Wkanl

Hoe maak je een liefde godin

Heb je ooit wilde worden beschouwd als een liefde godin? Een dame in nood? Een femme fatale? Een vixen? Een vamp? Of gewoon een vrouw die gewoon altijd krijgt wie ze wil? Nou, met een beetje schoonheid, lust, vertrouwen, charme, magie en misschien wel veel geluk, kun je dit alles te bereiken.

Stappen

Hoe maak je een liefde godin. Als er iets is wat je leuk vindt aan jezelf, zoals mooie ogen, gezond, lang haar, mooie benen, bochten of verleidelijke volle lippen - benadrukken het!
Hoe maak je een liefde godin. Als er iets is wat je leuk vindt aan jezelf, zoals mooie ogen, gezond, lang haar, mooie benen, bochten of verleidelijke volle lippen - benadrukken het!
 1. 1
  Begin bij jezelf. Als je niet genoeg vertrouwen, kijk in de spiegel en denk aan wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk om jezelf voelen zich gelukkiger. Was je haar en krijg het volume, op een aantal make-up en kies een leuk parfum.
 2. 2
  Als er iets is wat je leuk vindt aan jezelf, zoals mooie ogen, gezond, lang haar, mooie benen, bochten of verleidelijke volle lippen - benadrukken het! Spelen tot uw fantastische-ness!
 3. 3
  Shop voor kleding, draag iets vleiend en subtiel sexy! U kunt ook online te winkelen, probeer http://www.bb1classic.com/Tanks-and-Camis-s/89.htm
 4. 4
  Nu dat je hebt opgebouwd uw vertrouwen, kies een bar, neem een kijkje en misschien zult u iemand die past bij uw doel te vinden.
 5. 5
  Ja, je moet 'de leiding nemen "en een beetje agressief. Stel je gaat naar McDonald's en het bestellen van een cheeseburger. Hoe groot is de kans voor u om het te krijgen? Ik zou zeggen ongeveer 100% als ze per ongeluk niet opraken van voorraden die niet echt mogelijk. Het is precies hetzelfde met hen. Zeg tegen jezelf is het zeer waarschijnlijk dat je zal ze vanavond.
 6. 6
  Het kan heel moeilijk zijn in het begin, maar proberen om deze houding te houden in je geest.
 7. 7
  Gebruik lichaamstaal om uw attractie signaleren. Oogcontact, een knipoog, een glimlach weten. Als ze niet toegeven, loop naar hen - het houden van oogcontact, indien mogelijk. Net de wandeling over shows je geïnteresseerd bent - je hoeft niet om een ​​woord te zeggen. Het is leuk en in het geval ze niet in je geïnteresseerd of heeft een vriendin / vriend of wat dan ook op aarde, althans ze zullen blij zijn dat iemand ze gevleid.
 8. 8
  Ontwikkelen van een soort van speciale "charme" over jou. Bijvoorbeeld:
  1. Een femme fatale is (een verleidelijke, mysterieuze, en stiekem slechte vrouw), wordt charme zei tegen haar waas van geheimzinnigheid en het vermogen om allure partners voor haar zijn.
  2. Een kind is nood staat te popelen om partners te behagen door handelen onderdanig, mooi, lief verlegen, volgzaam en enigszins pop-achtige. Jonkvrouwen laat ze hen te redden van schade - een schurk, of zelfs in de moderne dag als die hulp nodig hebben, zoals het dragen van een zware doos, wordt ergens vast te zitten, bescherming tegen een gewelddadige vriend / vriendin of zelfs wordt schreeuwde.
