Wkanl

Hoe tot op heden een ondernemer

Als je ooit hebt gedateerd, getrouwd of is geïnteresseerd in een, weet je dat ze denken, handelen en hebben betrekking anders dan de gemiddelde persoon. Soms is dat kan een uitdaging voor de niet-ondernemer zijn - vooral degene die niet beseffen dat ze zijn niet gek, ze hoeven alleen maar te denken... zijwaarts... door te komen om hun liefje.

Gezien het feit dat, zou het nuttig zijn om te weten hoe te herkennen van de ECHT zelfstandigen (niet degene die alleen maar zegt dat ze doen xyz maar hebben geen nummers om een ​​back-up), hoe om erachter te komen of je geschikt bent om een ​​date, hoe om te communiceren met en hoe je de ups en downs die gebeuren in het leven ELKE ondernemer overleven.

Stappen

Hoe tot op heden een ondernemer. Weten als je bent dating een ondernemer.
Hoe tot op heden een ondernemer. Weten als je bent dating een ondernemer.
 1. 1
  Weten als je bent dating een ondernemer. Dit is gebaseerd op het typische ondernemer. Soms een pas succesvol bedrijf eigenaar zou de bocht te schieten door te gaan bling of een oude scholiere kan besluiten om een ​​pauze te nemen. Maar als je goed kijkt, zal deze houdingen nog steeds zijn.
  • Voorzichtig over geld. Als u van plan bent om een bedrijf eigenaar heden, bereid zijn om in een praktische en niet-flitsende auto opgehaald, gaan eten op plaatsen met goed eten, maar niet over de top, eten zoveel als je eet out (zo niet meer) en wonen in een redelijk groot huis in een goede deel van de stad (waarschijnlijk met opknapper projecten nodig voltooiing). Een succesvol bedrijf eigenaar houdt een oogje op de onderste regel en berekent altijd de kostenanalyse. Wees niet verbaasd als je in een gevecht en hij / zij gooit een nummer op je af over hoeveel je van ze hebben gekost (in termen van geld verdienen van tijd of feitelijke $ $).
  • Voorzichtig over de tijd. Ondernemers hebben de neiging om vroeg opstaan ​​en laat opblijven. Je zult waarschijnlijk een comfortabele bank in hun kantoor - korte dutjes zijn de ruggengraat van de meeste succesvolle zelfstandigen. Ze knijpen in e-mails, gesprekken en deals in tussen de happen van het diner en uitstapjes naar de badkamer. Als ze het zien als een "verspilling van tijd", zullen ze chagrijnig zijn als het niet toegestaan ​​om gratis knippen en verplaatsen naar iets productief geacht. Het kan een balans probleem geworden, en waarschijnlijk eindigt meeste relaties voordat ze ooit de grond te krijgen. Maar als je kunt praten met je ondernemer en slaan een koopje, kom je een winnaar op alle fronten. (Zie de paragraaf over communicatie hieronder.)
  • Concurrerende risiconemers. Uw honing zal lijken (voor u) te blase over risico's zijn. Zijn ze niet. De risico's worden altijd berekend en geanalyseerd (voor de succesvolle ondernemer), maar voor iemand die niet wordt gebruikt om een ​​vrije val, het kan eng zijn. Ze zijn ook zeer concurrerend. Familiespel tijd kan een beetje behaard en de meeste zullen de zeldzame vrije tijd te gebruiken concurreren in hun favoriete locatie, of het nu sport, gaming, gokken, wat dan ook.
  • Eenlingen. Je zou een harde tijd om je honing uit het huis hebben zodra ze thuis zijn voor de tijd om te ontspannen. Sommigen doen een goede baan zetten op een sociaal gezicht, vooral als het betekent, maar weet dat je ondernemer niet zal iemand zijn die het peloton volgt. Als de rest van de wereld denkt een manier, zal je honing waarschijnlijk denken precies het tegenovergestelde of tussen de lijnen of zelfs af in de toekomst om wat eventuele mogelijkheid meeste nooit zou kunnen voorstellen zien.
  • Business minded naar de punt van het scannen van elke omgeving bent u in voor zakelijke ideeën of drifting off nadat u hen iets willekeurig vertellen en zwemmen terug in het gesprek na het draaien van uw willekeurige commentaar in een bedrijfsapplicatie. Ze zijn ook probleemoplossers in de extreme en gewoon niet begrijpen dat u willen door iets te praten zonder tot een oplossing. Als je ze nodig hebt om probleem te stoppen oplossen voor u, zijn direct en vertel hen zo. Het kan even wennen, maar als ze beginnen te zien dat je je eigen problemen op te lossen in je eigen tijd, zullen zij over het algemeen ontslaan en laat je je eigen ding doen.
  • Hebben de neiging om eerlijk en direct. Velen zijn mensen die vertrouwd zijn met handshake deals. Als je ondernemer is te allen gemeenschap gelijkgestemde, vind je ze aantrekken en het verzamelen van mensen die veel op hen.
 2. 2
  Geworden comfortabel met risico. Als u risicomijdende, zul je ofwel moeten krijgen over het of leren hoe je iemand die leeft en ademt risico ondersteunen. Immers, het is een deel van hun genie en als een ondernemer was bang om risico's te nemen, zouden zij niet in staat zijn om te starten en te groeien van een succesvol bedrijf. Omdat het meer over de ups en downs van het leven zal je meer dan zowat alles in het leven met een ondernemer te helpen.
 3. 3
  Onafhankelijk zijn en klaar om je eigen tijd te vullen. Als u nodig hebt om het middelpunt van de aandacht van uw honing te zijn, kan je echt worstelen met wat zal lijken aan jou om een ​​buitensporige hoeveelheid tijd die op de computer / kantoor / in vergaderingen / aan de telefoon zijn.
 4. 4
