg lotion om je benen scheren en (optioneel). Als je niet weet hoe te scheren kun je naar hoe te scheren. Het zal extra illusie en effect te brengen.
 • A-lijn rokken zijn vleiend voor slanke frames, zo zijn uitgerust blouses, en capri broek. Ra-ra, 50's stijl, en geplooid zijn allemaal goede stijlen voor rokken, en shift jurkjes, boot cut jeans en cargo broek allemaal goed uitzien op slanker mensen.
 • Voor een extra en klassieke uitstraling, kunt u een tikje van zwarte voegen als een zwarte blouse of shirt of broek rokken etc. Let wel, kan zwart zijn extra-afslanking dus probeer andere kleuren ook.
 • Als je ouders vragen waarom doe je dit zou je kunnen zeggen aan mijn functies te verbeteren of je kunt komen met uw eigen reden.

Waarschuwingen

 • Heb je kleren niet te drastisch veranderen of te snel
 • Winkelen voor de perfecte kleding kan duur zijn. Wal-Mart en andere goedkopere winkels kan hebben precies wat je nodig hebt, in plaats van de uitgaven vijfenveertig dollar bij Gap.