Wkanl

Hoe u uw gevoel voor humor te verbeteren

Wat maakt een gevoel voor humor is een moeilijk ding om te pinnen. Verschillende mensen vinden verschillende dingen grappig, en wat misschien hilarisch lijken voor sommigen, zal zeer beledigend voor anderen. Niettemin, met een soort van een gevoel voor humor is belangrijk voor het verlichten van stress, de omgang met collega's op de werkvloer, en zelfs steeds meer succes in de slaapkamer. Daarom is het van cruciaal belang om na te denken over de stappen die u kunt nemen om uw gevoel voor humor te verbeteren.

Stappen

Hoe u uw gevoel voor humor te verbeteren. Ga mee op te staan ​​optredens.
Hoe u uw gevoel voor humor te verbeteren. Ga mee op te staan ​​optredens.
 1. 1
  Ga mee op te staan ​​optredens: De sfeer en de prestaties van de stand up optredens kunt u een perspectief op hoe mensen reageren op grappen, evenals wat voor soort routines en grappen die je persoonlijk vind grappig te geven. Als je geen tijd hebt om fysiek te gaan hebben, probeer dan het kijken naar cabaretiers en komedies op tv.
 2. 2
  Kijk voor de grappige kant van situaties: Hoewel het soms moeilijk kan zijn om de grappige kant te vinden in ongelukkige gebeurtenissen wanneer je een slechte dag hebt, probeer te denken over hoe de situatie eruit zou kunnen zien aan andere mensen, en streven ernaar geen al te boos. Lachen over kleine ongevallen, struikelen en vallen zal u helpen bij het ​​voorkomen van een verlies van woede die je later spijt van krijgt.
 3. 3
  Leren een aantal fundamentele grappen. Sommige mensen vinden het moeilijk om grappen te herinneren, en zich buitengesloten voelen als anderen hen vertellen. Het is het proberen waard om een ​​paar grappen die je kunt trekken uit de zak wanneer u, of regelmatig te denken over hoe je een grappige situatie die zich voordoet in het dagelijks leven kan veranderen in een leuke anekdote voor later leren.
 4. 4
  Kijk naar grap of humor kaarten. Er zijn veel verschillende soorten grappige kaarten beschikbaar, die een grote inspiratie voor het vinden van manieren om uw gevoel voor humor te verhogen. Opgaaf van een passende grappige kaart om vrienden en familie op de juiste gelegenheid zal laten zien dat je een goed gevoel voor humor en zijn denken over hen.
 5. 5
  Tekenen cartoons. Het is een goed idee om te experimenteren met het tekenen cartoons op een frustrerende dag, zelfs als uw tekening vaardigheden zijn niet geweldig. Een eenvoudige cartoon met een grappige karikatuur of woordspeling kan een slechte situatie te relativeren.
 6. 6
  Leren van vrienden. Kijk naar vrienden dat je denkt een groot gevoel voor humor. Hoe gaan zij om met situaties, en wat voor soort grapjes maken ze? Is er iets dat je weg kan nemen van hun acties?
 7. 7
  Leren van kinderen., En zien waar ze humor te vinden in vreemde situaties. Children's humor kan een alternatief perspectief te bieden, en verfrissend zijn als je wilt gaan voor een meer luchtige benadering af en toe in plaats van constant bezig om grappen voor volwassenen te ontwikkelen.
 8. 8
  Voorkomen dat offensief. Denk altijd goed na over het soort grappen vertellen, en hoe ze kunnen delict veroorzaken. Wat lijkt misschien grappig aan u kan eigenlijk omhoog beëindigen beledigen iemand dicht bij u, zelfs als u niet realiseren op het moment.
 9. 9
  Niet overboord te gaan met uw humeur. Gedwongen en onhandige humor is niet van plan om veel plezier te zijn voor iedereen, het minst van al jullie. Iets dat is al duidelijk uitgestippeld is niet van plan om goed te werken in een sociale situatie, dus probeer te ontspannen en laat humor vanzelf na verloop van tijd. De beste grappen zijn spontaan en ongepland.

Tips

 • Het helpt om meer rondhangen grappige mensen. En pick-up over hoe zij omgaan met moeilijke situaties.
 • Lees grappige boeken en kijken Comedy Serials.
 • Met behulp van grappige gezichtsuitdrukkingen kan een enorme hulp zijn.
 • Koop grap boeken en bookmark uw favorieten.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om jezelf zo serieus nemen. Het hebben van een gevoel voor humor over dingen is een waardevolle kwaliteit.
 • Pas op voor het feit dat de humor, zo slecht getransporteerd, kan een echte "uit te schakelen" bij het naderen van potentiële romantische partners.