  3. Een vamp wordt vaak ten onrechte als een femme fatale. Een vamp neiging om meer exotische, zoals het hebben van zeer bleke Europese huid nog erg donker, lang haar en rokerige ogen die opvallen doordringend. Een flirt is meer felle, verbaal, zoals sarcastisch en een beetje koud-hearted. Ze heeft de neiging mysterieus, maar niet zozeer om in een opzettelijke, verleidelijke manier als een femme fatale. De vamp benadering is meer tegengehouden, op de loer in de schaduwen, net als een aantrekkelijke Goth / Emo met een kant van Dominatrix-sexy stijl (dwz handboeien, zweepslagen, spanking, en sissend uit slaaf opdrachten om de andere partner (s) in Bed).
  4. Een vixen is misschien een koket, speels sexy nimf-achtige meisje, die de aandacht geniet van partners en vertoont het. Haar ogen zijn vaak scherp, sneaky en bedrieglijk onschuldig. Een vixen moet altijd mooie ogen door het uitbrengen van uw oogkleur in mascara, oogschaduw, en wat dan ook. Misschien is het beoefenen van een vurige, uitdagend of flirterige "come-herwaarts 'blik in je ogen door te kunnen batt wimpers, opzoeken van onder mooie oogleden, of knipogen cutely of verleidelijk zal je enorm helpen.
  5. Een liefde godin is altijd zwoel. Stel je voor Angelina Joelie, Halle Berry, Beyonce, Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu, Jennifer Lopez, Jessica Alba en Penelope Cruz... alle iconen van seks en fantasie. Dat is precies wat een liefde godin is. Een mannelijke en zelfs vrouwelijke, fantasie. Hebben altijd stralende huid, hydrateren en krijg het lichtjes gebruinde als je niet, gewoon niet ooit het zijn ziekelijk of droog. Groeien uit je haar lang, golvend of rechte, of snijd het kort goed door waardoor het hoekig en het frame van uw gezicht ook.
 9. 9
  Een liefde godin heeft altijd een hemelse lucht over haar - Oefen een wandeling die is fantastisch, een model catwalk, maar nooit een diva stap want dat kan komen als attitudes, overmoedig, of gewoon ongenaakbaar voor de geest van een partner. Het ontwikkelen van een speciale blik door het strekken van je rug, het terugdringen van uw schouders, en kijken uit rechtdoor, alsof je iets veel interessanter en beter om te kijken naar dat alleen mooie mensen kunnen zien hebben.
 10. 10
  Ook als je een student proberen om een van die populaire meiden die lekker lijkt en wordt bewonderd door iedereen maar doet alsof ze niet kan schelen, omdat ze willen dat ze konden iemand die lief, knap en dapper was als in haar te ontmoeten dromen en niemand van de populaire mensen voorstelt & slaan op haar kan bieden dat. Doe alsof u nog steeds op zoek naar de juiste persoon en dat zou wel eens de nieuwe, mysterieuze student die geen van de normale of de populaire kinderen kunnen achterhalen zijn, maar toch is gerespecteerd, dapper tegen pestkoppen en gooit terug sarcastisch, slimme comebacks in pestkoppen, vervelende meisjes / jongens die proberen te flirten met hen, en belachelijk leraren. Hij is de persoon die u misschien op zoek naar. Mooi zijn, pop-achtige, en lieflijk onschuldig en verlegen als je ze ontmoet.
 11. 11
  Verwacht niet dat een seksuele ontmoeting om te zetten in iets anders. Seks in het begin van een relatie meestal maakt het lastig als de persoon heeft geen enkele data om je te leren kennen en te beslissen of ze willen committeren aan u of niet had. Wanneer ze seks hebben voordat ze het weet, zullen ze meestal gewoon weglopen snel na de seks.

