Wkanl

Hoe minder geërgerd met inwoners

Als je eerlijk bent, zullen er nu ten minste een aantal gelegenheden en dan als je het gevoel echt geïrriteerd met andere mensen. Misschien is het omdat iets wat je wilde doen werd gedwarsboomd door iemand anders voorkeuren, of misschien is het iets dat werd gezegd of gesuggereerd. Op andere momenten, kan het zo simpel zijn als het vinden van ieder geluid, beweging en afleiding erg hinderlijk omdat je moe bent of ziek bent.

Wat de reden ook, hier zijn enkele eenvoudige, simpele stappen kalm en beheerst als die vervelende man aan de balie naast je blijft praten terwijl je probeert om het rapport uit te komen op tijd, of wanneer die vervelende populaire meisje wil niet te voelen stop twirling haar pony.

Stappen

Hoe minder geërgerd met inwoners. Praat met de andere persoon wanneer u zich rustiger of minder prikkelbaar.
Hoe minder geërgerd met inwoners. Praat met de andere persoon wanneer u zich rustiger of minder prikkelbaar.
 1. 1
  Cope. In eerste instantie is het belangrijk om te gaan als je verveeld bent met een andere persoon, zodat je niet laat uw zuur gezicht of prikkeldraad opmerkingen waarschuwen ze aan uw ergernis. Nadat je hebt opgevangen zal de tijd komen voor de ergernis en wat het betekent voor u en uw benadering van anderen. Wanneer je voelt dat de ergernis om naar u, probeer dan het volgende:
  • Haal diep adem en sluit je ogen even. Rustig tot tien tellen, langzaam. Waan je op het strand. Laat het interne geluid van de golven en zeemeeuwen over je heen komen. Voel de mist van het zeewater op je gezicht en laat het je rustig. Of je meest rustgevende geheugen misschien zelfs een heel gelukkig.
  • Open je ogen en concentreer je op iets anders dan de persoon die is vervelend. Kijk naar je handen, een poster, computerscherm, mensen over de straat - wat uw zicht neemt afstand van de persoon last van hebt. Dit zal de tijd om rustig na te denken en om je gedachten af ​​van de persoon te geven. Uitstellen van uw reactie zal u helpen om de zinloosheid van vliegen uit de greep op hen, of bij de behandeling van de situatie te realiseren.
 2. 2
  Praat met de andere persoon wanneer u zich rustiger of minder prikkelbaar. Als u vindt dat deze persoon blijft om je te ergeren, erachter te komen of het een goed idee om hen te vragen om te stoppen met te doen wat ze doen, dat je dwars zit, of dat je gewoon een tijdelijke pauze nodig. Hoe dan ook, je moet praten, zelfs al is het maar voor jezelf. Als u wilt dat om hen te vragen om te stoppen met te doen wat het ook is ze mee bezig zijn, vermijd zoiets te zeggen, "Shut the **** up, man je vervelend bent!" Probeer niet te zweren of maak plezier terug omdat dit erger zal maken en het is waarschijnlijk in veel gevallen dat deze persoon niet eens in hoeverre ze je kooi rammelde. Wees sterk en beleefd vertel hen dat wat ze doen is je dwars zit. Bijvoorbeeld:
  • "He George, ik ben echt versleten vandaag omdat ik gisteravond niet krijgen veel slaap Ik vind het echt moeilijk om te gaan met het geluidsniveau van vandaag;. Zou je het erg gewoon houden het een beetje naar beneden daar? ' Wees voorbereid op een gesprek en misschien wel voor het maken van een compromis, zoals steekt oordopjes in je oor, of iets anders dat kan helpen verlichten van de situatie voor u.
  • Of, als je niet wilt dat de zaak nu te confronteren: "He George, Ik heb wat frisse lucht Zou je het erg beantwoorden van mijn telefoon als het gaat terwijl ik uit dank.?. ' Verlaat dan onmiddellijk zonder ook maar een blik achterom. Zoek een rustige plek en. Op je 'mentale break ", adem diep, heroriënteren je energieën, en blokkeren alle negatieve self-messaging. Het belangrijkste is, zeg je tegen jezelf te stoppen met denken over hoe vervelend de persoon is.
 3. 3
  Controleer uw gezicht en lichaamstaal., Schitteren, en andere onaangename lichaamstaal overbrengt woede en verachting. En het is besmettelijk, dus als het is gericht op de persoon die is vervelend, ze waarschijnlijk te boos voelen en dingen kunnen escaleren. Probeer een kalm en bedaard houding te handhaven zonder gezichtsuitdrukkingen die suggereren dat je geïrriteerd of ontevreden.
