Wkanl

Hoe maak je een gratis massage krijgen

Het is waar! U hoeft niet te betalen via de neus voor een goede massage. Terwijl het krijgen van het gratis is niet zo handig als rollen in een salon, knallen je kleren op de stoel en terug te leggen voor 60 minuten, de enorme besparingen in het vinden van gratis massage opties zeker maakt het vinden van dergelijke mogelijkheden moeite waard. Hier zijn enkele suggesties om u te helpen geld te besparen door het vinden van gratis massages.

Stappen

Hoe maak je een gratis massage krijgen. Wees super aardig voor je geliefde.
Hoe maak je een gratis massage krijgen. Wees super aardig voor je geliefde.
 1. 1
  Barter. "Je wrijft mijn rug en ik wrijf uwe", of zo het gezegde bijna gaat. In plaats van het betalen van 40€-plus per uur voor een professionele massage, maar vinden een partner om massages uit te wisselen met. Je kunt niet zomaar roepen een stel vrienden en zien of er iemand geïnteresseerd is, omdat je geen terugkeer oproepen voor een tijdje niet zou kunnen krijgen. Niet dat massage is vreemd, maar de cultuur van onze samenleving gewoon niet goed zorgen voor zulke dingen. Aanpak een goede vriend en zien of hij / zij zou geïnteresseerd zijn.
  • Het zou ook geen kwaad om een ​​licentie massage therapeut bellen en, als ze tijd hebben, praat met hen over ruilhandel. Nee, ze zullen niet accepteren van een massage in ruil, maar wat heb je te bieden? Kunstwerk, kinderopvang, schoonmaak, groenvoorziening, enz. Een goede massage therapeut is ook echt een geweldig persoon, en zullen u graag de gelegenheid om ruilhandel met u te hebben.
 2. 2
  Wees super aardig voor je geliefde. Hier moet je niet hoeft te ruilen, maar dit is zeker een zaak waar wederkerige liefde kan verdienen ieder van u een gratis massage. Manieren om een ​​innerlijke huishouding massage cultuur te bevorderen zijn onder meer:
  • Kopen of lenen boeken op het geven van massages. Leren hoe u uw massage techniek te perfectioneren op elkaar is zowel onderhoudend en plezierig.
  • Aankoop alle massage goodies die massage-at-home zo aangenaam mogelijk te maken, waaronder heerlijke massage oliën, geurkaarsen of etherische olie brander en oliën, zachte pluizige handdoeken en badjassen, comfortabel bed of matras om op te liggen, enz.
  • Tijdens het masseren uw geliefde doe het vanuit je hart
  • Zorg ervoor dat de lichten dimmen.
 3. 3
  Zoek rond. Als je een vriend of een geliefde die geïnteresseerd is in de handel massages niet kunt vinden, kunt u zich wenden tot het internet, want er zijn een paar middelen om u te helpen een of meer vertrouwde massage partners te vinden.
  • Check out http://groups.yahoo.com en SCHealthWellness.com als een goede start als ze zijn beide gratis. Ze hebben vaak een paar advertenties of groepen gerelateerd aan massage uitwisseling en zijn altijd lokaal naar een bepaalde stad. Probeer maar eens te zoeken op sleutelzin 'massage uitwisseling + stad / dorp "van hun sites.
  • Probeer ook sites zoals http://www.findamassagepartner.com en http://www.massage-exchange.co.uk.
  • Zie "Tips" hieronder voor waarschuwingen op het vinden van mensen voor massages via online bronnen.
 4. 4
  Voor andere kleine lokale groepen kunt u dezelfde zoekopdracht van Google doen en te zien wat er gebeurt binnen de eerste paar pagina's met zoekresultaten. Doe geen moeite verder kijken dan de eerste drie pagina's van de resultaten, zelfs als u wat meer groepen, zou het niet veel anderen hebben, dus er zal niet veel potentiële partners uit te wisselen met toch.
 5. 5
  Probeer een massage school. Sommige massage scholen bieden gratis of gereduceerd tarief massages aan het publiek, zodat hun leerlingen kunnen ervaring opdoen. Massage scholen kunnen bieden slechts afspraken periodiek en worden soms snel volgeboekt. Naast de professionele stand-alone massage scholen, kan uw lokale gemeenschap college of het ziekenhuis een massage trainingsprogramma. Zoek jezelf een massage student en bieden je lichaam als een training "proefkonijn"!
  • Vergeet niet dat de studenten in massage opleidingscentra zijn nog aan het leren, dus geef ze wat feedback, zowel positief als negatief. En vergeet niet dat fooien is een positieve.
 6. 6
  Gezien alle feiten, het is de moeite waard al deze opties uit om de meest mogelijke partnering mogelijkheden krijgen. De benodigde tijd en kosten kan zich vele malen terug te betalen dan als je eenmaal een of meer langdurige massage partners hebben gevonden.

Tips

 • Uw beste optie is om te proberen te ruilen met een erkende en gerenommeerde massage therapeut. Welke vaardigheden heb je dat anderen kunnen gebruiken? Zelfs als je niet denkt dat je iets hebt, kan goede ouderwetse elleboog vet vrij ver gaan. De beste manier om in de deur te krijgen is om een ​​afspraak te maken en vork uit het geld voor de eerste massage. Het zet je als klant en laat ook zien dat je serieus op zoek naar een massage en niet iets anders.
 • De grote vraag bij al deze opties is al het andere gebruikers echt willen massage of zijn ze op zoek naar iets meer volwassen? Alle sites zijn diegenen die "volwassen massages", net zoals dating sites zijn die op zoek zijn voor het diner en een film en degenen die willen zowel slaan en rechtstreeks naar een goedkoop motel. Deze massage uitwisseling groepen hebben een zo breed mogelijk spectrum van gebruikers op zoek naar de meest uiteenlopende 'massage. Enkel ervoor om duidelijk over te brengen wat je wilt voordat vergadering en dan komt eenmaal in een openbare plaats om ervoor te zorgen dat u comfortabel met elkaar zijn. Wees voorzichtig, niet bang.
  • Vraag naar referenties of referenties. Indien online, zijn er getuigenissen van anderen die ze hebben gehad als een massage partner?
  • Breng langs een maatje om het allemaal veilig te houden.
  • Bekijk ook de lokalen voor de massage als je niet met je eigen, als het voelt ongemakkelijk, verblijf er niet. En er is ook geen kwaad in een rug, nek, voet, enz. massage op een bankje of een grasveld waar genoeg anderen zijn ongeveer.

Waarschuwingen

 • Als je jonger bent dan 18, dit artikel is niet van toepassing. Heb massage partners niet zoeken buiten uw eigen groep van bekende vrienden.
 • Het goede ding is dat mensen op zoek naar de meer volwassen opties echt alleen maar een klein percentage van alle gebruikers, en het is meestal niet al te moeilijk om ze te achterhalen. De grotere sites hebben verschillende mogelijkheden om te helpen met dit inclusief feedback, misbruik rapportage en een strikt non-seksuele use policy.