Wkanl

Hoe een wildzang

Voelt u zich beperkt door de ketens van vrouwelijkheid? Bent u geschokt bij de gedachte van make-up? Niet elk meisje wil zijn glamoureus, en soms wil ze gewoon een van de jongens. Hier is hoe u stap buiten de doos en een tomboy.

Stappen

Hoe een wildzang. Vermijd het dragen van zachte en poederachtige kleuren alsof ze de pest.
Hoe een wildzang. Vermijd het dragen van zachte en poederachtige kleuren alsof ze de pest.
 1. 1
  Vermijd het dragen van zachte en poederachtige kleuren alsof ze de pest. Lichtroze is toegestaan. Maar je hoeft niet altijd te vet, donkere kleuren zoals marineblauw bos groen, bruin en zwart dragen. Camo is een goed patroon aan de stok met.
 2. 2
  Fysiek actief zijn, vooral met sporten, en doe het oprecht. Niet toetreden tot een team alleen maar om het veld mijne voor potentiële vriendjes. Gooi jezelf in het spel, in contact te komen met je innerlijke concurrent, en wees niet bang om te zweten. Probeer een echt cool sport als vechtsporten. Je krijgt een goede training, geweldige mensen ontmoet en leren iets dat je echt kunt gebruiken.
 3. 3
  t ry videospelletjes t> Het is relatief actief, en met maximaal vier personen spelen coöperatief, kun je vrienden maken en rock uit aan allerlei goede muziek. Kijk voor andere spellen die concurrentie en samenwerking in hetzelfde pakket aanbieden, om zo in staat zijn om te werken met iemand als een gelijke, of vernietigen van de concurrentie.
 4. 4
  Kies kleding die u in staat om fysiek actief te worden bij de daling van een hoed. Jeans, t-shirts, en de trainers zijn altijd een goede inzet. Hoge hakken, rokken, jurken en 'mooie kleine roze haarspeldjes' geen-nos als u van plan bent op alles die dag fysiek doen. Voordat u het huis verlaat, vraag jezelf af: "Als iemand me uitgenodigd om te voetballen, zou ik ze afwijzen vanwege de manier waarop ik gekleed ben?" Als het antwoord ja is, overweeg dan iets anders.
 5. 5
  Krijg gebruikt om het horen van de mensen om je boeren en maak andere onplezierige geluiden en geuren met hun lichaam. Odds zijn, je zult een hoop tijd omringd door testosteron, die niet altijd voorstander van een goede hygiëne en etiquette te brengen. Maar gewoon meedoen Uiteindelijk zul je in staat om oprisping van de abc zal zijn en hebben boeren wedstrijden met de jongens.
 6. 6
  Doe niet zo gekke jongen. Als u wilt zijn als een van de jongens, dat kan je niet veel zijn in jongens. Niemand vraagt ​​je om aantrekkingskracht te vermijden om het andere geslacht! Gewoon niet maken het middelpunt van je focus. Er is veel meer in het leven dan geobsedeerd over jongens.
 7. 7
  Leren hoe om te praten. Niet ontspringen of spreken in een heel hoge stem. Vind de juiste volume en toonhoogte, en niet mompelen. Zorg ervoor dat je klinkt. Schelden betekent niet dat je bent een tomboy, ofwel, dus niet overdrijven. Het kan goedkoop en nep klinken bij veelvuldig gebruik. Je hoeft niet te "kerel" of "man" of "awesome" te gebruiken, maar als je denkt dat het je helpt en je prettig bij voelt, ga je gang. Praten zoals je normaal zou doen, maar zonder piepen en al te dramatisch.
 8. 8
  Start opknoping rond jongens en dragen niet-girly kleding.
 9. 9
  Je zou zelfs willen om te winkelen bij sectie van de jongens op keer. Niets te strak of iets dat je zal verhinderen comfortabel. Los en baggy is de weg te gaan, maar je hoeft het niet te doen als je niet wilt. Je moet niet zo veel schelen hoe je haar ziet, of als uw nagels zijn goed of niet.
 10. 10
  Je kunt nog steeds vrienden met een totale shopping, lipgloss houden, hip swingende girly meisjes, en je kunt soms een girly meisje te zijn!
 11. 11
  Het punt van een tomboy is door het andere geslacht te worden gerespecteerd, en duidelijk te maken dat je niet een "prijs" of seksueel object, maar een meisje dat hard werken om te verdienen en door te worden gerespecteerd.
 12. 12
  Leren om skateboard of ga op de scooter. Na school jij en je vrienden kunnen gaan naar het skatepark en hebben schaatsen wedstrijden.
 13. 13
  Waarderen dat u een van de jongens en ze zullen u gemakkelijker te aanvaarden dan de girly meisjes dat ze plagen.
 14. 14
  Acht jongens en hoe ze lopen. Ze hebben geen handen te gebruiken op hun heupen of swingende heupen, ze gebruiken hun schouders op en neemt enorme stappen vooruit.
 15. 15
  Lopen veel. Je wilt niet te krijgen links in het stof als je racen met een vriend. Ze misschien een kleine verrassing krijgen als een tomboy hen passeert.
 16. 16
  De kans groot dat ze zullen vragen of je kijken hardcore toont meer bedoeld voor mannelijke publiek. Als ze je vragen, antwoord. Ze willen dat.
 17. 17
  Wees niet bang om de slag en vuil, gras vlekken op je jeans, afgetrapt schoenen, dat is een echte tomboy daar. Echter, als je denkt dat te ver gaat, dat is prima. "Doe wat is comfortabel met je mee."
 18. 18
  'Draag wat jongensachtige kleren' als niet-juwelen jeans of camouflage broek. Je zou ook gewoon dragen baggy pants. Cargo shorts of afgrenzingsprocedures zijn ook goed. Voor een shirt wilt u misschien een aantal zeer baggy t-shirts kopen met jongensachtige ontwerpen. Je zou willen skateboard schoenen te dragen of converseren. Omdat het een tomboy gaat niet alleen over kleding. Het gaat om de houding tegenover het leven, en het respect dat u wenst te krijgen. "
 19. 19
  Joke veel rond.
 20. 20
  Voor badpakken, het is vrij simpel. 'Een goed badpak is boardshorts, wat zwemmen pak eronder, en een uitslag wacht overtop om meer jongensachtige kijken.
 21. 21
  Het helpt als je niet hysterisch op kleine dingen en proberen te lijken dapper, zelfs als je het niet voelt. U zal binnenkort!
 22. 22
  Proberen om sport bh's en tank-tops te dragen, ze zijn meer comfortabel. Nogmaals, wat is comfortabel met je mee. Als je niet kan doen van uw onder beugelbeha, niet doen.
 23. 23
  Als je een mobiele telefoon, sms is beter en gebruik echte slang.