  • Richten van de in de situatie. Lachen wat heeft veroorzaakt u zo geïrriteerd voelen en proberen het vervelende gedrag of situatie in een meer humoristische licht, samen met hoe kom je misschien wel de totaal verkeerde eind van de stok voorstellen.
 4. 4
  Geef aan wat je dwars zit. Weet wat zet je af en leren hoe ze reageren niet, evenals het omgaan met de onderliggende problemen. Het is meestal duidelijk wie er last van hebt - de luidruchtige babbelkous, het opscheppen backstabber, of de constante klager die je elke fout volgt en maakt van een molshoop een berg. Het is ook belangrijk om te identificeren het wat dat je dwars zit - wat er precies over hun gedrag is waardoor je het gevoel zo geïrriteerd dat je klaar om te ontploffen of breken bij hen het gevoel? Het uitwerken van de echte reden achter de ergernis zal toelaten om reacties die effectief zijn in beide zal worden gericht oplossen van het probleem dat je ergert en zorgt ervoor dat je vindt dat bepaalde persoon zo vervelend. Met andere woorden, probeer het probleem te scheiden van de persoon. Bijvoorbeeld:
  • Ben je verveeld met de kletskous, zelfs al weet je dat deze persoon is luid en praat veel, omdat je ze al hebt gevraagd om de geluidsoverlast te beperken, maar zij hebben niet, of heb je gewoon blijven koken in de stilte en wou dat ze zouden shut up? In eerste instantie, je ergernis wordt waarschijnlijk gebaseerd op het gevoel niet gerespecteerd en niet geluisterd, in tweede instantie, uw ergernis wordt waarschijnlijk op basis van je eigen onvermogen om te assertief en te vragen wat je wilt.
  • Ben je verveeld met het opscheppen backstabber omdat je al deze persoon hebt verteld dat je niet hun capriolen waarderen, maar ze nog steeds, of is het omdat deze persoon is zo duidelijk op jou gemunt, maar je weet niet hoe om te gaan staan up voor jezelf? In eerste instantie, uw ergernis waarschijnlijk voort uit de voortdurende gebrek aan respect en brutaliteit van het kantoor gossiper, in tweede instantie, kan uw ergernis worden gebaseerd op gevoel hulpeloos en niet in staat om te controleren wat er gezegd wordt over jou.
  • Ben je verveeld met de constante klager omdat je al hebt gewezen om deze persoon dat ze een rol spelen bij de vaststelling van wat ze over zeuren, of bent u geïrriteerd omdat je het gevoel alsof je werkt als een gek, maar alleen ooit klachten? In eerste instantie ben je waarschijnlijk geïrriteerd over het feit dat de andere persoon is net zo verantwoordelijk als je voor het controleren van dingen, terwijl in het tweede geval, zou je geïrriteerd omdat je het gevoel onder-gewaardeerd en toch te gemakkelijk doelwit voor.
 5. 5
  Wees ervan bewust dat het zijn geïrriteerd door een andere persoon de eigenschappen kunnen worden gebaseerd op uw eigen gebrek aan geduld of begrip. In sommige gevallen wordt ergernis gedreven door een gevoel van, zoals wanneer we kwinkslag "Hoe stom die mensen zijn!", Of "Heeft hij nou zo gek? ', Waarin we automatisch aannemen dat we slimmer, zonder ooit te weten de volledige verhaal, of de persoonlijke problemen die de persoon aan de manier waarop ze doen treden rijden.
  • Wees voorzichtig als je het soort persoon die luid verkondigt "Ik heb geen dwazen tolereren", of je voelt dat de stedelingen / suburbanites / plattelandsbewoners allemaal ontbreken van een schroef of twee. Dergelijke brede aannames over mensen die je hebt samen met kenmerken die je een hekel gegroepeerde geven u altijd reden tot ergernis, want je hebt ervoor gekozen om iedereen te behandelen in uw groepering met.
  • Voorkomen generaliseren. Zeggen dingen als "Ik heb alleen de zorg over mijn directe vrienden en familie. Alle andere mensen zijn zo dom en dergelijke tijdverdrijf." zegt meer over jou dan over deze "andere mensen". Ten eerste, je bent het afsluiten van de mogelijkheid om veel nieuwe mensen te ontmoeten als je label ze vervelend, en ten tweede, bent u defensief handelen om te proberen en weren iedereen die zou kunnen leiden dat u hoeft te denken, te reageren, of voelen zich anders over de dingen die je gewend bent.
