Wkanl

Hoe tot op heden een nudist wanneer u niet in een

Is het mogelijk om liefde te vinden met iemand die een nudist wanneer u niet? Hoewel u misschien een andere mening over het al dan niet om een ​​te dragen aan het strand, kunt u voldoen aan uw nudist (of soms aangeduid als "naturist") datum halverwege.

In plaats van te kijken naar de situatie vanuit een eenzijdig perspectief (je zou kunnen denken dat naakt zijn is gênant terwijl je date denkt dat het is geweldig), om de kansen van uw dating succes te helpen, open je geest en omarmen je verschillen. Ongeacht of hij of zij is een full-time of part-time nudist, kunt u gemeenschappelijke grond te vinden om cultiveren een gezonde dating relatie mits je bereid bent om te proberen zijn.

Stappen

Hoe tot op heden een nudist wanneer u niet in een. Bepalen hoe je je voelt over het onderwerp.
Hoe tot op heden een nudist wanneer u niet in een. Bepalen hoe je je voelt over het onderwerp.
 1. 1
  Doe je. Voordat u een mening over nudisme of naturisme te vormen, doe wat onderzoek om meer over de levensstijl weten te komen. Voor de meeste nudisten, naakt in een openbare (of zelfs prive) plaats heeft geen seksuele connotaties, ze oefenen de levensstijl omdat het hen helpt om te voelen vrij en een met de natuur. Speciale clubs, zijn afgelegen stranden en zelfs congressen gewijd aan naturisme, waar hele families bijeen en vieren het mens-zijn en het omhelzen van aard.
 2. 2
  Bepalen hoe je je voelt over het onderwerp. Je date kan zijn of haar eigen mening hebben over de vraag waarom de nudist lifestyle lijkt goed, maar je moet bepalen hoe je je voelt over het onderwerp.
  • Je hebt geen advies dan ook. Aangezien uw datum niet kan worden naakt 24/7 en waarschijnlijk pendelt naar het werk, interactie met mensen op een dagelijkse basis en het leven in de moderne maatschappij, mag u geen specifieke mening over zijn of haar nudisme omdat u niet zijn blootgesteld aan het ( of hebben beperkte blootstelling). In sommige gevallen kunt u in staat om een ​​nudist op heden zonder dat een deel van de levensstijl en houden de data van de openbare ruimte en de traditionele sociale bijeenkomsten - wat het naaktstrand doet op zijn of haar eigen tijd is prima met je.
  • Je bent ongemakkelijk met nudisme. Vooral als je ongemakkelijk voelt met uw eigen naaktheid bent, kunt u zich ongemakkelijk met nudisme je date's. Bepaal of je ongemakkelijk rond je date de hele tijd of bent als de gevoelens van onrust komen wanneer hij of zij wil zijn naakt (terwijl u niet).
  • Je bent nieuwsgierig naar de levensstijl. Misschien heb je niet wilt dat de revolutie, maar je geïntrigeerd door het naturisme. Misschien wilt u uw eigen diepgaand onderzoek en dan, als je het gevoel alsof je date zich prettig voelt, vragen stellen doen.
 3. 3
  Hebben een openhartige discussie over alle hang-ups. Als deze relatie gaat verder te gaan dan een paar data, je gaat te hebben om vragen te stellen en leg je gevoelens op tafel.
  • Kies een geschikt situatie aan de discussie, zoals tijdens het diner of koffie te hebben. Kies een moment dat hij of zij is niet naakt, zodat u zich kunt concentreren op het onderwerp in plaats van het feit dat hij of zij heeft ontkleed.
  • Bepalen wanneer een gesprek is belangrijk. Als je alleen zijn een paar data en net als de andere persoon, te zien welke aspecten van het naturisme u door kunt werken aan je eigen. Je wilt niet te vroeg beginnen aan een serieuze discussie over wat u betreft en boos of buitenissig de ander uit.
  • Verkrijg de wortel van het echte probleem. Voordat u aan boord van uw bezorgdheid te bepalen welke aspecten van het nudisme u het meest lastig. Is het zo dat je date graag nudisme oefenen op ongepaste tijden en plaatsen of bent u het niet prettig dat hij of zij is een nudist in het algemeen? Als u zich ongemakkelijk voelt met nudisme in het algemeen bent, kan het probleem iets te maken met je persoonlijke meningen en ervaringen ten opzichte van wat de andere persoon aan het doen te hebben. U kunt verwarrend nudisme met exhibitionisme (iets wat de media beheert helaas te doen te vaak en die een aantal van de meer preutse elementen van de samenleving ook kampioen) zijn. In dit geval is uw begrip van het nudisme vergist en praten via de onderbouwing van het nudisme met je date zou nuttig zijn.
 4. 4
  Bepaal welke aspecten je kunt leven. Als je echt graag de andere persoon en willen blijven hem of haar dating, moet u bepalen of u kunt omgaan met zijn of haar naturisme. In veel gevallen kunt u uit te werken waar en wanneer hij of zij beoefent nudisme.
  • Vaststellen tijden dat nudisme is off limits. Als je geen fan van het naturisme, maar het gevoel alsof deze relatie is die je comfortabel nastreven bent, bevat enkele basisregels, zodat iedereen comfortabel. Bijvoorbeeld, als hij of zij wil naakt thuis te zijn, maar dit maakt je ongemakkelijk voelt, maak een regel dat nudisme is alleen oke als je niet in de buurt, althans voor nu. Worden open minded al en zeggen dat dit is iets wat je zult blijven leren meer over en misschien op een dag zul je anders voelen.
  • Identificeer situaties waar je goed met naturisme zijn, zodat dit is niet alles over jou en je hang-ups. Dergelijke situaties kunnen onder meer afgelegen naakt stranden, clubs of op prive-plaatsen. Laat je date weten wanneer je je comfortabel voelt over je date krijgen naakt.
 5. 5
  Besluiten om besluiteloos en klaar om te groeien. Als dit je eerste ervaring met iemand die een nudist, probeer open-minded en bereid om rente je date's te omarmen blijven. Dat betekent niet dat je hoeft te worden van een nudist, echter, als je gevoelens te ontwikkelen voor de andere persoon, begrijpen dat je misschien beter voelt met naturisme en uiteindelijk kan het zien als een gezonde levensstijl.
  • Aanvaarding van een ander's kijk op het leven, betekent niet dat je nodig hebt om van harte mee. Verschillende bezigheden en vooruitzichten kunnen zorgen voor een dynamische en spannende relatie waar jullie beiden accepteren elkaars bezigheden, zonder te oordelen of een gevoel gedwongen om mee te doen Waar het om gaat is de aanvaarding en niet neerzetten van de andere persoon.

