Wkanl

Hoe je een meisje in het openbaar te benaderen

Dit is een goede manier om vrouwen in een publieke setting benaderen zonder schijnbare griezelig. U kunt overal komen de vrouwen, je moet alleen weten waar en hoe te kijken. Wie weet, kan je zelfs aan uw toekomstige vrouw staande bij een bushalte!

Stappen

Hoe je een meisje in het openbaar te benaderen. Stap uit in het openbaar en zoeken ze uit.
Hoe je een meisje in het openbaar te benaderen. Stap uit in het openbaar en zoeken ze uit.

Op zoek gaan naar

 1. 1
  Stap uit in het openbaar en zoeken ze uit. Meest intelligente en stijlvolle meisjes gaan niet van deur tot deur op zoek naar data.
  • Vergeet niet, hoe meer je jezelf die er zijn, zal het gemakkelijker dingen. Je mag niet winnen elk meisje over, maar je zult leren wat werkt en wat niet.
  • Wees niet bang voor mislukking! Als je nooit wordt afgewezen, dan ben je niet zijn best doet. Er is heel weinig eer dat gaat naar degenen die niet proberen.
 2. 2
  Voer een openbare plaats, aanvaardbare plaats. Als je vrouwen in slecht verlichte steegjes of verlaten parkeerplaatsen benaderen, gaat u niet om succesvol te zijn, ongeacht hoe charmant je bent.
  • Stadscentra werken groot. Mensen zijn altijd rondliepen, en ze zijn niet altijd proberen om ergens te zijn.
  • Scholen (middelbare scholen, universiteiten of hogescholen) misschien ook aanvaardbaar, maar let op: Als je bent te oud om op school, zal dit komen als griezelig.
  • Bars en clubs hebben het voordeel dat vrouwen verwachten om daar te worden benaderd, wat betekent dat uw bedoelingen zijn meestal vrij duidelijk. Het nadeel is dat je minder tijd kunnen krijgen om hen te overtuigen u interessant of waardig van hun tijd bent.

In contact komen

 1. 1
  Zoeken oogcontact. Als je iemand je zou willen ontmoeten, probeer oogcontact te maken voordat met haar te praten. Zodra je haar oog te vangen, probeer oogcontact te onderhouden.
  • Als u herhaaldelijk oogcontact maken met iemand, kan het een teken dat ze wil dat je haar te benaderen zijn. Experts zeggen dat een duurt drie gluurt van een meisje om aan te geven aan een man die ze wil worden benaderd.
  • Waarom zijn ogen zo krachtig? Wetenschap lijkt te suggereren dat oogcontact activeert onze hersenen belonen centrum, het ventrale striatum. Wat betekent dit? Ons DNA is ons te vertellen dat er iemand bij u staart is reden voor een feestje!
  • Niet overdrijven de ogen. Na oogcontact wordt gemaakt, niet alleen zitten staren naar haar als een stalker. Zorg ervoor dat u verplaatsen naar het gesprek deel duurde niet lang, of ze kon proberen om u te vermijden.
 2. 2
  Smile. Een vriendelijke glimlach is een geweldige manier om iemand die je geïnteresseerd in hen bent te tonen. Probeer te voorkomen dat leering, echter. Je wilt niet dat ze denken dat je een speler. Eerste indrukken zijn erg belangrijk.
  • Oefen uw glimlach vooraf. Is het oprecht? Ziet het er uitnodigend, niet eigenwijs? Er zijn veel verschillende emoties die worden geuit in een glimlach, zorg ervoor dat u kiest voor de juiste zijn!

