Wkanl

Hoe maak je een natuurlijke huidverzorging regime beginnen


Voorbereiding van uw eigen biologische huidverzorging behandelingen gebruik van gemeenschappelijke artikelen juiste gevonden in uw eigen keuken of tuin kan net zo of meer effectief als degene die je kunt kopen en vertegenwoordigen een heel kostenbesparingen.

Stappen

Hoe maak je een natuurlijke huidverzorging regime beginnen. Begin met het inventariseren van potentiële natuurlijke huidverzorging ingrediënten in uw kasten en koelkast.
Hoe maak je een natuurlijke huidverzorging regime beginnen. Begin met het inventariseren van potentiële natuurlijke huidverzorging ingrediënten in uw kasten en koelkast.
 1. 1
  Begin met het inventariseren van potentiële natuurlijke huidverzorging ingrediënten in uw kasten en koelkast. De meest voorkomende items zijn onder andere citrusvruchten, zuivel producten, suiker, zout, azijn, aspirine, eieren, honing, havermout, olijfolie en theezakjes.
 2. 2
  Beslis over de natuurlijke huidverzorging ingrediënten die het beste het adres van uw huidtype en huidverzorging problemen. Olie huidtypes zal willen richten op meer samentrekkende ingrediënten zoals citrusvruchten en exfoliërende zout of suiker scrubs, terwijl gevoelige huidtypes zullen willen meer rustgevende items zoals olijfolie, zuivelproducten en honing bevatten.
 3. 3
  Ontwikkelen van een natuurlijke huidverzorging routine die een reinigende, scrub, toning, en hydraterende recept met behulp van de natuurlijke ingrediënten het meest geschikt is voor uw huidtype bevat. Een normale huidtype kan een zeezout scrub recept gevolgd door een citroensap toner en olijfolie gebaseerde moisturizer gebruiken.
 4. 4
  Beginnen met het verzamelen natuurlijke huidverzorging recepten en experimenteren met ingrediënten om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor uw huidverzorging behoeften.
 5. 5
  De meeste huidtypen profiteren van een regelmatige gezicht stoomt en een wekelijkse gezichtsbehandeling. Probeer zweepslagen een 10 minuten verrijkende hydraterend gezichtsmasker uit een ei, een pakje unflavored gelatine, een scheutje citroensap en een scheutje olijfolie.

Tips

 • Veel natuurlijke huidverzorging recepten kan vooruit worden gemaakt en zal blijven voor enkele dagen in de koelkast.
 • Een geweldige deodorant bestaat uit slechts essentiële olie verdund in water.
 • Er letterlijk duizenden van natuurlijke huidverzorging recepten die een brede waaier van huidverzorging kwesties van de bestrijding van acne uitbraken kunnen richten tot genezing huidirritaties. Hoe meer je recepten ontdekken hoe groter het succes heb je mengen van uw eigen natuurlijke huidverzorging behandelingen!
 • Haar plezier! Geniet van het experimenteren met de verschillende items, zodat u de ingrediënten en recepten die het beste werkt voor u kan ontdekken.

Waarschuwingen

 • Als u allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen zijn, gebruik ze niet in een natuurlijke huidverzorging recept ofwel!