  Begrijpen de waarde van het geld en geen big spender niet. U zal de appel van het oog van een ondernemer te zijn! Door niet te verwachten dat ze om geld te besteden aan de "frivole," je zal zijn kop en schouders boven het peloton in hun schatting.
 5. 5
  Te zijn, en in het algemeen niet gevoelig te maken. Bingo. Je bent versie van een rockster van de ondernemer.
 6. 6
  . Wees flexibel met de tijd, verwachtingen en plannen U raadt het al, de meeste ondernemers niet de betekenis van 'weekend', 's avonds,' of 'vakantie kennen ". Hier zijn enkele voorbeelden:
  • Je zou geschokt om te vinden dat je ondernemend love interest verwacht te blijven werken - via de telefoon - zelfs op hun huwelijksreis en de ondernemer zal verbaasd zijn als je boos over.
  • Een vakantie met een ondernemer zou kunnen inhouden onderhandelen telefoon en laptop de tijd.
  • Veel ondernemers zullen een datum vragen of ze zijn ok met hen het verzorgen van "dit kleine beetje van zaken" in tussen diner en later plannen.
  De data die ondernemers dol zijn degenen die ofwel te bieden om te helpen, of zijn opgelucht om te zorgen voor een aantal van hun eigen werk, terwijl ze druk bezig.
 7. 7
  Weten wanneer ze zijn "op de klok". U kunt deze staat van zijn door het ene woord antwoorden, iets geknipt antwoorden, afgeleid mentaliteit en misschien een beetje prikkelbaarheid herkennen als je een stroom van gedachte of onderbreken creativiteit. Als ze "van de klok" aan de andere kant, dit is waarschijnlijk de persoon die je viel voor. Veel ondernemers hebben een groot gevoel voor humor, intellect en creativiteit. Sommige hebben ook natuurlijke charisma en charme als ze de tijd hebben om gewoon te ontspannen met dierbaren. Wanneer een ondernemer zet zijn of haar ogen op iemand die ze willen beter te leren kennen, word je hun laatste doel en al dat talent, zal charme, verkoop-vermogen en intellect dat meestal gaat in de richting van steeds meer zaken je weg komen.
 8. 8
  Worden direct als hij of zij "op de klok". Wees direct, praktisch, niet pluizende en vraag om een ​​minimale input over zaken buiten de praktische of gemakkelijk opgevangen situaties. Door te denken van de onderste lijn en dan naderen alle communicatie op dat niveau, dan kunt u omzeilen enkele van de irritatie via onderbreking.
  • Bijvoorbeeld, in plaats van, 'Herinner je je die man die we spraken op het feest een paar weken geleden -.? De vriend van je die eigenaar is van een Mustang Je weet wel, de partij waar je moest die ene wijn die u echt genoten Oke, dus wat was de naam van de loodgieter dat hij genoemde echt leuk vinden? Als je de tijd hebt vandaag, zou het geweldig zijn als je die informatie kon krijgen en contact opnemen met de loodgieter over voor ons. Kunt u dat doen? Ik kom thuis het grootste deel van de middagen deze week en het gemakkelijk voor mij om hier te wachten op hem zou zijn. "
  • Probeer iets meer in de trant van "Wil je alsjeblieft plannen die loodgieter dat je vriend Joe aangeraden om te komen repareren het toilet tussen 2-5 elke dag deze week?"
 9. 9
  Als je moeite hebt om door naar je liefje dat er iets is echt belangrijk voor je, probeer ze een te geven kosten / baten-analyse van de situatie. Het lijkt misschien hard voor u, maar om je ondernemer, zal het lijken natuurlijke en het beste van alles - zal zinvol voor hen!
  • Een ander voorbeeld: In plaats van "Ik kan niet geloven dat je op die verdomde Crackberry alle tijd Je houdt niet van me Als je heb je zoveel tijd zou doorbrengen met werken wanneer we worden verondersteld uit Je hoeft! 't eens met me praten. Als je het niet samen te komen en behandelen me met minstens evenveel aandacht als een van je stomme zakelijke deals, vertrek ik! "
  • Probeer deze plaats: "Ik heb een mededeling en tijd afbraak in de manier waarop we investeren in onze relatie opgemerkt en wilde weten of je hetzelfde hebt gemerkt (Steek een paar concrete voorbeelden als je honing wil back-informatie) Sinds ik. zorg over u zeer, ik wil ervoor zorgen dat we zijn beiden vergadering elkaars behoeften, zodat onze relatie kan blijven groeien en uitbreiden. ik nodig _______ om te blijven groeien deze relatie en ben benieuwd of je in staat bent om die behoefte te voldoen of zou je liever met iemand die je niet nodig hebt om die behoefte te voldoen? " Het is een eenvoudige en directe probleemanalyse. Een die hij / zij gemakkelijk kon horen in een boardroom of opdrachtgever vergadering.
  • Voor meer begeleiding, zie Hoe geweldloze communicatie oefenen.
 10. 10
  Vraag naar balans en verwachten het. Realistisch gezien, zal dit de grootste hindernis voor de meeste newbie ondernemers. De oude scholieren begrijpen dat je balans moet of je zal burn-out, maar het nieuwe denken dat ze gewoon kunnen blijven gaan op die snelheid en het leven zoals ze willen het zal wachten voor ze als ze gaar zijn. Als u van deze persoon of iets proberen te werken met hen maken, benaderen het als de hierboven geschetste zakelijke voorstel en leg uit wat je nodig hebt in termen van ROI (return of op rente / investeringen).
 11. 11
  Vergeet niet dat deze persoon om je geeft. Ja, zijn veel ondernemers verloren in hun bedrijf, net zoiets als een nieuwe moeder met haar baby, maar dat betekent niet dat ze niet de zorg over jou of de kwaliteiten die je eerst aangetrokken hebben verloren. Vergeet niet dat, voor hen, de tijd is waarschijnlijk hun grootste offer. Als ze geven dat aan u, moet het u vertellen heel wat over waar je bent op de prioriteit schaal.

