Wkanl

Hoe maak je een chocolade bubbelbad maken

Chocolade is niet alleen voor kauwend, drinken of hamsteren. Voor de persoon die chocolade aanbidt, chocolade is ook geweldig voor een bad! Het toevoegen van chocolade naar het bad brengt voordelen door zijn geur (ontspannend en aangenaam) en via haar verzachtende effecten (cacaoboter). Blijkbaar is het ook een vaak gebruikte spa ingrediënt om huidcellen te verjongen en om de huid te hydrateren.

Dus, waarom niet een beetje chocolade toe te voegen aan uw volgende bad om je huid een spa traktatie te geven, terwijl het loslaten van de aroma van chocolade en misschien ook je innerlijke kind... In dit artikel, heb je de kans om de heerlijke kant van chocolade verkennen - als een bubbelbad!

Ingrediënten

 • 1 kopje ongeparfumeerde bubbelbad (proberen om zo zuiver een bubbelbad mogelijk - de minder ingrediënten, hoe beter)
 • 1/3 kopje ongezoete (andere soorten melk kan ook werken, zoals rijst melk, zuivel melk, enz., inderdaad, is zuivel melk lang gebruikt als een bad verrijkende agent)
 • 3 oz. (85g) van donkere chocolade (bakken chocolade heeft de voorkeur) - donkere chocolade heeft de neiging om worden gevraagd wanneer u dit recept leest vanwege de hogere anti-oxidanten en de zuiverheid (minder vermengd met suiker, etc.) dan andere chocoladeproducten

Stappen

Hoe maak je een chocolade bubbelbad maken. Verwarm de sojamelk, of andere zuivelproducten worden gebruikt.
Hoe maak je een chocolade bubbelbad maken. Verwarm de sojamelk, of andere zuivelproducten worden gebruikt.
 1. 1
  Verwarm de sojamelk, of andere zuivelproducten worden gebruikt.
 2. 2
  Hak de chocolade in kleine stukjes. U kunt ook gebruik maken van een kaas rasp of keukenmachine om dit versnellen. Kleinere stukken beter. Voeg de stukken aan de verwarmde sojamelk. Roer dit goed door op laag vuur tot de chocolade volledig gesmolten is. Laat het niet koken!
 3. 3
  Laat het mengsel afkoelen.
 4. 4
  Teken je badwater. Voeg de kop ongeparfumeerde badschuim direct naar het bad.
  • Een alternatief hiervoor is om de chocolade mengsel net vóór het toevoegen aan het bad mengen met de bubbelbad. Je zou graag beide methoden om te zien welke het beste werkt voor uw behoeften te proberen.
 5. 5
  Giet het chocolademengsel in het bad onder het stromend water.
 6. 6
  Meng de chocolade-oplossing en het badwater samen. Roer je hand rond in het bad aan het water en chocolade meng door elkaar.
 7. 7
  Bereid om in het bad. Sit back, relax en geniet!

Tips

 • Als je het gevoel dat de chocolade bubbelbad kleeft aan jullie, overwegen een douche nemen naar aanleiding van uw chocolade bad te wassen alle overgebleven chocolade. Het moet niet echt een probleem te zijn maar, als goed gemengd, dit hele mengsel mengt in het bad goed en je moet schoon en zijdezacht aanvoelen als deze.
 • Zorg ervoor om dit te doen als je ontspannen bent en hebben veel tijd. Dit betekent dat terwijl de vrijdagavond is een goed moment, maandagavond-wanneer je school-/ werk de volgende dag-misschien niet.
 • Te animeren het bad, kan je een 1/4 theelepel ofwel kaneel of gember toe te voegen.

Waarschuwingen

 • Uiteraard hoeft dit recept niet gebruiken als u allergisch bent voor chocolade of soja zijn.
 • Het gebruik van suiker of gezoete chocolade kan leiden tot schimmelinfecties bij vrouwen, gist eet suiker, sommige sojamelk heeft veel suiker erin. Overleg met uw arts.
 • Begrijp bubbelbad of chocolade in je ogen.
 • Weersta de drang om je bad te drinken. Het water is vies en geschikt zijn voor consumptie.
 • Blijf alert tijdens een bad. Dommelt nooit af.

Dingen die je nodig hebt

 • Pan en roeren te leggen, of een bain-marie (au bain marie)
 • Snijplank en mes