Wkanl

Hoe kunt u uw locker personaliseren

Jouw locker is het een fluitje van een school die van jou is, en met een paar minuten van uw dag, kan het eindelijk opvallen. Naar je kluisje te versieren, probeer dan de volgende tips.

Stappen

Hoe kunt u uw locker personaliseren. Neem contact op met uw school beleid voordat decoreren lockers.
Hoe kunt u uw locker personaliseren. Neem contact op met uw school beleid voordat decoreren lockers.
 1. 1
  Neem contact op met uw school beleid voordat decoreren lockers. Sommige scholen toelaten om de kluisjes te schilderen, maar anderen niet laten zelfs geen foto's om te worden opgehangen. Lees het beleid (het is waarschijnlijk in uw studiegids), en / of vraag een beheerder als u vragen hebt.
 2. 2
  Reinig uw locker. Om het meeste uit uw decoraties te maken, zorg ervoor dat je veel ruimte om mee te werken.
 3. 3
  Hang foto's in je locker. Dit zijn de klassieke locker decoratie en zijn een goede manier om te pronken met wie je vrienden bent met of momenteel dating. Overweeg opknoping up foto's van vrienden en familie of andere foto's die je hebt genomen, of maak een fotocollage uit knipsels uit tijdschriften, albumhoezen, of foto's die u online gevonden. Doe niet te veel je kastje met foto's of je zal over als wanhopig te komen.
  • Ansichtkaarten, leuke boodschappentassen, of posters maken ook grote wandkleden, maar kies dingen die uw eigen unieke persoonlijkheid weerspiegelen.
 4. 4
  Hang een spiegel in je kluisje. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u goed tussen klassen kijken - en niet te vergeten een kijkje te nemen bij wie er achter je.
 5. 5
  Hang een whiteboard of prikbord op de deur. Gebruik het voor herinneringen, zoals het schrijven van een test datum of huiswerkopdracht. Als je een locker te delen met iemand die je wilt, kun je ook gebruiken om aantekeningen te laten voor elkaar.
  • Als u niet de ruimte om op te hangen een bulletin board hebben, denken over steken onderzetters in een mooie formatie en ze zullen fungeren als mini-bulletin boards.
 6. 6
  Plaats magneten binnen. U kunt kopen grappige magneten die pronken met je persoonlijkheid, heb maat foto magneten gemaakt, of zelfs vasthouden magnetische brieven binnen om notities te maken. De magneten kunnen zijn puur decoratief, maar ze zijn ook een geweldige manier om notities op te hangen als je niet kan passen binnen een prikbord.
  • Je kan ook hangen functionele voorwerpen, zoals een magnetische rekenmachine of agenda.
 7. 7
  Als uw kastdeur heeft sleuven aan de voorkant, zet ze in postslots. Plaats gewoon een brede opening envelop of kleine, platte bus onder de sleuven, zodat uw vrienden notities kunnen vallen binnen.
 8. 8
  Als uw kastdeur is geschilderd en afgewerkt aan de binnenkant, op het schrijven met droogwismarkeringen. Het is een goed idee om een ​​marker te testen op een onopvallende hoek te zorgen dat het wist te maken voordat ze allemaal uit en belijdende uw onsterfelijke liefde voor je geliefde over de hele binnenkant. Als dit werkt, houden droogwismarkeringen op een opvallende plaats in de kleedkamer (ex. gebonden aan snaren en opknoping van magneten) zodat u ze nooit verwarren met Sharpies.
 9. 9
  Zet uw favoriete bobble-head, gevuld dier, of beeldje in daar. Zorg ervoor dat het is klein genoeg dat je nog ruimte overblijft voor de rest van je spullen.
 10. 10
  Voeg een geur. Lockers niet veel luchtcirculatie te krijgen, dus overweeg spuiten je parfum / eau de cologne binnen of toevoegen van een luchtverfrisser. (Laat je denken niet beperken tot die papieren verfrissers u vinden in auto's;. Veel winkels verkopen miniatuur flessen luchtverfrisser die komen in veel verschillende geuren) Als een toegevoegde bonus, dit zal het helpen verdoezelen de geur van die sandwich u links in er vorige week.
 11. 11
  Voeg de afsnijdsels. Zodra u uw content geregeld, ga je gang en accentueren het. U kunt in lint streamers, stukjes stof, enz., of u kunt zelfs in een dunne houten frame rond uw kunst.
 12. 12
  Mix it up. U kunt hetzelfde thema houden al jaar of u kunt delen van het of de hele zaak van tijd tot tijd opnieuw te doen. Overweeg het maken van seizoensgebonden veranderingen of verfraaien van uw locker voor vakantie of belangrijke gebeurtenissen. Houd het interessant hele jaar lang. Je zou zelfs nieuwe vrienden te maken, ook!
 13. 13
  Houd uw locker netjes. Nu dat je al die tijd hebt besteed aan het krijgen van uw kast precies goed, houd het in goede conditie. Reinig deze regelmatig uit, en houd uw boeken georganiseerd. Alleen het openen en sluiten van de deur van uw locker zal uiteindelijk maken dingen beginnen rond te verschuiven, vooral als je niet hebt hing ze erg stevig, zodat periodiek onderhoud van uw kunst te houden op zoek geweldig.
 14. 14
  Zet uw schema in. Dit is super handig voor ons, omdat we zeker zouden willen weten waar je heen moet. U kunt uittypen en uw planning personaliseren met behulp van Excel. Wijzig de lettertypen en kleuren, etc. Je kunt het even welke grootte je wilt, bijvoorbeeld, kunt u het groot genoeg zodat het is zo groot als een frame te maken, of u kunt het klein dus het is leuk en net als een herinnering te maken (als je wilt een heleboel andere spullen) Zorg ervoor dat het leesbaar.!