Waarschuwingen

 • Veel ondernemers hebben hun eigen manier gesmeed omdat ze niet willen worden begeleid. Als je praat met hem / haar, moet je aandringen op worden met respect behandeld door hem / haar. (Beluisteren, geen telefoon onderbrekingen, oogcontact.)
 • Veel ondernemers zijn niet goed met mensen (ze willen alles zelf doen, toch?). Dus naast het feit dat positief, vrolijk en optimistisch, bereid zijn om vlot over personele problemen. U zult een toegewijde echtgenoot hebben als je dit doet.
 • Als u wilt dat een veilig leven met geld gaan gestaag naar een afboekingsrekening, regelmatige loonstrookjes, dekking onder werknemers comp verzekering, medische voordelen, en tal van andere extraatjes die normaal leidinggevenden krijgen, hoeft een ondernemer niet trouwen.
 • U HEBT om te communiceren! Zelfs als ze niet lijken te tijd (ze nooit zullen) hebben, vraag hen om je plannen in om de belangrijke dingen te bespreken.
 • Niet verwachten dat ze op een "normale" 9-5 schema hebben. Het zal gewoon niet gebeuren. Als je niet kunt accepteren, dan bewegen langs. Ook zal een echte ondernemende soort waarschijnlijk nooit met pensioen. Als ze zeggen dat ze wil, niet geloof het of vraag hen wat ze bedoelen met "pensioen."