  • Leren om meer geduld te hebben en te stoppen met het laten van de kleine dingen die je lastig. Geduld is een belangrijk aspect van het minimaliseren van ergernis in je leven omdat je stoppen met het gevoel geteisterd door tijd en omstandigheden en je kunt meer ontspannen en neemt de dingen in uw pas.
 6. 6
  Overweeg schudden van je leven een beetje. Geïrriteerd kan een teken zijn dat je te diep verankerd in uw en wee iedereen die stappen in het echter onbewust zijn. Probeer schudden dingen een beetje om je comfort zone uit te breiden nu en dan. Herschikken uw slaapkamer meubilair, boeken lezen door auteurs die je uitdagen,, beginnen nieuwe hobby's, neem een ​​reis overzee, start vrijwilligerswerk, of krijgen een nieuwe baan. Veranderen iets in je leven dat je verschuift uit je comfort zone en in nieuwe gebieden kan uw niveaus van ergernis te verminderen en crank up van uw medeleven voor anderen, als je je realiseert dat het gemakkelijk is om te klagen en veronderstellen, maar een stuk minder makkelijk om iets te doen aan verlichting van de ergernis.
  • Alles wat je helpt om te groeien en te rijpen zal de neiging om ergernis bevochtigen met andere mensen. Hoe meer dat je leert over de wereld, en hoe meer inzicht je bent van de motivaties van mensen, zul je minder mensen verwachten en laat ze gewoon zijn. Op zijn beurt, zult u minder geïrriteerd door de dingen die mensen doen. Voor mensen zullen blijven doen die vervelende dingen!
 7. 7
  Accepteer dat wat je niet kunt veranderen. Je kunt jezelf veranderen, het wc-papier, en de inrichting van uw huis. Je kunt niet iemand anders te veranderen, noch kan je ooit comfortabel voelen als je constant willen de wereld was als je denkt dat het zou moeten zijn. Als je merkt dat je ergeren aan iemand die je stoort omdat ze mooi, populair, of laten hun eigen persoonlijkheid blinken, beseffen dat er is niet veel wat je kunt doen en heel weinig je krijgt door dergelijke ergernis. Je kunt iemands persoonlijkheid niet veranderen omdat je niet opschieten met hen, benijden hen, of omdat je hebt gekozen om ze vervelend vinden.
  • Als je geïrriteerd omdat je andere mensen zien als rivalen en vijanden, je bent op een hellend vlak. Verwijder de competitieve aspect van uw werk, studie of sociale relaties door te beseffen dat er meer dan genoeg lof, loon, onderscheidingen en erkenning voor iedereen.
 8. 8
  Laat je gelden. Veel ergernis komt over wanneer we de weg van de minste weerstand - niet iets te zeggen, maar rokend allemaal hetzelfde. Ergernis veroorzaakt door het plaatsen van jezelf in een positie als gevolg van de dingen die een ander doet is zelfvernietigend. Een veel meer constructieve benadering is om op te komen wanneer je wilt zien veranderde er iets om je heen. Terwijl u de persoonlijkheid van een persoon niet kan veranderen, kunt u hen vragen zich te onthouden van gedrag dat anderen, met inbegrip van te luid, te veel vragen, het dragen van parfum die je overdondert, met behulp van onnadenkende of schadelijke taal om je heen, etc. invloed Als hun acties impact op je negatief, je recht om te vragen om de acties af te zwakken, veranderd in een of andere manier, of zelfs gestopt. Op dit punt, niet alleen bent u de handhaving van uw "goed recht", maar je bent ook onderhandelen namens iemand anders beïnvloed door het gedrag.
  • Assertiviteit is over opkomen voor jezelf beleefd maar kordaat. Het is niet iets om bang voor te zijn, en je hoeft niet naar een cursus om het te beheersen wonen. Het is zo simpel als het reageren op het vervelende gedrag snel en met een puntig aanvraag. Bijvoorbeeld, is persoon X werkt naast je, maar zal niet stoppen met het spelen van hun radio hardop. U vraagt ​​hen of ze hebben een moment om te praten en te gaan om te zeggen: "Ik vind het storend te hoeven luisteren naar de radio de hele dag in ons kleine kantoor ik liever in stilte te werken, want ik kan veel beter denken.. Zou je het erg vinden met behulp van oordopjes van morgen, zodat we allemaal kunnen werken in de manier waarop we het beste bevalt. " Het negeren van het vervelende gedrag zal ertoe leiden dat u sudderen tot het kookpunt en het probleem zal niet verdwijnen, zal het terug tijd en weer terugkomen. Zo behandelen.