Tips

 • Behoeftigheid Trek niet op de mouw of roepen hun naam de hele tijd, dat is gewoon wanhopig en niet sexy helemaal. Ongeacht hoe aantrekkelijk, aardig of sympathiek je ook mag zijn, zou deze fout uw ondergang worden! Het is erg hinderlijk. Het is net als de vlieg die zoemen in je oor houdt of blijft op de muur - zelfs als de vlieg bedoelt het goed, het is nog steeds een pijn, toch? Hetzelfde geldt voor vrouwen handelen behoeftige tot mannen, en vice versa.
 • Onvolwassenheid Ga nooit rond het doen van zinloze, ronduit domme dingen zoals giechelen ongecontroleerd, schreeuwen "kak" of "pie" altijd, porren mensen, om gewoon darn zinloos. Deze daden van onvolwassenheid tonen een gebrek aan bereidheid om in een relatie (welke partners zullen heroverwegen), ergernis, domheid en gebrek aan gezond verstand (een basis must in aantrekking), tot onverantwoordelijkheid. Probeer wel gewoon ontspannen en kalm, de controle van uw drang om niet stil te zitten door te denken over serieuze zaken, zoals oorlogen, mogelijke sterfgevallen, onvoltooide huiswerk, enz. Dit zal u leiden tot het zijn meer gerespecteerd.
 • Absoluut NOOIT handelen irritant. Dit zijn een lijst van NO-NO's:
  • Vragen ze 50 vragen als "Ben ik dik?" "Denk je dat ze mooi is? ' "Waarom haat je me? ' "Ben je homo voor Jimmy? Haha, je zo bent, je bent blozen!" In principe geen vragen stelt onvolwassen en onzeker vragen zoals die, zij aantonen onvolwassenheid en gebrek aan vertrouwen.
  • Agressiviteit NIET krijgen in hun gezicht en gek op hen! Ze zullen denken dat je een monster! Als je hoort dingen die mensen graag over meisjes zullen ze: lieflijkheid, sassiness, intelligentie, vriendelijkheid, funniness en fun-ness. Maar irritant? Nooit. (Hoewel te stompen sommige mensen vinden ze leuk "take-charge" agressieve vrouwen, seksueel, dat is, dat is meer voor in bed.) Maar nogmaals take-charge is heel anders dan irritant agressie, als take-heffing kan worden gezien zo zeker, verantwoordelijke en sexy terwijl onaangenaam is irritant, dom, arrogant, in-je-gezicht, en un sexy.
 • Vergeet niet, je hebt niets te verliezen. Een afwijzing is niet een schande voor u, maar voor hen. Ze uiteraard niet weten wat ze missen.
 • Probeer om het hele beeld "lovely" soms te werken: dit betekent concentreren op het stimuleren van hun ego ook, door simpelweg aanhankelijk, een beetje zoet en cutely verlegen en stil, en zijn bruisend als je kunt. Probeer acteren cutely happy go lucky als je bent enthousiast over iets (dwz wezen met hem opnieuw, het winnen danswedstrijd, of plezier in de klas een dag zelfs).
 • Zelfs als de dingen niet uit te werken met u en die leuke persoon over daar, als het je lukt om proactief te zijn en doe de eerste stap, het zal enorm vooraf voor u zijn.

Waarschuwingen

 • Een belangrijk ding moet u zich bewust van is dat er een dunne lijn tussen hen denken dat je mysterieus en verleidelijk of gewoon niet in hen geïnteresseerd zijn.
 • Accepteer mensen en praktijk nederigheid.
 • Niet date gehouden mensen (dat wil zeggen dat ze verloofd, getrouwd, in een relatie, enz.) Dit zal alleen averechts werken en is zeer riskant - het creëren van een "gemakkelijke" reputatie voor jezelf. Terwijl je zou kunnen denken dat de persoon waardeert het geflirt geef je ze zelfs als ze genomen, op de lange termijn, ze zullen je zien als een meisje die geen respect heeft voor zichzelf en dus gebrek aan respect je (een 99% kans dat ze zullen... serieus gals, dit gebeurt bijna altijd). Terwijl je zou denken dat je geflirt aan hen worden gewaardeerd, ze gaan te maken hebben met de hel als hun partner zich realiseert wat omhoog is! Plus het is ook zeer stressvol te hebben om een ​​geheime affaire te houden, vooral als ze in een andere, feitelijke relatie... Want laten we eerlijk zijn, zou je gewoon een meisje dat ze plezier hebben met, een "bonus" voor hen te zijn, maar opnieuw op de lange termijn, hun echte partner eerst komt en ze zullen waarschijnlijk alleen tweede-plaats je in termen van wie is meer belangrijk voor hen en die komt eerst en alles.