Beginnen te praten

 1. 1
  Aanpak met vertrouwen tegemoet. Gebruik geen cheesy pick-up lines (een pick-up lijn is een gesprek opener met de bedoeling van het inzetten van een onbekende persoon voor seks, romantiek, of dating). Begin met iets simpels om het ijs te breken.
  • Houd je omgeving in het achterhoofd. Dit heet pacing. Wilt u misschien denken aan iets passend te zeggen in die omgeving.
   • Bijvoorbeeld, je bent in een supermarkt en je ziet een mooi meisje dat je wilt praten. Niet op te gaan naar haar toe en zeggen: "Wie leugens meer:? Mannen of vrouwen" want je komt op haar van links veld. De context voor deze vraag is helemaal verkeerd.
   • In plaats daarvan, zeggen dat je bij een warenhuis en een mooi meisje is het uitproberen van een paar schoenen. Iets passends te zeggen zou zijn: "Die schoenen ziet er geweldig uit, je ze moet kopen."
   • Als je op een universiteitscampus, kunt u gaan naar een meisje en vraag haar waar de bibliotheek is. Of u kunt gaan naar haar toe en vraag haar waar de kantine is. Als je geen student, zijn bereid om haar een reden waarom je op de campus te geven.
 2. 2
  Heb een leuk gesprek. Nadat je haar aandacht hebt gekregen met een situationele reactie, kunt u beginnen met een gesprek te hebben. Er zijn nogal wat conversatie starters voor u te overwegen.
  • Probeer een directe conversatie starter. Dit is waar je haar laten weten dat je eigenlijk geïnteresseerd in haar op een romantische manier, en je direct over bent.
   • "Ik gewoonlijk niet zeggen dat dit voor veel meisjes, maar je bent absoluut prachtig."
   • Of: ". Sorry dat ik u stoor, maar je te goed om alleen te zijn nu kijken"
  • Probeer een indirecte conversatie starter. Dit is waar je niet per se te gaan naar haar toe en vertel haar hoe mooi ze is. In plaats daarvan, maken een excuus om dieper te graven.
   • "Ik was op zoek naar een meisje mening over iets wat ik was gewoon bespreken met een vriend. Hij heeft een vriend die gaat trouwen, en hij denkt dat de bruidegom een ​​affaire heeft met een van de bruidsmeisjes. Wat moeten we doen? '
   • Of: "Ik ben op zoek naar een vrouwelijk perspectief op deze Ik was gewoon te praten met een vriend die brak met zijn vriendin, maar zijn vriendin blijft bellen Waarom doet ze dat...? '
 3. 3
  Werken in subtiele complimenten als conversatie starters. Werken aan haar vleiend een beetje door te vermelden iets over haar uiterlijk.
  • "Hallo, dat zijn prachtige oorbellen. Heb je ze te maken?" Of 'Hallo, dat is een mooie jurk, heb je het zelf maken?'
  • "Hallo daar, ik kon het niet helpen, maar merken hoe je jurk past bij uw ogen. Het is een geweldige kleur."
  • Praat niet over vrouwelijke lichaamsdelen, als een vuistregel. De meeste meisjes worden niet gevleid als je praat over hun borsten, vooral als je ze niet kent. Dus speel het veilig en complimenteren hun haar, hun ogen, hun lippen, of hun kleren.

Maak plannen voor de toekomst

 1. 1
  Hebben een doel voor het einde van het gesprek. Als ze laat is je charme voor een korte tijd en je denkt dat je een schot op haar weer te zien of voortzetting van het gesprek ergens anders, hebben een 'dichter' in het achterhoofd.
  • Een dichter zou kunnen vragen om haar telefoonnummer of e-mailadres. Als de dingen soepel gaat, wilt u contact te houden met haar. Het is gebruikelijk voor jongens te denken dat een vrouw niet geïnteresseerd is, maar als ze vragen voor haar telefoonnummer vinden ze erachter dat ze eigenlijk heel enthousiast om het aan hen te geven.
  • Een andere dichter zou kunnen gaan op een instant datum. Vraag haar of ze wil ergens koffie te grijpen. Kies altijd voor een openbare plaats voor een instant date, je wilt dat ze zich prettig voelt.
   • Heb een coffeeshop in het achterhoofd als u ervoor kiest om haar te vragen op een instant datum. Er is niets erger dan het krijgen van haar om eens te gaan naar een coffeeshop en nodig om iemand voor een routebeschrijving langs de weg te vragen.
 2. 2
  Neem een hint als ze niet geïnteresseerd. Als ze bezig is, of als uw komisch genie niet wordt gewaardeerd, dan zeggen, "Het was geweldig om je te ontmoeten 'en je verlies. Als je komt op een te sterk, kunnen sommige vrouwen voelen zich bedreigd.
  • Vergeet niet, je gaat worden stilgelegd deel van de tijd. Het komt gewoon met het grondgebied. Maar het voordeel is dat je ook gaan om enig succes te hebben. Als je bent aardig, grappig en charmant, zal je successen veel groter dan je mislukkingen.
  • Nooit boos op een meisje als ze niet uw aandacht willen. Neem haar weigering met zoveel gratie mogelijk. Je weet nooit of je haar weer ziet, of dat ze slecht voelt over het niet geven u de kans en kom terug met je praten. Je krijgt meer bijen met honing dan jij met azijn.
 3. 3
  Geef jezelf een schouderklopje. Ongeacht of je slaagt op uw eerste poging om een ​​meisje in het openbaar te ontmoeten, heb je gewoon verhoogd uw vertrouwen niveau. Als je genoeg vrouwen op deze manier te benaderen zal het niet lang duren voordat je iemand die je echt chemie mee door te brengen.

