Wkanl

Hoe te handelen als een prinses

Gedraagt ​​zich als een prinses neemt een beetje wennen, maar het kan worden gedaan. Denk: Rijkdom, praal, prachtige kleding, paleizen, fantastische communicatieve vaardigheden, vriendelijkheid naar anderen en het vermogen om charme en mensen. Gedraagt ​​de manier waarop een echte prinses zijn, zou betekenen genadig en charitatieve. Overweeg Prinses Diana of Prinses Mary van Denemarken. Deze dames hebben geen belichamen meisjes strutting rond acteren meer superieur dan iemand anders. Deze verfijnde dames zorg over hun onderwerpen, niet objectiveren iedereen en lopen massaal huishoudens met de vaardigheid en nauwkeurigheid van een scherpe. Als je echt wilt om op te treden als een prinses, moet je slim zijn, en elegant. Denk je dat je dit kunt doen? Nou, laten we het proberen!

Stappen

Hoe te handelen als een prinses. Genadig, beleefd en geduldig.
Hoe te handelen als een prinses. Genadig, beleefd en geduldig.
 1. 1
  Genadig, beleefd en geduldig. Je wilt altijd te horen wat iedereen die je tegenkomt te zeggen heeft. Je manieren en aangeboren gevoel van verfijning zijn wat je scheiden van "nieuw geld".
 2. 2
  Kleden elegant en met verfijning. Heel vanzelfsprekend. Niets plakkerig, overdreven onthullende of ongepast. Hoeden, pastels en familie juwelen zijn allemaal goed. Kies een lokale ontwerper en kampioen hen. Shop ethisch.
 3. 3
  Een trend gezet. Maak anderen willen kleden zoals u en net als je gewoon door een onafhankelijke, elegante en verstandig persoon. Ken je eigen geest en vasthouden aan je principes met inachtneming van de mening van anderen.
 4. 4
  Worden goed verzorgd. Dagelijkse hygiëne is een must, maar er is geen noodzaak om een ​​beetje madam en veel schade aan uw credit card als een olifant in een porseleinkast zijn. Zoek gewoon een aantal grote handgemaakte cosmetica en laat de natuur je zo mooi als jij bent.
 5. 5
  Gedraag je als een dame. Altijd een dame. Dit betekent rechtop zitten en lang lopen. Het betekent dat met behulp van decorum en respect voor jezelf.
 6. 6
  Wees zelfverzekerd. Dus kijk naar de spiegel en zeg tegen jezelf je mooi en slim bent. Je werkelijk bent.
 7. 7
  Genadig. Het leven is een kostbaar. Gebruik het verstandig en goed. Wees dankbaar voor alle goede dingen die je hebt en genadig tegenover alle mensen die vriendelijk en goede dingen doen voor je. Genadig ook wanneer anderen niet uw normen en veroordeel hen niet. Vergeet niet dat je de mensen die je veracht op de weg mogen ontmoeten als je ooit naar beneden vallen en mensen herinneren. Zijn altijd leuk.
 8. 8
  Engage anderen en goed communiceren. Echt naar wat anderen te zeggen hebben, en geven hun belangen in uw gesprek. Ga er niet vanuit dat alles wat je te zeggen heb is van belang voor andere mensen. Hou het licht en eenvoudig.
 9. 9
  Zorgeloos maar attent. U hebt recht op zo vrij als de wind te voelen, maar je moet ook rekening met de behoeften en wensen van andere mensen ook. Balans van uw zorgeloze karakter met aandacht voor anderen in alles wat je doet en je zal een geweldig leven hebben.
 10. 10
  Wees attent van je ouders. Zij zijn immers de koning en de koningin en waarschijnlijk zul je het voordeel van hun expertise nodig hebben.
 11. 11
  Wees trouw aan je en oprecht zijn om uw kennissen. Iedereen is het belangrijk om een ​​prinses en iedereen wordt gewaardeerd door een prinses. Je vrienden zijn een schat voor het leven, dus wacht hen goed. Ze zijn belangrijker dan alle schatten in uw sieraden doos. En oprecht zijn met alle mensen - Toont het aan en je zal gloeien voor.
 12. 12
  Ben je thuis en meer formele in het openbaar. Uw huis persona kan haar haren laten een beetje naar beneden. Maar een prinses in het openbaar is altijd te zien - de beste manieren, beste gedrag en goede wil waar u ook gaat.
 13. 13
  Houd elegante diners. Iedereen houdt van een goed hosted etentje met een vriendelijk en hoffelijk gastheer. Trouwens, krijg je waarschijnlijk bloemen en geschenken en elke prinses houdt van dat.
 14. 14
  Wees liefdadig. Deel wat van je tijd te doen werken. Elke prinses moet de tijd hebben om de behoeftigen te helpen.
 15. 15
  Wees kalm, koel en verzameld.
 16. 16
  Afzien van het verhogen van uw stem en schreeuwen tegen mensen.
 17. 17
  Wees niet verlegen. Als je verlegen bent niemand zal u merken.
 18. 18
  Wees lief voor mensen en dieren om je heen te allen tijde. "De grootheid van een natie en zijn morele vooruitgang kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld." (Mahatma Gandhi)

Tips

 • Als je op school niet onderuit en frons, vergeet niet om recht en glimlach zitten.
 • Altijd handelen en het gevoel dat je de beste bent, want vertrouwen is wat wint plussers.
 • Koop altijd een goede kwaliteit kleding. Minder van, maar meer kwaliteit - het zal duren en je zal er altijd zeer goed gepresenteerd.
 • Mooie schoenen.
 • Handelen niet als een tomboy.
 • Niet spelen met prinsen tot je oud genoeg bent. Er is genoeg tijd voor, en een prins wachten waard is een prins inderdaad.
 • Prinsessen hebben een breed scala aan hobby's, maar geen van hen te betrekken graffiti, rommel of het zijn smerig.

Waarschuwingen

 • Probeer je best niet om gas te geven op openbare plaatsen. Als het gebeurt, excuseer jezelf.
 • Anderen niet behandelen alsof ze onder je.
 • Vermijd vloeken in het openbaar, beter nog, zweer niet helemaal.
 • Als je te boeren, boeren in een servet, het zal het geluid dempen. Daarna, excuseer jezelf.