Tips

 • Laat je niet girly meisjes worden voor u betekenen... of iemand anders, wat dat betreft. Leren omgaan met het zonder schreeuwen, huilen of op zoek bent dom. Als ze je niet accepteren zoals je bent, dan heroverwegen als je vrienden zijn of niet.
 • Veel meisjes (kerels als het) naar beneden kijken en niet associëren met een tomboy maar zo veel meisjes zijn oppervlakkig en moet je niet schelen wat ze denken. Jongens zijn meer vriendelijk en accepteren. Dus stok met hen. Je zult uiteindelijk vinden je echte vrienden.
 • Ga naar buiten en genieten van de natuur. De sleutel is niet bang te zijn voor spinnen, insecten en dergelijke. Of, als er een girly-girl schreeuwen over de bug in de voorkant van haar oppakken en verplaatsen buiten. Het maakt indruk echt jongens om te weten dat je niet bang bent van griezelige dingen, maar alles heeft een recht om te leven.
 • Ten slotte en vooral niet vergeten dat een tomboy is niet een specifieke stijl, maar eerder een meisje uit de Princess stereotypen geduwd door de media. Het is over het doen wat je wilt en dressing comfortabel, dat is vrij veel hoe de meeste jongens wonen.
 • Omdat het een tomboy is voornamelijk natuurlijke. U kunt winkelen in meisjes delen, maar zorg ervoor dat jeans of T-shirts, geen mini-rokjes te kopen. U kunt dragen mooie kleren bij gelegenheid, misschien tot een dans of feest, maar zorg ervoor dat het u uitkomt en er niet uitziet als u te hard geprobeerd om iemand te imponeren. De sleutel tot een tomboy is om te passen in de lifestyle natuurlijk, niet te kijken als je smeken de jongens om te hangen met je. Tomboys zijn gewoon meisjes die niet willen dat girly-meisjes, dus dat is wie je moet zijn.
 • Wees nooit bang om je creatieve kant laten zien.
 • Draag geen luide make-up.
 • Doe geen moeite met make-up of nagellak, tenzij je zin in hebt. Je hoeft niet om te kleden om iemand anders tevreden, maar je hoeft niet te kijken als road-kill te hard zijn, ook niet. Als make-up wordt toegepast, niet een overdosis op. Gewoon een beetje, en niet te veel aan u te laten lijken girly.
 • Je hoeft niet te willen sporten. Dat is een deel van de stereotype. Video games kan een beter alternatief zijn.
 • Wees jezelf. Kleed de manier waarop u wilt, en niet een tomboy niet geworden, alleen maar omdat iedereen anders is.
 • Kijk goed soms. Niet extreem gedragen als een man, want dat is gewoon stereotype.
 • Draag altijd je haar trok zich terug in een paardenstaart, of snijd het kort, maar niet zo kort dat het plakt aan je hoofd als je zweet. Een lange vlecht is ook okay. Was je haar zo veel als nodig is. Borstel / kam het elke dag en zorg ervoor om het netjes te houden. Heb gehannes niet te houden met je haar als in het openbaar. Lang haar betekent niet dat je bent girly, hetzij. Als u wilt uw haar te laten knippen, krijg het niet te kort, tenzij het echt past bij je gezicht. Zorg ervoor dat het goed vormgegeven. Een gelaagde snit is groot, want het maakt het haar makkelijker te beheren als het dik, en het ziet er gewoon geweldig als je het in een paardenstaart. Niet girly, hetzij. Het ziet er heel skater-achtig.
 • Uw bedoelingen zijn belangrijk. Als je bedoeling is om te verschijnen tomboyish maar uw daintiness, vrouwelijkheid, en schattigheid niet verliezen, dan zal je niet in staat zijn om de ernst losheid die een tomboy wat ze is maakt hebben.
 • Uit te werken. Dit betekent niet dat je moet gaan naar de sportschool en til enorme gewichten dagelijks, gewoon je gewicht op een gezond niveau en vergeet niet om je push-ups te doen!
 • Draag geen bloemrijke roze jurkjes. En vermijd het dragen van sieraden veel. Als een jongens nodigen u uit om te voetballen of een videospelletje spelen voor jongens, niet zet ze neer.
 • De wildzangen ik ken zijn meisjes die niet schelen wat anderen van hen denken. Als je iemand die leeft om te behagen en krijg complimenten bent, hoeft een tomboy niet geworden.
 • Wees niet op je mobiele telefoon 24/7, maar het hebben van een is niet slecht, ook niet.
 • Wanneer u om te winkelen, ga dan naar een skate winkel of ergens dat spul je verkoopt.
 • Wees niet bang om te gutsen over jongens met je vriendinnen.
 • Draag geen kleding, alleen korte broek en een losse T-shirt.
 • Als u op zoek bent naar kleding, hoef je niet te gaan naar een skate winkel vind je in het winkelcentrum. Als je gaat winkelen op een plek als Kohl's, maar gaan meteen voor de afdeling jongens als u liever kleren jongens 'dragen. Maak je geen zorgen als je een jongen daar dat je weet.
 • Verander uzelf niet voor een jongen. Het is het niet waard.
 • Je hoeft niet te veranderen hoe je eruit ziet of wat je draagt, maar hoe je handelt.