Help opvallend een gesprek


Tips

 • Goed kleden. Eerste indrukken zijn belangrijk. En de kleren die je draagt ​​zegt veel over wat voor type man je bent.
 • Eerlijk gezegd, maar eens kijken naar jezelf. Vooral de eerste keer dat je te ontmoeten. Je wilt niet eindigen met haar willen u om de nep imago ze voor het eerst ontmoet. Ze zal worden verward en vraag me af of je nep of twee gezichten bent. Als een zaak van de feiten, als je jezelf, je zelfvertrouwen en eigenwaarde wordt dan automatisch, waardoor de sfeer soepel en gemakkelijk voor u.
 • Benaderen elke vrouw die je aantrekkelijk vindt. Sommigen zullen niet geïnteresseerd zijn, maar dat is oke. Uiteindelijk zal je een vrouw die je opschieten geweldig met vinden en dan zul je alles vergeten over de vrouwen die niet geïnteresseerd waren.
 • Wees niet goedkoop. Als de dingen vooruitgang ver genoeg, betalen voor haar drankjes, diner en haar taxirit naar huis. Als ze dringt aan op het betalen van haar eigen manier, zeg iets als dit: "Ik zal dit een te krijgen, betaalt u de volgende keer." Echter, als ze lijkt echt de bedoeling op het betalen, niet duwen terug te veel. Gewoon zeggen dat je de volgende keer te betalen. Hint: Dit is een goede manier om de mogelijkheid van een tweede datum bepalen.
 • Vermijd sporten als je net het naderen van vrouwen, ze zijn waarschijnlijk niet geïnteresseerd. Aan de andere kant, als ze in de sport en brengt het op, het bespreken van sport met haar of kijken naar een spel kan een geweldige manier om samen tijd door te brengen. Zorg ervoor dat u luisteren naar alle meningen zij kunnen hebben over sport, niet poetsen ze af omdat ze een vrouw is.
 • Hygiëne is belangrijk. Wassen, je tanden poetsen, reinigen van je oren, je nagels knippen en plukken die haartjes uit je neus. Vrouwen merken elke tekortkoming zodat verhelpen ze allemaal.
 • Wees intelligent om haar concepten van het gesprek te begrijpen.
 • Ken een meisje je buddy heeft verbindingen aan? Laat hem haar te laten weten dat ze er op je geest en je wilt ontmoeten.
 • Vraag je zus en moeder om advies. Ze vrouw zijn, na alles. Geen twijfel zullen ze hebben wat advies voor je.
 • U kunt knipogen naar haar als je haar eerst zien, als je wilt.

Waarschuwingen

 • Als je een vrouw die met haar vrienden te benaderen, zijn bereid om de hele groep te imponeren.
 • Haast je niet om haar te vertellen dat je van haar houdt, neem dingen langzaam.

Na het ophalen van het gehele bos van haar vrienden onder de indruk. Zijlijn degene die je echt wilt praten en vraag haar vrienden om toestemming om haar te stelen voor een tijdje. Vraag haar dan of ze het erg zou vinden lopen met je.

 • Niet perverse handelen om haar heen. Het is uiterst onwaarschijnlijk dat ze zullen denken dat het grappig is. (Hoewel er wellicht enkele meisjes die zullen worden geamuseerd door deze, is er altijd de mogelijkheid dat ze alleen maar doet alsof om te lachen om beleefd te zijn.)
 • Als je afgewezen in het openbaar, niet negatief reageren, gewoon lachen naar haar en verlaat.