Wkanl

Hoe kunt u uw vriendin of vriend om gewicht te verliezen te vragen

Is je vriendin of vriend een beetje overgewicht, en je wilt ze vragen of ze er iets van kan verliezen, zonder dat hun gevoelens te kwetsen? Als dat zo is, blijven lezen!

Stappen

Hoe kunt u uw vriendin of vriend om gewicht te verliezen te vragen. Confronteer de persoon die u wilt spreken over het verliezen van gewicht.
Hoe kunt u uw vriendin of vriend om gewicht te verliezen te vragen. Confronteer de persoon die u wilt spreken over het verliezen van gewicht.
 1. 1
  Confronteer de persoon die u wilt spreken over het verliezen van gewicht. Doe dit wanneer je twee bent alleen, zonder onderbrekingen.
 2. 2
  Vertel hen dat je wilt dat ze hier zijn voor een lange tijd, en dat je wilt om hen te helpen om gezond te zijn.
 3. 3
  Focus op gezondheid, in plaats van eruit ziet. Het is belangrijk te leggen dat u aangetrokken er nu, en dat indien de primaire focus zijn. Je wilt gewoon dat ze hun best te voelen, en gezond en gelukkig te zijn.
 4. 4
  Als ze het eens zijn, zich te ontdoen van al het junk food in het huis, inclusief frisdrank, hoge graan suiker, enz.
 5. 5
  Vervang alle junk food met fruit, groenten, vezelrijk graan, water, vitaminen, etc.
 6. 6
  Geef het voorbeeld door het modelleren van goede eten en bewegen gedrag.
 7. 7
  Yoga doen, ga naar de sportschool, joggen, en nemen samen wandelingen. Doet het samen zal helpen om uw geliefde gemotiveerd om door te gaan houden, en hoe meer gewicht ze verliezen, hoe beter ze zullen voelen.
 8. 8
  Gedurende het gehele proces, geef je partner aanmoediging. Zeggen hoe goed hij of zij eruit ziet, hoe goed hij of zij aan het doen is, hoe trots je bent, etc.

Tips

 • Maak het een deel van je dagelijkse levensstijl, in plaats van een korte-termijn doel.
 • Probeer niet te dwingen iedereen om. Wanneer iemand wordt gedwongen om iets te doen, zijn ze meer kans om ofwel te stoppen in het begin of doe het maar voelen rancuneus later.
 • Gaan met een positieve houding, zal het maakt het een stuk makkelijker om zich open te stellen je partner.
 • Wees bewust van diens valkuilen. Wat leidt of bijdraagt ​​aan zijn of haar gewicht winsten? Als er fysieke of emotionele gehechtheid (bevalling, een nieuwere bron van stress, ziekte, verdriet de dood), rekening te houden dat het omgaan methoden zijn ontwikkeld voor een reden. Soms is die persoon gewoon nooit is blootgesteld aan gezond eten, gezonde porties, of de kwaliteit oefening.
 • Voor een beetje competitief draai, ga dan naar de school spoor, en tegen elkaar racen op de voet. Je hebt plezier en gewicht te verliezen in het proces.
 • Houd een gewichtsverlies log op de koelkast, je naam op een zijde van het papier, je partner is aan de andere kant. Week 1, verloor £ 3, etc. Aan het eind van de maand, kunt u het toevoegen omhoog, en zien hoeveel elk van jullie hebben verloren. Je hoeft niet naar het startpunt gewicht te houden voor iedereen te zien, of je kan zelfs gewoon nemen de percentenverlies a la de tv-show The Biggest Loser.
 • Er zijn veel mensen en informatie in uw omgeving, en online, voor zover vitaminen, gewichtsverlies regimes, oefeningen, voeding, enzovoort.

Waarschuwingen

 • Niet gewicht te verliezen in een gevaarlijke manier, zoals het nemen van drugs of verhongeren jezelf.
 • Overdrijf het niet, houdt veel vocht in je lichaam.
 • Je vriendin / vriend zou kunnen krijgen echt boos op je of zich beledigd voelen. Als dit het geval is, laat ze weten dat je echt zorg en u wilt ze gewoon gezond zijn.
 • Wees altijd tactvol, en houd jezelf en je partner gerustgesteld van uw doelen: om gezonde individuen en om in een gezonde relatie!