Tips

 • Er is niets schokkend of grove over het menselijk lichaam. Als u het gevoel dat er is, is het belangrijk om iemand over uw gevoel van lichaamsbeeld eigenwaarde en te praten.
 • Begrijpen dat een nudist niet de andere persoon perverse of seksueel griezelige maken. Doe wat onderzoek naar de gedachte achter de beweging te begrijpen en te voorkomen verwarrend nudisme met exhibitionisme of roofzuchtige gedrag.
 • Herinner uw nudist datum om royaal van toepassing zonnebrandcrème op elke blootgestelde oppervlakte van het lichaam. Een vervelende zonnebrand in bepaalde gebieden van het lichaam kan een hik in je liefdesleven te creëren.
 • Overwegen te proberen nudisme als je benieuwd naar de levensstijl bent. Zelfs als het niet uit te werken voor u, zal je date je liefde voor het geven het een gaan.
 • Ontdek de verschillende mogelijkheden van de nudist cultuur, zoals alleen topless of naar gezinsvriendelijke naaktstranden of locales.

Waarschuwingen

 • Als je helemaal ongemakkelijk met dating een nudist en je voelt je niet elke mogelijkheid om compromissen te sluiten en te accepteren, dan eerlijk zijn en stoppen met het dateren van de persoon. In dit geval zal je gelukkiger zijn met iemand die meer compatibel zijn met uw waarden in plaats van een verblijf met iemand die maakt je ellendig voelt.