Wkanl

Hoe te handelen rond je vriendje

Ben je soort van nieuwe aan het liefdesspel? Of ben je gewoon zo verlegen dat je nooit weet wat te doen of te zeggen als het gaat om je vriendje, zodat hij slingert altijd up waardoor je omdat je niet weet hoe je jezelf te uiten? Nou het is tijd om het verdriet opzij zetten want na twintig minuten weet u precies wat te doen en te zeggen tegen je vriendje.

Stappen

Hoe te handelen rond je vriendje. Wees volledig open met je vriendje.
Hoe te handelen rond je vriendje. Wees volledig open met je vriendje.
 1. 1
  Wees volledig open met je vriendje. U hoeft niet bang te zijn om met hem te praten. Praat met hem alsof je praat met een van je beste vrienden, want dat is wat hij zou moeten zijn! Je vriendje kan je vriend nog een love interest zijn.
 2. 2
  Vertel hem alles! Over je vrienden, school, wat je wilt kopen in het winkelcentrum op vrijdag. Ze willen horen omdat ze graag weten wat er op hun vriendinnen geest. Gewoon niet verklappen over!
 3. 3
  Zorg voor wat hij zegt ook. Luister naar hem als hij praat, en te reageren. Anders zou hij denken dat je hem negeert.
 4. 4
  Wees eerlijk met je vriendje. Als je iets niet bevalt, vertel hem! Lieg niet alleen met hem eens. Jongens als meisjes die hun eigen mening hebben.
 5. 5
  Besteden zoveel tijd met hem als je dat doet zonder hem. Jongens hou niet van als meisjes zijn allemaal over hen. Tuurlijk willen ze hun vriendin te zijn gek op hen, maar dat betekent niet dat je moet aanhankelijk. Geef hem wat ruimte. Wat is sexy om een ​​man is wanneer een meisje is onafhankelijk. Ze heeft een leven buiten zijn. Maar het is oke om tekst of IM hem als je niet met hem!
 6. 6
  Dingen interessant te houden! Niet alleen doen en zeggen dezelfde dingen elke dag. Hij zal uiteindelijk vervelen. Hij moet iets nieuws elke keer dat je praat te leren over jou.
 7. 7
  Leuk zijn! Lachen en grappen. een beetje. Jongens liefde wanneer een meisje een gevoel voor humor hebben.
 8. 8
  Maken hem een goed gevoel. Jongens willen zijn rond meisjes dat ze zich goed voelen over zichzelf. Complimenteer hem. Eigenlijk gewoon een beroerte zijn ego en hebben hem denken dat hij is de beste vriend die je ooit hebt gehad om zijn vertrouwen te winnen.
 9. 9
  Omhelzing, liefde, zoenen, knuffelen. Doe wat je moet om hem te laten weten dat u zorg!
 10. 10
  Zorg ervoor dat je met hem praat, en niet negeren hem op school, voelen zich helemaal comfortabel met hem niet uit hoeveel mensen zijn rond, handelen op dezelfde manier waarop je zou doen als je met hem alleen als je met andere mensen.

Tips

 • Zorg ervoor dat u bent trouw aan jezelf! Niet veranderen wie je bent. Natuurlijk, als deze kerel gaat uit met je iets in je dat maakte hem willen je te leren kennen zag hij.
 • Wees zelfverzekerd. Een van de meest aantrekkelijke dingen een vrouw kan zijn. Geen behoefte om te zijn onzeker. Je hebt een schatje als een vriendje, uiteraard houdt hij je uiterlijk en persoonlijkheid.

Waarschuwingen

 • Nooit liegen tegen je vriendje!
 • Cheat nooit!
 • Ga nooit achter zijn rug!