Wkanl

Hoe maak je een stoere meid krijg je aardig vinden

Maak je geen zorgen, dit is niet een van die speler-jongens die slecht advies geeft.

Stappen

Hoe maak je een stoere meid krijg je aardig vinden. Niet gemakkelijk op te gaan.
Hoe maak je een stoere meid krijg je aardig vinden. Niet gemakkelijk op te gaan.
 1. 1
  Niet gemakkelijk op te gaan. Enkele stoere meiden vinden het prettig als je een aardige vent, omdat ze zijn taai en als jongens ze kunnen controleren omdat ze graag de leiding! Ze willen ook het wanneer een man nog steeds een "bad boy" kunnen zijn omdat ze slecht met hen kan zijn, maar ze vind het leuk als de man laat ze controle over te nemen, maar het is niet een slechte zaak, omdat ze het leuk vinden ook toen de man neemt de controle op het juiste moment!
 2. 2
  Deelnemen aan activiteiten die ze graag doen. Als ze houdt van basketbal, bij het team.
 3. 3
  Wees bescheiden en grappig. Meisjes leuk vinden. Wees vooral bescheiden over je gebreken-niet beschikken over de meest gespierde lichaam? Draai het om en grapjes over.
 4. 4
  Niet te hard proberen. Het maakt meisjes denken dat ze wanhopig. PS: soms het meisje houdt van dat, want het maakt het lijkt dat je zal alles voor hen!
 5. 5
  Onthoud SOMS stoere meiden vinden het prettig als je ze belt vrij-omdat ze niet vaak krijgen (als gevolg van hun "taaiheid")-hoewel jongens misschien niet willen, omdat ze denken dat ze zullen negatief reageren. En soms maakt meisjes voelen zich raar als ze niet eigenlijk als je in de eerste plaats. Zeg iets in de trant van: "Wow, je bent echt goed in voetbal!"
 6. 6
  Zorg ervoor dat ze niet een vriendje al want het kan grote drama zijn als hij erachter komt.
 7. 7
  Proberen te zijn vriendelijk en aardig als je met haar praat.
 8. 8
  Niet moeilijk te verwarren met een slechte-meisje en handelen slecht-jongensachtig.
 9. 9
  De meeste aandacht besteden aan HER rond meisjes praat niet met haar vriendinnen of misschien andere meisjes LIKE YOUR EX MEER dan haar omdat het zou maken haar het gevoel dat u gebruikt haar voor haar vrienden of je doet het niet echt als haar en ze doesn ' t als dat en get over you (of proberen te) omdat ze niet prutsen als je weet wat ik bedoel!
 10. 10
  U MAAKT DE EERSTE BEWEGING ze niet leuk als mannen te bang zijn om hen te vragen omdat het laat je niet bevalt haar zo veel als je echt doen en ze kunnen worden moe van altijd de ene vraag... Alle meisjes echt alsof je de ene vroeg uit!

Tips

 • Als je iets te zeggen hebt dan niet rond de pot. Wees eerlijk en recht door zee, maar niet onbeleefd, gewoon zeggen wat je bedoelt zonder alle franje.
 • Heb spoor niet verliezen van wie je bent aan de binnenkant. Zet je schrap altijd up en direct in gesprekken. Meisjes haat het als mensen zetten gesprekken vaak zonder het vertellen van de juiste dingen. Wees specifiek en geen clausules als "ok" of "k" in SMS-bericht gesprekken gebruiken zonder iets anders te zeggen, het zet ze af.
 • Stoere meisjes als jongens die hebben innerlijke kracht, die vertrouwen zonder agressie; jongens die zelden me opgejaagd en nooit verliezen hun cool. Stoere meisjes willen niet te schamen (vooral in het openbaar) door een man die cant controle zelf, mond uit of lijkt minder emotioneel veerkrachtig dan zijzelf. Zij het vooral leuk jongens die zijn echt mannelijk want vaak Tough Meisjes zijn ultra vrouwelijke binnenkant en een relaxte mannelijke vent is de perfecte balans voor het stoere meisje innerlijke vrouwelijkheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Een grote glimlach
 • Een open hart
 • Ruimte voor Verandering
 • Fatsoenlijke kleding
 • Een echte persoonlijkheid
 • Grote persoonlijkheid.