Tips

 • Putting behang of inpakpapier is een geweldig idee, maar sommige scholen zijn tegen. Als je school is tegen muur behangen lockers kon je magnetische behang kopen van Staples. Het plakt op groot en is eenvoudig af te nemen als je wilt om je kluisje in de toekomst veranderen.
 • Maak je eigen whiteboard met behulp van papier en plakband (de grote heldere soort). Teken een ontwerp op het papier voor het coaten met de tape. Het maakt een gepersonaliseerde whiteboard.
 • De dollar op te slaan is een goede plek om te zoeken naar leuke magneten. Ook interessant kopen van een sticky-tack (Blu-Tack), die kan houden foto's en komt gemakkelijk af.
 • Zet een paar van die zwarte magneten op de achterkant van een gewone nota boek. U kunt hangen die op uw locker deur zodat als laat lopen voor een klasse kunt u gewoon de notebook en het hebben om aantekeningen te maken.
 • De beste plek om je karakter te tonen in de kleedkamer is de binnenwanden, simpelweg omdat er zo veel ruimte binnen en wanneer je open uw locker, dat is de enige plaats die veel decoratie houdt. Vergeet niet, de muren van uw kast, hoewel, als je genoeg ruimte over hebt, zet een aantal prom foto's in.
 • Het verfraaien van de buitenkant van vrienden 'lockers met linten en slingers voor hun verjaardag is een geweldige manier om te laten zien zorg. U kunt ook een briefje om tijd te steken in er van tijd hen eraan te herinneren dat je altijd hun vriend zal zijn.
 • Proberen om het plafond van je kluisje te versieren. Je kon wallpaper proberen (als uw school het toelaat) of bouw papier. Je zou zelfs zoiets als een mobiel te hangen!
 • Clueless over een thema? Hier zijn enkele ideeën:
  • 60's, 70's, 80's...
  • Dansen
  • Muziek... zingen, muzikaal theater, instrumenten...
  • Uw favoriete sportteam
  • Films / films / tv-programma's je liefde
  • Uw favoriete boek
  • Uw favoriete kleur
  • Help het milieu / instandhoudings-thema
  • Uw familie / vrienden (huisdieren count). Als u foto's laden op de computer, kunt u soms maken de foto's verschillende kleuren om het interessant te maken.
  • Buitenschoolse thema (uw favoriete sport, drama club, zingen club, muzikaal, instrument, tech club, enz.)
  • Koken / eten thema (kom op, je hebt voedsel sloop in scholen vóór)
  • Chocolade thema: krijg effen bruin of bruin behang en hang Hershey kussen of andere kleine chocolaatjes op de muren (of maak een kartonnen zak en zet magneten op de achterkant om ze te houden), nu heb je iets te snacken hebben op tussen klassen!
 • Heb wat vrienden helpen je kluisje te versieren, en hen te helpen hen te versieren. Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als je je koppen bij elkaar, en elke keer dat je naar je kluisje je denken aan wat goede vrienden je hebt.
 • U kunt een boog aan de buitenkant van je kluisje (door de spleten.) Binden Als u zich zorgen maakt over iemand die het uit, bind het in een dubbele knoop aan de binnenkant, breng het dan naar buiten en das een boog als je normaal zou doen.
 • Het zou heel creatief zijn om een ​​locker op basis van uw doodles ontwerpen. Hang tekeningen / schilderijen up, krabbel rond uw whiteboard, nog wat creatieve inpakpapier, krijg blanco inpakpapier, en maak een krabbel op het elke dag.
 • Maak een potlood houder door het afsnijden van de rug van een plastic beker en gebruik van Sticky-Tack om het te houden aan uw locker muren. Het is perfect voor het houden van potloden!
 • Om een ​​thema te maken, overeenkomen met de binnenkant van je kluisje om een ​​van je mappen (of omgekeerd) met dezelfde kleuren, foto's, stickers, etc.!
 • Versier je kluisje in uw EIGEN schoolthema! U kunt versieren in uw school kleuren, en hangen een foto van je school mascotte. Ook kunt u foto's van jou en je vrienden, gekleed in uw school kleuren zetten!

