Wkanl

Hoe te zijn ridderlijke

Ridderlijkheid is over het respecteren van vrouwen. Het scheidt de mannen van de jongens. Ridderlijkheid laat zien dat je kwaliteiten als moed, eer en loyaliteit bezitten. De meeste denken ridderlijkheid is dood, maar als u deze tips gebruiken, zal je een stuk boven de rest te zijn.

Stappen

Hoe te zijn ridderlijke. Als er een lange wandeling vanaf de parkeerplaats zal zijn, aan te bieden aan haar af te zetten op de stoep, parkeren de auto en weer aan haar.
Hoe te zijn ridderlijke. Als er een lange wandeling vanaf de parkeerplaats zal zijn, aan te bieden aan haar af te zetten op de stoep, parkeren de auto en weer aan haar.
 1. 1
  Open de autodeur. Wanneer een vrouw is het invoeren en de auto verlaten, opent de deur voor haar. Het toont je omgangsvormen en weet hoe een dame te behandelen.
 2. 2
  Als er een lange wandeling vanaf de parkeerplaats zal zijn, aan te bieden aan haar af te zetten op de stoep, parkeren de auto en weer aan haar. Het is ook passend, op een veilige plaats, om haar te laten wachten in terwijl je de auto omhoog te trekken voor haar.
 3. 3
  Bij het ​​betreden en verlaten van een gebouw, de deur open voor een vrouw en laat haar eerst opgeven. Dit is respectvol en zorgzaam en toont je graag gezien worden met haar. Het betekent niet dat ze niet de deur voor zichzelf te openen. Het toont trots en respect.
 4. 4
  Trek haar stoel aan de tafel. Zorg ervoor dat ze comfortabel is voor u uw eigen stoel. Ze zal voelen verzorgd door iemand die geïnteresseerd is in en bereid om te zorgen voor en beschermen haar.
 5. 5
  Neem haar uit op een datum. Een vrouw die houdt van een lekker diner, evenals een dag samen doorgebracht, catering aan haar. Tenzij ze anders zegt, kan het zijn wat ze wil doen. Het gaat niet over jou.
 6. 6
  Laat haar eerste orde, maar nooit aan eerst betalen. Altijd van plan te betalen, tenzij ze zei vooraf dat ze wil dat u een speciale gelegenheid te behandelen.
 7. 7
  Bij het ​​plukken haar op voor een date, kom uit de auto en op de deur kloppen. Blaas niet de hoorn. Het is gewoon vervelend en respectloos. Welke vrouw wil komen de deur uit, loopt u, op de vraag?
 8. 8
  Als je zit bij haar thuis, te wachten tot ze klaar om te vertrekken voor een datum zijn, stijgen naar je voeten als ze de kamer binnenkomt.
 9. 9
  Bij het ​​lopen op een stoep, plaats jezelf aan de buitenkant, het dichtst bij het ​​verkeer of plassen. Dit is een teken van bescherming.
 10. 10
  Als ze koud is, bieden je jas of colbert.
 11. 11
  Wanneer vallen haar af, loop haar naar de deur. Het maakt haar een veilig gevoel. Een beschaafde knuffel en "Dank je.", Voor de gezellige dag of avond is een goed afscheid gebaar. Niet aannemen dat het goed is om een ​​kus te planten. Vraag: "Is het goed als ik je kussen?"
 12. 12
  Stuur haar bloemen, schrijven oprechte notities, stuur 'denken van u "SMS-berichten, e-mails of telefoontjes. Vrouwen houden om te weten dat ze op je geest. Of je het zegt, schrijf het, of mms, neem 3 minuten om haar te laten weten dat je denkt over haar. Het zal haar dag ophelderen en haar zich speciaal voelen.
 13. 13
  Als je gaat winkelen, houden en te dragen de zakken. Vrouwen verschillend zijn, maar als je vrouwen vragen wat ze graag doet, is voor de meeste winkels is ergens op de lijst. Als u in het winkelcentrum met je vrouw, je moet voeren de zakken. Ze moeten niet te worstelen terwijl je rondloopt, handen vrij.