  • Als je geïrriteerd omdat de persoon in kwestie is, dit vereist ook assertiviteit en een aantal moeilijke liefde op uw rekening. Laat hen weten dat u hun bedrijf waarderen nu en dan maar duidelijk zijn dat u ook uw eigen ruimte om te gedijen. Soms is het geval van hen te helpen om te begrijpen dat het zijn op uw eigen soms is niet een van hen maar een behoefte van je eigen.
 9. 9
  Wees barmhartig, luister, en gids. Iedereen raakt wel eens geïrriteerd. Wat betekent dat mensen zullen ergeren met je soms ook omdat we allemaal in een positie om zo nu en dan doen of zeggen vervelende dingen. Probeer je te focussen op wat u kunt doen om een ​​meer compassie, het begeleiden van aanpak voor een vervelende gedrag of optreden aan te nemen. Denk aan de manieren waarop u kunt constructieve feedback geven om te proberen en te verlichten het vervelende gedrag of activiteiten in plaats van blazen uw top of het creëren van een negatieve sfeer. Als onderdeel van deze, zijn geïnteresseerd in de ander. Als dat klinkt moeilijk, dan is er des te meer reden om je medelevende zelf in actie te zetten.
 10. 10
  Identificeren wanneer de ergernis geeft een dieper conflict. Soms is dit makkelijker om een ​​paar uur later te zien als je niet met die vervelende persoon. Kleine dingen kunnen monteren in een patroon dat kan u begeleiden om te begrijpen waarom je nodig hebt om zo geduldig. Als je werkt met iemand die onverdraagzaam tegen u voor een onuitgesproken redenen van ras, religie, geslacht of politieke opvattingen, kan je horen constant borderline beledigingen in alles van hun anekdotes over anderen om de verschillen in de manier waarop ze behandelen u en andere mensen. Een man met een lage dunk van vrouwen in het algemeen of een vrouw met een lage dunk van mannen in het algemeen kunnen liquideren maakt het leven zeer onaangenaam op duizenden manieren die niet helemaal steek de grenzen van het krijgen van hen ontslagen, bijvoorbeeld. Kijk hoe ze behandelen anderen om je heen. Er is ook omgekeerde vooroordeel, kan iemand diep gekwetst door het fanatisme uit te halen met soortgelijk gedrag. Een homo kan hatelijke commentaren over "fokkers" te maken en dat zet elke heteroseksuele persoon in de vooroordelen groep. Wees ervan bewust dat ook een intelligente poging om u te laten zien dat hun kant van de dingen als je wit en mainstream bent kan zijn.
  • Het maakt niet uit wie je bent, iemand die je haat voor ras, godsdienst, etnische afkomst, geslacht, seksuele voorkeur of sociale klasse en vindt het erg moeilijk om je als mens in je eigen recht te zien. Begrijp dat het mogelijk is voor iemand om te leren om vooroordelen te overwinnen, maar het gebeurt zelden snel. Zij kunnen zich bewust van te worden in een moment en geschokt, maar ze zullen waarschijnlijk niet in staat om het volledig te overwinnen, zonder mededogen, geleidelijke onderwijs en persoonlijke ondersteuning.
  • Hun ongelijk te bewijzen. Luister voor het, wachten tot het stereotype dat is zo ver van wie je bent, dat het belachelijk is en maak dan een grap met een punt. Dan rustig zonder woede, direct confronteren. "Ik ben een van hen, George." Dit kan soms in verlegenheid brengen ze in te stoppen.
 11. 11
  Kijk voor escalatie. Als negeren, assertief weerstand of omgaan geduldig met hun gedrag begint steeds nog vervelender gedrag, kunnen er een aantal ernstige problemen. George kan doelbewust proberen te halen een strijd, zoals draaien van volume van de radio dagelijks vanaf de eerste keer dat je het gezegd of nadrukkelijk het maken van negatieve opmerkingen over uw kleding, religie, status of ras, etc. Als je een patroon van seksuele intimidatie die wordt steeds, het is een serieus probleem. Start het documenteren van de incidenten als ze over de schreef gaan. Vraag hem beleefd om te stoppen als je het hebben van een goede dag en voel me een stuk van zelfbeheersing. Dit kan ook zijn ten opzichte van niet-controversiële kwesties, kan het constante persoonlijke kritiek op uw kleding, lichaamstaal, accent, bekeken worden. Het sociale spel van het proberen om een ​​ruzie, zodat de ander blaast en handelt onaanvaardbaar is onaangenaam voorkomende. Kijk voor codependent gedrag - snel maar ondiep excuses gevolgd door dezelfde, aanhankelijk gedrag op zoek naar uw goedkeuring teruggedraaid plotseling in persoonlijke aanvallen, passief-agressieve aanvallen. Als u vindt dat patroon evolueren met een collega, proberen om zo veel afstand mogelijk te houden en betalen zo weinig mogelijk aandacht aan die persoon. Blijven strikt professioneel, niet socialiseren met hen. Ze zitten in het proces van het afbranden van hun eigen leven, niet naar beneden te gaan met het schip. Je kunt het niet helpen hen dus niet bezighouden.