Waarschuwingen

 • Niet te hard proberen. Als je voortdurend zeggen dingen als 'Dude, ik haat girly girls "en zeer snel veranderen, zul je ziet eruit als een totale poser en niemand zal willen om te hangen met je. Langzaam veranderen, en enkel handelen hoe je je voelt. Trouwens, als je comfortabel als een tomboy bent, zult u geen problemen met mensen die willen worden girly-meisjes hebben. Iedereen moet zijn wie ze zijn, en als je niet van iemand die is girly, niet wijzen doen ze uit en zeggen dat je haat ze omdat ze girly.
 • Dit kan een moeilijke levensstijl. Je zult moeten girly meisjes maken plezier van je neemt. Gewoon negeren of komen met een geestige reactie.
 • Als je jeans jongen heb gezien, ze zijn een beetje gescheurd up, niet enorm geript.
 • Als je op de middelbare school mensen kunnen aannemen dat je lesbisch bent. Ze beleefd corrigeren als ze verkeerd zijn. Verklaar je net alsof je een tomboy of leiden een atletische levensstijl en zijn niet in girly dingen.
 • Als u al tomboy geweest voor een tijdje, kunnen sommige van je vrienden vergeet dat je niet alleen een van de jongens. Als dat de manier waarop u wilt worden bekeken, dat is prima, maar het kan worden gênant als je in een openbare plaats en ze iets te zeggen. Een ander ding dat je kunt niet gewoon overslaan van tomboy tot behoorlijk. Dat zal gooien je vrienden uit. Ze zal een beetje nieuwsgierig.
 • Als je een girly meisje overstap naar een tomboy, kan je nog altijd je oude vrienden.
 • Gewoon omdat je een tomboy, betekent niet dat je je persoonlijke hygiëne vergeten, maar je hoeft niet om uren in de badkamer elke ochtend. Douche minstens een keer per dag. Hoewel de jongens slecht kunnen ruiken na een potje voetbal, probeer niet te ruiken zo slecht. Draag deodorant en houdt jezelf schoon.
 • Je kunt nog steeds vrienden met lipgloss-liefhebbende, roze gekleurde super make-up girly girls zijn zolang je er geen geworden.
 • Draag nooit meer van die leuke kleine jurkjes, zal het uw tomboy rep verpesten.
 • Niet vlak te zijn en onbeschoft te girly meisjes, het maakt je uit om een ​​eikel te zijn.
 • Je ouders kunnen boos, vooral je moeder. Als ze is echt girly en houdt opknoping uit met je, kan ze worden boos je verandert. Maak je geen zorgen, gewoon uitleggen dat je het veranderen, maar je bent nog steeds dezelfde persoon.
 • Niet zo verstrikt raken in wezen een tomboy die je vergeet om jezelf te zijn. U kunt dragen make-up en mooie kleren en nog steeds 'een van de jongens'.