 14. 14
  Als ze het dragen van iets zwaars, aanbieden om te helpen of zeggen: "Laat mij dat voor je halen."
 15. 15
  Loyaal zijn. Niet bedriegen of geef elke schijn van gedrag dat zou kunnen worden opgevat als ontrouw aan een dame-vriendin, je date of partner.
 16. 16
  Bellen als je zegt dat je wil. Het laat je echt geïnteresseerd en betrouwbaar, en respect voor haar tijd.
 17. 17
  Heeft beloftes kun je niet blijven niet te maken. Maken alleen data wanneer u zeker weet bent u vrij om uit te gaan. Als een echte noodsituatie voordoet die je zal verhinderen het houden van de datum, bel zo snel mogelijk. Als u niet in staat om haar te bereiken via de telefoon zijn, tekst, e-mail, Facebook email - iets te doen om haar te laten weten dat je niet kunt maken. Probeer het opzetten van een follow-up date. Dit toont karakter.
 18. 18
  Als je niet denkt dat de twee van u klikte, laat haar weten met vriendelijkheid, mooi. Vrouwen kunnen omgaan. Geef ze wat krediet. Speel geen spelletjes met haar en hebben haar denken de relatie is iets wat het niet is.
 19. 19
  Complimenten aan de vrouw. Laat haar weten dat ze er mooi uitziet. De meeste vrouwen zijn aangesloten op willen voelen mooi, maar niet te horen op een onrealistische manier. Vertel haar op een beleefde en oprechte manier.
 20. 20
  Minacht de vrouw. Het is nooit goed om respect iedereen, maar mannen zijn vooral voor vrouwen te handhaven. Nooit slechte mond of vloek, bel haar namen, bespotten haar of ruwweg "zet je handen op" haar in prive of in het openbaar. Deze gedragingen laten zien dat je zwak en onvolwassen zijn.
 21. 21
  Bescherm uw vrouw ten koste van alles. Verwachten dat ze mooie complimenten te krijgen. En als iemand haar probeert te kwetsen, opstaan ​​voor haar en haar te beschermen. Sta niet toe dat iemand, vooral een andere man aan haar gebrek aan respect, noemen haar namen, raak haar verkeerd, of dergelijke. Sta niet toe dat je kinderen om oneerbiedig van of naar een dame of hun moeder (ondersteuning van je vrouw in het disciplineren van de kinderen en in de argumenten met uw gezin) spreken.
 22. 22
  Escorteren van een vrouw is een beetje een verloren kunst. Wanneer je naar een formele gelegenheid, kunt u proberen met je arm uit om haar een houvast te geven. Historisch gezien, ridderlijkheid gedicteerd dat dit de niet-dominante arm, als de andere arm werd gebruikt om te vechten tegen andere mannetjes. Echter, gebruiken die arm is natuurlijker in de situatie.

Tips

 • Ridderlijkheid is een houding, en als goed gedaan zult u een betere kans in je zoektocht naar een ware liefde te hebben. Een vrouw kan onafhankelijk en als om dingen te doen voor zichzelf, maar het toont veel in een man is goed gesproken, heeft manieren, en weet hoe een dame te behandelen. Als je gehecht bent, zou het zeker terug te brengen haar vonk, en als je single en op zoek bent u zult niet in, voor lang.

Waarschuwingen

 • Ridderlijkheid wordt een verloren kunst, en is gemiddeld. Veel vrouwen zullen niet merken of zorg dat u wordt ridderlijk. Als ze dat niet doen, het zij zo. Ridderlijkheid is niet een van de betere manieren te pikken vrouwen. Echter, het is een van de weinige manieren om vrouwen die echt belangrijk voldoen. Een dame met vriendelijkheid, goedheid, een innerlijke schoonheid in haar, dat zijn degenen die ridderlijkheid meestal aanspreekt.