Waarschuwingen

 • Weet echt belangrijk / persoonlijke dingen niet in je locker zoals dure sieraden, dure elektronica, etc. omdat iemand het kon stelen als ze erachter komen dat je kastje combinatie. Ook moet je er iets niet in je kast die je niet kan vervangen, want soms dingen naar beneden vallen en breken of gestolen.
 • Houd in gedachten dat wanneer u uw locker geopend, andere mensen, waaronder leraren, in staat om te zien wat er in zit, dus wees voorzichtig met wat je kiest, omdat slechte dingen kan je in grote problemen zullen zijn. Scholen hebben het recht om een ​​locker zoeken op elk gewenst moment, dus denk dat alles wat niet is toegestaan ​​in de school zou ook niet worden toegestaan ​​in je kluisje.
 • Een locker kan een uiting van jezelf te zijn, maar niet al te serieus nemen. Gewoon omdat het spul dat je opgehangen in de kleedkamer is niet zo cool als wat de persoon naast je hebt betekent niet dat je niet zo cool. Je bent gewoon anders dan hen, en ze hebben een andere stijl dan jij. Misschien voor hen, de jouwe ziet er cooler!
 • Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van een soort van plakband of lijm. Deze kunnen zowat onmogelijk om aan het eind van het schooljaar volledig te verwijderen. Gebruik in plaats daarvan magneten of zelfs plakkerige overstag.
 • Niemand kopiëren. Sommige mensen krijgen zeer beledigd als je ze kopieert, dus gewoon niet risico's te nemen, vooral als ze je vrienden. Het zou de relatie te beëindigen. Het is uw locker, dus wees origineel.
 • Niet te veel geld uitgeven aan het verfraaien van uw locker. Proberen om de meeste van de dingen zelf te maken of vraag vrienden en familie om te helpen. U kunt ook vragen uw vrienden en familie of ze hebben geen extra items die je misschien kunt gebruiken om decoraties voor je kastje te maken.
 • Worden de magneten niet op de buitenkant van je kluisje als mensen ze kunnen stelen
 • Het toevoegen van voedsel in je locker voor een hapje is ok, maar controleer de vervaldatum en gooi het eruit als je klaar bent met het. Een stinkende locker is erger dan een snack-vrij is.
 • Zorg ervoor dat u met uw opdrachtgever of admins voor het personaliseren van uw locker. Sommige scholen hebben een beleid tegen locker decoreren.

Dingen die je nodig hebt

 • Kastje
 • Tijdschriften, foto's, internet foto's, foto's van vrienden, enz.
 • Karton / board, behang, bouw papier etc voor voering locker
 • Koord van lichten
 • Stickers
 • Locker shelf
 • Magneten
 • Stoffenschroot
 • Reinigingsmiddelen voor schrobben uit locker
 • Luchtverfrisser
 • Spiegel
 • Kalender voor het markeren van data en tijden
 • Blocnote
 • Houder potlood
 • Klok
 • Iets dat is jouw favoriete kleur die gewoon zegt dat je
 • Locker kit die veel dingen heeft op deze lijst erin om tijd en geld te besparen
 • Prikbord of whiteboard
 • Prikbord pinnen of droogwismarkeringen
 • Snacks (wees voorzichtig, omdat dit kan leiden tot een rommelige, smerige locker)
 • Indien toegestaan ​​tape (optioneel)