Wkanl

Hoe kunt u uw kamer met posters te dekken

Posters zijn goedkoop, kleurrijk en gevarieerd. Waarom wordt niet iedereen gebruik van maken om te versieren? Ze maken je kamer ziet er geweldig uit. Hier is een handleiding over hoe ze te gebruiken:

Stappen

Hoe kunt u uw kamer met posters te dekken. Denk aan uw persoonlijke stijl.
Hoe kunt u uw kamer met posters te dekken. Denk aan uw persoonlijke stijl.
 1. 1
  Denk aan uw persoonlijke stijl. Ben jij iemand die wil affiches keurig ingelijst en uitgelijnd, of bent u meer van een slordig, dubbelzijdig sticky-tape soort persoon? Denk na over wat looks hebben gewerkt in andere kamers die je hebt gezien. De meeste stijlen zijn voor zichzelf, zo beneden daar wordt beschreven een meer gecompliceerde methode. Het is niet de enige methode!
 2. 2
  Start een poster collectie. Af te halen bij concerten of shows, of kijk op websites zoals Amazon en posters.com. Check in tijdschriften en album liner notes, of kijk bij bioscopen of video verhuur plaatsen.
 3. 3
  Met een vriend of een ouder, brengt al de posters aan de muur met lichte tape. Spelen met verschillende stijlen en looks.
 4. 4
  Verwijder elke poster van de muur een tegelijk. Met een potlood, licht geven waar elke poster zal zijn.
 5. 5
  Meng lijm en water in een 13 "x9" of breder cakevorm, waardoor het ten minste een centimeter diep in de bodem. Als je een heleboel dingen op te zetten, maak het dan dieper.
 6. 6
  Snel en zorgvuldig dompel je papier in het water / lijm mengsel met behulp van een trekkende beweging.
 7. 7
  Plaats het op de muur waar je hebt gepland en gebruik een zachte rubberen wisser en je vingers om het glad te strijken en verwijder alle luchtzakken.

e

Tips

 • Dit is een uitstekend alternatief voor het schilderen van uw kamer.
 • Ook altijd controleren dat elke poster is recht vóór de definitieve ophanging omdat slechts een scheve poster kan leiden tot een hele wand van krom affiches.
 • Niet superlijm de posters in het geval je wilt om ze te verwijderen na.
 • Je wilt niet altijd een poster die is niet krom. Soms, als je gaat voor het sloeg op daar kijk, is het beter om letterlijk zorgvuldig hen op die manier te regelen.
 • Om een ​​wallpaper effect te krijgen, laat minimale ruimte tussen de posters.
 • Een ladder zou kunnen komen handig als u wilt affiches zetten op hoge plaatsen, zoals uw plafond of bovenwand.
 • Toestemming krijgen ouders eerst!
 • Maak een plan voor hoe alle affiches te gebruiken voordat u begint opknoping hen. De lijm eerst, denk later methode is een zekere manier om een ​​look die u niet tevreden bent met te krijgen. Denk na over kleurencombinaties of wat posters u wilt geplaatst in prominente posities.

Waarschuwingen

 • Deze techniek (samen met vele anderen) kan de verf in je kamer beschadigen! Krijgt toestemming van je ouders voordat je dit doet.