 12. 12
  Raadpleeg uw arts. Soms ergernis met andere mensen kunnen afkomstig zijn van een ziekte of aandoening en verandert in een voortdurende, lange-termijn probleem. Als je in frequente pijn of je bent, angstig, gevoelig voor paniekaanvallen, etc., kan je jezelf gemakkelijk vinden (en voortdurend) geïrriteerd door andere mensen, want je bent zo druk omgaan met je pijn en invaliditeit die je niet kunt dragen het als mensen dingen moeilijker voor u. Als je makkelijk bent geïrriteerd en angstig voelen, beneden, en bezorgd over een periode van meer dan een week of twee, ga en zie uw arts om te bespreken wat er zou kunnen gebeuren. En als je in een veel pijn, is het noodzakelijk om uw arts te spreken om te weten te komen of er iets kan worden gedaan om de pijn te minimaliseren.
  • In sommige gevallen kan het nodig zijn om woede gewoonten af ​​te leren, zoals ergernis wordt vaak afkomstig uit onopgeloste woede. Een cursus woedebeheersing zou zeer nuttig zijn als je het vinden bijna iedereen ergert je.
  • Probeer meditatie. Het kan helpen om opnieuw gemalen u en open je geest tot vreedzame manieren benaderen uitdagende situaties en moeilijke mensen.
 13. 13
  Vergeet niet je bent niet het voorwerp. De meeste mensen zijn niet proberen om u te ergeren. Ze waarschijnlijk niet beseffen dat wat ze doen vervelend is. Met andere woorden, ze zijn waarschijnlijk in hun 'eigen wereld' en Arent 'eens bewust van je. Bijvoorbeeld iemand praten over hun mobiele telefoon en zijn verdiept in hun eigen gesprek tijdens helemaal vervelend de rest van de mensen binnen gehoorsafstand.... je weet als dat.

Tips

 • Positief denken kan irritatie verlichten met anderen.
 • De zoeter de persoon die u ergert is, de meer bittere je bent. Controleer je eigen problemen op voordat ze dumpen op anderen.
 • Wees ervan bewust dat de online omgeving ook kan verlaten voel je je geïrriteerd, alleen dit keer met anonieme mensen wiens gezicht je niet eens kunt zien. Probeer niet om negatieve interacties in de online-omgeving ter harte te nemen, houden een gevoel voor humor, en bewegen langs als er dingen voelen turbulent. Morgen zal het lijken allemaal heel anders na een goede nacht van slapen op het.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig met wat je zien als vervelend gedrag. Als je het maken van een berg uit een molshoop, loopt u het risico vervreemden mensen en het hebben van hen vind je vervelend omdat ze zo kieskeurig, gedachteloos, en onvriendelijk.
 • Wees ervan bewust dat het soms kan je bergen veranderen in molshopen door te kijken naar elk incident afzonderlijk. Kijk voor patronen die ernstige echte conflicten die bemiddeling nodig aan te geven. Bespreek de situatie met vertrouwde vrienden buiten de situatie of met een hulpverlener als het begint te rijden je de bocht rond, niet alleen maar reageren. In alle situaties waarin er dieper conflicten, alleen maar te reageren of overdrijft brengt je precies waar ze je willen: het maken van een idioot van jezelf of je het overschrijden van de lijn en het krijgen in de problemen.
 • Wees ervan bewust dat minachting, minachting en angst zijn besmettelijk. Vermijd geschraagd uw afkeer of minachting voor de persoon die u ergert door het toebrengen van uw mening over anderen over de reden waarom deze persoon is zo vervelend. Een minachtende mob is een lelijk gezicht dat snel overschakelt naar pesten op het werk, schoolplein, en andere groep situaties.